Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 208 המחודשת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין לגבי פיגו 208 המחודשת, מישהוא אולי יודע קצת מידע איזה גרסאות יגיעו לארץ מה המחירים, ואך היא בכלל טובה. אני מתעניין לגבי ידני ומאובזר? ומתי היא צריכה להגיע??

.

פורסם

תגיע לקראת הקיץ. מנוע 1.2 ליטר עם 110 כ"ס ותיבה אוטומטית 6 הילוכים של אייסן היפנית. אותה תיבה שיש ב-C4, 308 ובדגמים נוספים. בינתיים לא ידוע אילו מחירים או אם התיבה הידנית תשולב עם מנוע הטורבו או האטמוספרי.

פורסם

הלוואי שתגיע גרסה ידנית חזקה, נמאס כבר מכל הסופר מיניז עם המנועים החלשים והחוסר באבזור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הלוואי שתגיע גרסה ידנית חזקה, נמאס כבר מכל הסופר מיניז עם המנועים החלשים והחוסר באבזור.

זה לא יקרה. מי שרוצה סופרמיני\מיני ידנית חזקה לא יקבל אותה במחיר הוגן בארצנו. זה יהרוס את פלח השוק של ההוט האצ'.

אני קניתי מיקרה 80 כ"ס. בקנדה היא נמכרת עם מנוע 4 ציל' עם 109 כ"ס, ועולה 10K דולר קנדי (32K ש"ח). אם בטעות היא אי פעם תגיע לפה, ידביקו עליה איזה "R" ויתמחרו ב96 אלף ש"ח.

הפיאסטה הידנית אותו סיפור. שם מנוע 1600 ותיבה ידנית זה הסטנדרט (15K).

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

בבחירות האחרונות הייתי בנסיעות מבחן גם על האוטומטית וגם על הידנית ושאלתי את הסוכנים על הדגמים המחודשים.

בנוסף לנתונים שכבר נתנו כאן, הסוכנים אמרו שהמחיר הולך לעלות בכ10k לפחות לכל דגם.

יכול להיות שאמרו לי את זה כי רצו שאקנה באותו יום ושלא אחכה.

מצד שני, אם היו רוצים שאקנה אז לא היו אומרים לי שהרכב יגיע רק בעוד חצי שנה כי "אף אחד לא מזמין אותו ואין לו ביקוש"

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

נסעתי על הידנית בנסיעת מבחן - מכונית נחמדה ממש. יש לה סטייל ועיצוב יפה והיא מרווחת. זריזה במהירויות נמוכות אבל בגבוהות צריך ללחוץ חזק כדי לבצע עקיפה.

ממה שהבנתי, לידני לא יביאו דגם חזק יותר או שונה מהותי ממה שיש עכשיו. מי שהולכת להשתנות זו רק האוטומטית שהיא בכל מקרה יקרה יותר מהידנית, במקום מנוע אטמוספרי 120 כ"ס וגיר מיושן, תבוא עם מנוע טורבו 110 כ"ס וגיר חדש 6 הילוכים. יהיו גם שינוים קלים בעיצוב כנראה.

יש לך גם את הפולו שהיא מכונית מעולה וכדאי לבדוק אותה, במיוחד לאחר הורדת המחיר. מפורד פיאסטה הייתי ממליץ לך להימנע. בחו"ל היא נחשבת לבין הטובות בקטגוריה, אבל שם יש מנועים אחרים לגמרי (אקובוסט) שלא מביאים לארץ ואינם מספקים את אותה תחושת הנהיגה והחיסכון.

עריכה אחרונה על ידי Dark Muse

פורסם
בבחירות האחרונות הייתי בנסיעות מבחן גם על האוטומטית וגם על הידנית ושאלתי את הסוכנים על הדגמים המחודשים.

בנוסף לנתונים שכבר נתנו כאן, הסוכנים אמרו שהמחיר הולך לעלות בכ10k לפחות לכל דגם.

יכול להיות שאמרו לי את זה כי רצו שאקנה באותו יום ושלא אחכה.

מצד שני, אם היו רוצים שאקנה אז לא היו אומרים לי שהרכב יגיע רק בעוד חצי שנה כי "אף אחד לא מזמין אותו ואין לו ביקוש"

יכולים להגיד מה שהם רוצים זה לא יקרה.

מספיק להביט על המחירים של המתחרות הרלוונטיות שגם מגיעות עם מנוע טורבו וגיר אוטומטי, ועם סמלים חזקים יותר משל פג'ו(פאביה, פולו),שמה לעשות התרסקו בארץ, כדי להבין שאם המחיר לא יישאר אותו דבר או אפילו ירד חבל להם על הזמן.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
יכולים להגיד מה שהם רוצים זה לא יקרה.

מספיק להביט על המחירים של המתחרות הרלוונטיות שגם מגיעות עם מנוע טורבו וגיר אוטומטי, ועם סמלים חזקים יותר משל פג'ו(פאביה, פולו),שמה לעשות התרסקו בארץ, כדי להבין שאם המחיר לא יישאר אותו דבר או אפילו ירד חבל להם על הזמן.

אמן!!

פורסם

בתור אחד שחובב צרפתיות והחזיק כמה כאלה בעבר, עברתי היום ליד פיג'ו 208 חדשה, לפי מספר הרישוי היא ממש חדשה, אולי שבועיים שלושה על הכביש, התמוגגתי מהעיצוב.

יש לה פשוט שיק צרפתי אמיתי. השאלה היא כמובן בכמה תתומחר הגרסה החדישה עם מנוע טורבו וגיר 6 הילוכים אוט'.

לגבי הפולו, לדעתי, אם כבר קונים 1.2 טורבו ודי.אס.ג'י של פולקסווגן, כדאי לבדוק את האיביזה, שהיא זולה יותר.

פורסם

והאיבזור בהתאם,היא גם פחות מרווחת ועם חומרים פחות טובים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...