Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להבין משהו. הדלתות מגיעות בגודל סטנדרטי, כרגע יש לי כבר דלתות שאני מעוניין להחליף שגם הן סטנדרטיות. זה היה המצב אצלך ועדיין היית צריך לעשות התאמות?

או שאני טועה ובנית בית מ-0?

נקמיצ׳י, אני אשמח מאוד. איפה אתה גר?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחירים של מעל 1000 ש"ח נראים לי גבוהים מאד.

אף אחד כאן לא התקין לבד את הדלתות ? נראה לי שזה יכול להוזיל ב 70% את המחיר.

לפני שנה החלפנו אני ועוד שכן מהוועד את הדלת במחסן בבניין שלנו, קנינו דלת הכי פשוטה, דלת פנימית כוורת רגילה, ובלי שום ידע לקח לנו כשעה להתקין אותה - כולל מדידות, שבירת הראש (שלנו) בניסיונות להבין איך להתקין, ניסור התחתית, התאמת הצירים התקנת הידית, וכו. אני מאמין שעם קצת ידע ועם הניסיון שצברנו היינו עושים את אותה עבודה בדלת שנייה בשליש מהזמן.

הדלת עצמה עלתה קצת יותר מ 200 ש"ח כמדומני.

• תוכן חדש...