Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

נכון. לי היה מתקין אדיר. חושב, אכפתי. אם מישהו זקוק להמלצה באיזור הצפון, פנו בה"פ.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הכי חשוב, המתקין.

אנחנו הלכנו על פנדור לפני שנתיים, 8 דלתות. ההתקנה היתה בינונית מאוד.

היו מספר בעיות שדרשו טיפול, בקושי קיבלנו יחס. את פנדור זה לא מעניין, הם שולחים אותך לריב עם החנות שבה קנית.

לעומת זאת בדלת הכניסה התקנו שיריונית חוסם. שם החברה היא גם נותן השירות וההבדל הוא שמיים וארץ לטובת שיריונית חוסם.

וזו הסיבה שהדבר הכי חשוב הוא המתקין. כדאי לחפש המלצות. החנות שממנה אנו רכשנו עבדו עם מתקין שהומלץ לנו ע"י קרובת משפחה, ביקשנו אותו והובטח לנו שהוא יגיע. הבחור היה פנתר אמיתי. התקין לי משקוף ודלת בממ"ד שלפני כן הייתה בו דלת פלדה פגומה ועשה את זה מקצועי מאוד. בסך הכל הוא עשה עבודה מעולה, ואפילו סרב לקחת טיפ.

אם יש דרך ללמוד על מתקינים כדאי. אולי ברשת יש המלצות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אנחנו בישראל וכיאה להלך הרוח הצרכני כאן - אל תצפו לזכות בכל הפרמטרים כשאתם קונים מוצר כלשהו.

בכל אופן אני קניתי בחמדיה 5 דלתות אקוסטיות כי הם היו מונופול בפרויקט שבו רכשתי דירה, למרות שאני כבר מנוסה היטב במלחמות עם חברות ומותגים ישראלים, אני מקווה מאוד שלא אאלץ לפתוח איתם במלחמה, אבל אני כנראה מתבדה, כי קשה מאוד לרכוש מוצר בישראל ולקבל שקט נפשי אמיתי, לא משנה באיזו חברה בחרתם.

ברכישת כל מוצר בישראל אנחנו נכנסים למלחמה ומבינים שדופקים אותנו החל מהמחיר, דרך האיכות ועד המלחמה במימוש האחריות (שאותה כנראה נצטרך מתישהו).

פורסם

הקבלן הוא האחראי על העניין. חמדיה היא ספק הדלתות של הפרויקט, כדברייך. אז אם ישנה איזו בעיה איתם אתה אמור לפנות ישירות לקבלן לא? שהוא ישבור את הראש מולם. אתה אמור לקבל מוצר תקין.

פורסם (נערך)
פנדור - כן.

חמדיה - לא.

מאוד מעניין אותי למה רשמת את זה.

שניהם משתמשים באותם חומרים בדיוק

השרות של פנדור הוא מפנדור והם ידועים ככאלו שנותנים שרות הרמה של הוא

חמדיה לעומת זאת טובים בשרות יחסית אליהם.

בנוסף, מלבד הייצור של הדלת (שלמיטב ידיעתי הוא זהה באיכות) הפקטור הבא הוא הזכיין/המתקין שביצע את העבודה.

גילוי נאות, היה לי את שניהם, דגמים זהים.

ההתקנה האחרונה היא מחמדיה לאור העובדה שהמחיר היה נמוך ב15 אחוז מפנדור, כל הדלתות אינן סטנדרטיות ובפנדור (ישירות מהם) הערימו קשיים.

אציין שהזכיין שלהם באזורי היה פשוט חסר תודעת שרות ולכן פניתי לחברה עצמה

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שמע. כל חבריי מאזור חיפה והקריות וביצעו את השיפוצים בשנים האחרונות.

כשהרוב המוחלט בחר בפנדור (ואכן יש איזה זכיין מומלץ פה עם מתקין תותח) והיה מרוצה לעומת אחד ויחיד שהלך על חמדיה, בעצת האדריכל שלו, ונלחם איתם כי גם המוצר וגם ההתקנה הייתה לא לשביעות רצונו.

המוצרים דומים. המחירים דומים. באחד 100% מרוצים. למה ללכת על השני בכלל?!

משכנתא זה קל

פורסם

זה סך הכל מפעל דלתות, חומרים זהים, איכויות זהות.

שניהם מיצרים בסטנדרט גבוהה לדעתי ורמת גימור גבוהה.

יתכן ופה ושם יהיו פאקים ביצור, שוב לדעתי זה יכול לקרות ב2 היצרניות.

למתקין יש תביעת יד גדולה בתוצר הסופי, החל משלב המדידה הראשונית ועד להובלה והתקנה בבית הלקוח.

פנדור נהיו כסטנדרט אצל קבלנים ואפילו מופיעים בסימון רמת גימור ביד2 (כמו: מעלית-יש, גישה לנכים-יש, פנדור-יש...)

אבל, אבל גדול השרות שלהם לא שרות.

לחמדיה נשאר להלחם בשוב עם מוצר זהה, אפילו שמות זהים לדלתות ובפחות מחיר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תבדוק דלתות לנדאו, אני התקנתי 4 בבית לפני כשנה ומאוד מרוצה.

אה - נזכרתי, צריך להמתין משהו כמו 60 יום או 3 חודשים... :twisted:

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לפני שלוש שנים נלחמתי עם הקבלן להתקין פאנדור עם משקופי פלסטיק אחרי מפתח ולא אופן גאלרי עם משקוף קרטון שהקבלן נתן בפרוייקט. היה שווה. לשכן ממול הדלתות התנפחו, נסדקו, נראות ישנות מאוד.

מה שכן היו אצלי דלתות מהסדרות היקרות עם זכוכיות והמתקין כשתיאם התקנה ביקש לעבוד בשקט יום שלם שלא יהיו עוד בעלי מקצוע בבית. קיבל את מבוקשו. נתתי לו 100 שקל טיפ לפני התחלת עבודה ועוד 100 בסוף. קיבלתי עבודה מדוגמת.

פורסם

בבית של ההורים יש משהו כמו 12 דלתות פנדור כבר 3 שנים.

בתחילה היו בעיות עם הידיות שהיו נתלשות מהדלת, לפעמים הייתי מסדר לבד ולפעמים במסגרת האחריות היו מסדרים.

אחרי שנגמרה האחריות התקשרו אליהם, ותמורת עלות של ביקור החליפו את כל הצילנדרים לדגם משופר ומאז אין בעיות (מעל שנה).

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני מתעלק על הדיון.

ברמת המחירים הנמוכה ראיתי המלצה של נקמיצ'י ואיציק על הדלתות בהום סנטר. האם מישהו מכיר משהו ברמת מחיר דומה יותר טוב? או למה לא לקנות מהום סנטר?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לא מכיר את הדלתות של הום סנטר, אבל לפני שנתיים התקנצי דלתות איטלקיות שנרכשו בגבע כרמל, סד"ג של 1000-1100 ש"ח לדלת (11 דלתות), ובחרנו בפשוטות שכן היינו כבר בשלבים מתקדמים של השיפוץ והכסף החל לאזול. היתרון והחסרון הוא שהדלתות מגידעות בגודל סטנדרטי והקבלן צריך להתאים את הפתחים לדלת, ולסגור רווחים לאחר ההתקנה. סה"כ מדובר בדלתות מעוצבות ומבודדות היטב, אבל יש בעלה של התנפחות משקופים, וחלק מהדלתות הצריכו לא מעט התאמות של הקיר אחרי ההתקנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...