Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום נשמח לחוות דעת שלכם לגבי הבדיקה אבל קודם קצת רקע:

לאחר הרבה התלבטויות הוחלט ללכת על רכב מסוג מיצובישי לנסר 1800

שנת ייצור: 2011

דגם: לנסר 1800 ספורט

ק"מ: 48924

יד: ראשונה פרטי

כנראה שהרכב עמד הרבה זמן במגרש אצלהם

מה דעתכם?

פורסם

תודה על התשובה, אבל יש מישהו שיכול להסביר לי על מה שרשמו במנוע האם זה משהו שצריך לתקן, או במסגרת טיפול תקופתי (עוד חודש) צריך לטפל בזה? כי חוץ מזה שצריך לעשות פרונט ולהחליף צמיגים קדמיים לא צריך לעשות כלום?

פורסם

העניין הוא כזה אלירן, הבחור שבדק לך את הרכב לא באמת יודע מה קורה בתוך המנוע כי הוא לא פותח אותו. הוא כנראה החליט שהמנוע תקין, אין נזילות,עובד עגול וכדומה אבל הוא לא מוכן לקחת את הסיכוי הקטן שתתגלה במנוע תקלה קריטית לאחר הרכישה.

ולכן הוא כותב שיש רעשים ממערכת התזמון למקרה ותגיע לדרוש ממנו תשובות אם תהיה תקלה כלשהי, הוא יוכל להתנער ממך.

עכשיו אם לסנן את התכלס של הבדיקה תקבל את זה:

לבצע כיוון פרונט-150 ש''ח.

להחליף פילטר אוויר-50 ש''ח.

זוג צמיגים קדמיים-750 ש''ח.

אני לא מכיר את הרכב הזה למרות שרציתי מאוד לרכוש אחד, תבדוק כל כמה זמן יש להחליף רצועת תזמון והאם נדרשת החלפה בכלל-זה מאוד חשוב והוא גם מציין לך את זה בסעיף של המנוע.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מצטער שאני מקפיץ את השרשור אבל יש לי שאלה דחופה...

אחרי משא ומתן עם הנציג מכלמוביל הגעתי איתו להסכמים הבאים לגבי האוטו והייתי רוצה לשמוע חוות דעתכם בהתאם לבדיקה ומה אתם הייתם עושים במקרה כזה:

1. מחיר 54,900

2. מחליף זוג צמיגים

3. עושה כיוון פרונט

4. מתקן בלם יד בנוסף עושים בדיקה של הבלמים

5. נותן לי 500 ש"ח לטיפול האוטו (צריך לעשות טיפול שנתי החודש)

מה דעתכם אשמח לתשובות דחוף כי אני צריך לסגור את העסקה

פורסם

הבדיקה שהעלתי היא פרטית (לא סומך על הבדיקות שלהם) ואם הם אמרו שהם יסדרו ניראה לי שאפשר לסמוך, בכל מקרה אם אקנה את האוטו אני אקח את אותו לטיפול שנתי ואבדוק שאכן הם עשו את הכל

בנוגע לצריכת דלק אעדכן בהמשך.

• תוכן חדש...