Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

קפצה עלי המוזה ובא לי להחליף את הרכב הנוכחי, קליאו 2011 עם 40k, ברכב חדש.

לא מזמן היה מבצע על הרכב שבכותרת, ולמרות שאיני חובב של המכונית הנל, דווקא דגם ה LTZ מצא חן בעיני, לפחות בתמונות. (משהו בג׳נטים והחצאיות גורם לה להיות הרבה יותר חמודה מדגם ה LT).

הייתי היום בסוכנות כדי לבדוק אם מידותיה מתאימות לי ולמרות קוטנה החיצוני, מרווח הפנים סביר ואינו מציק ( אני 188).

הדגם הנ״ל מאובזר באופן מרשים לקבוצה כך שלא נותן הרגשה זולה מאד.

כרגע בודקים לי אם ניתן עדיין לקבל את הרכב בהנחה (המבצע ניגמר) במחיר של 62k.

המטרה- רכב שני לנסיעות קצרות יחסית לעבודה וחזרה (נס ציונה-פ״ת), בערך 50 קמ ביום, לפעמים קצת יותר. רוצה אחזקה זולה מכל הבחינות (ביטוח, דלק, רישוי). חובב בכללי מכוניות קטנות וחמודות, למאות מורת רוחן של אישתי והבנות. לא רוצה רכב עצלן לגמרי אבל רוצה רק ידנית. אחזיק אותה עד 3 שנים, אולי גם פחות. לא רוצה לשים על הכביש רכב יותר יקר (חשבתי גם על הפולו, אבל לא בא לי להשקיע עוד 30 אלף בשביל עוד קצת פינוק שאיני ממש זקוק).

האם לדעתכם הרכב יענה על הצרכים? האם שווה את המחיר הזה? על פניו מקבלים רכב חזק יחסית למתחרות ומאובזר באופן חריג למתחרות. אני מודע שאינו מגומר ומודרני כמו ה- i10 אבל מצד שני לא מרגישים עליבות.

מתלבט מאד.

תודה מראש

פורסם

במחיר הזה היא אופציה טובה,לא מזמן נמכרה הפיגו 108 ידנית ב65,אם עדיין זה המחיר לדעתי הפיגו עדיפה מבחינת נוחות ובעיקר מושבים נוחים הרבה יותר,מנוע שלה גם צריך להיות חזק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

היי

ישבתי גם ב 108. היתה לי מ-א-ד צפופה ולא נוחה, גם במימד הרוחב וגם מאחור. אין ספק שמכונית מענינת, במיוחד חלק הביצועים.

משום מה גם העיצוב שידר לי קצת יותר מידי ׳נשיות׳. לא שזה רע, רק קצת פחות דיבר אלי. גם בפרוספקט רואים בעיקר נשים....

עריכה אחרונה על ידי rlevari
פורסם

אם ככה לך על הספארק,היא ללא ספק עדיפה מאשר המתחרות עם מנועי ה1.2 ואכן מאוד מאובזרת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם ככה לך על הספארק,היא ללא ספק עדיפה מאשר המתחרות עם מנועי ה1.2 ואכן מאוד מאובזרת.

אני היתי במצבך - הלכתי על הדגם הפשוט ביותר - כמה פחות כסף לזרוק על הכביש .

מאוד מרוצה (כמובן ביחס להשקעה -יש לשמור על פרופוציות כאשר מבקרים רכב שנקנה חדש ב 50000)- אבל קח בחשבון שהיא לא חסכונית בצריכת דלק כמו הרושם שהיא יוצרת אצלי עם מנוע 1000 בין 1:13 ל 1:17

פורסם

ערב טוב

אני זקוק לרכב שיכול לנוע באופן טוב גם בכביש המהיר. דגם ה 1000 חלש מידי עבורי. ההפרש בין ה LT ל LTZ לא כזה גדול וכן, רוצה קצת אבזור ופינוק גם אם הרכב קטן....

פורסם

הספארק נותנת תמורה טובה לכסף, זאת המיני הידנית המאובזרת ביותר ובין החזקות בקטגוריה.

גם מחיר הקניה מאד נוח לדעתי. בהצלחה.

פורסם

בכיף.

המצחיק הוא שהרכב די נדיר ולא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי אותו ובטח בצבע כזה. קצת הזוי לרכב זול יחסית...

פורסם

תתחדש,אחלה מחיר.

פורסם

מעניין - עשית נסיעת מבחן על האוטו?

נסעתי יום שלם על הרכב הזה וזה לא היה נעים. הוא היה פשוט לא נעים לנהיגה.

אני מאמין שבהשוואה לקליאו שלך ההבדל יהיה מאוד מוחשי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

בוקר טוב

אז הרכש החדש הגיע אתמול. במסירה קצרה, ענינית (בלי לבלבל את השכל יותר מידי) ומקצועית במרכז בפ"ת (שגיא מוטורס) נמסרו המפתחות לצעצוע החדש.

התרשמות ראשונית - אם לא מצפים למרצדס, לא מתאכזבים.

וברצינות: אני אעדכן בחודשים הקרובים יותר בקשר לחווית הנהיגה (למרות שזה ממש לא מה שמחפשים ברכב כזה....:lol:) ולתמורה. צריך להבין שהרכב נקנה כרכב שני לנסיעות לעבודה. לכן חיפשתי משהו זול, חמוד, חסכוני וקצת שונה אם אפשר.

התרשמות ממש ראשונית:

הרכב מושך לא רע (התרשמות ממש קצרה).

מושבים קטנים ולא ממש נוחים (אני רזה והנסיעות שלי קצרות יחסית ולכן כנראה יפריע לי פחות).

להפתעתי ממש אין ויברציות מהמנוע לתא הנוסעים (גם שמתניעים). הרכב סוחב יפה ב- 100-110.

דוושת הגז ממש עדינה- - לחיצה קטנה 'מעיפה' את הסל"ד גבוה גבוה. צריך להתרגל.

אבזור ממש נדיב, בטח לרמת המחיר הזו: חיישני רוורס מקוריים (!), חימום מושבים קדמיים (!), ידית אחיזה למושב הנהג, הגה עור עבה ונעים (גם אם ההגה קצת גדול לטעמי), 4 חלונות חשמליים, מראות חשמליות עם הפשרת אדים, פנסי ערפל, מחשב דרך פשוט (חסר צריכת דלק ממוצעת ורגעית), bluetooth מקורי (איכות מערכת מקורית לא משהו, כנראה הרמקולים הקדמיים שעל הדש פשוטים - אשקול החלפה בעתיד (מישהו יודע איזה גודל נכנס שם?), שלט קפיצי שנראה יוקרתי, פנסי ערפל, ג'נטים מקוריים יפים (נועלים צמיגים 165/60/15) שיחד עם הפגושים השונים פשוט יוצרים מראה כל כך שונה מהדגם LT (הרכב באמת נראה חמוד), מושב אחורי מתקפל ומתפצל, שליטה על המערכת מההגה, מענה לטלפון מההגה, חיישן לחץ אויר בגלגלים, חיישן אור ובטח שכחתי עוד כמה זוטות.

Spark2.jpg

Spark3.jpg

Spark1.jpg

עריכה אחרונה על ידי rlevari
  • תוכן חדש...