Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

עלתה במוחי המחשבה להעביר חלק מהקניות לבית, לדוגמא שימורים, שמפו, סכיני גילוח וכו' לקנייה אונליין.

אין בעיית כשרות ואין בעיה להמתין.

אני רוצה לבדוק האם באמת ניתן לחסוך כך קצת כסף.

אז, מכירים אתרים למשלוח בינלאומי של מצרכים/טואלטיקה?

פורסם

אתה מתכוון לקנות אותם מאתרים מחו"ל, נראה לי שזה יקזז לך את החיסכון. המשלוחים לא זולים בכלל במיוחד אם מדובר על סחורה כבדה > בקילו גרמים!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם (נערך)

ממה שאני זוכר יש אתר בריטי שכן מבצע משלוחים ועדיין המחיר יותר זול מישראל

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

לא יודע עד כמה זה מתאים למה שאתה מחפש אבל יש את iherb

יש להם המון דברים מעולים שאין סיכוי למצוא בארץ כולל מוצרי מזון וכו'. משלוח מהיר.

פורסם (נערך)

כתבה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4579559,00.html

אתר

https://www.myfreemarket.com/mfm/Welcome

תקרא את הכתבה ותתמקד בפיסקה של המשלוח

[h=3]טיפים לקנייה[/h]

החלטתם בכל זאת להזמין? לפי החברה, מוטב שלא תזמינו סטוקים ממוצר אחד שכן המכס לא יאהב את זה ויראה בכם יבואן מסחרי. כדי להיחשב לייבוא פרטי, על המשלח להכין לא יותר מ-10 יחידות ממק"ט (מוצר זהה בעל אותו מספר סידורי), ואין לחרוג מסך מצטבר של עד 3 ק"ג נטו ממוצר מזון בודד", כך נכתב באתר החברה. בנוסף, החברה לא מחשבת משקל נפחי (תודה לאל), אבל זה לא אומר שאין מגבלה על נפח. " בהתאם למגבלה זו, הצלע הארוכה ביותר של אריזת המשלוח לא תעלה על אורך של 120 ס"מ וסך הצירוף של אורך הצלע הארוכה ביותר יחד עם סך ההיקף שאינו כולל אותה, לא יעלה על 300 ס"מ בסך הכל", כתב באתר. מה זה אומר? לא ברור. פשוט להימנע מלהזמין מוצרים ארוכים מדי או גבוהים מדי. ולסיום, אל תשכחו את קוד ההנחה לקנייה הראשונה: VOU6459616 אותו יש להכניס באתר אוקאדו כשמבקשים להקליד Voucher. בחירת ימי המשלוח: ב'-ו' ויש להזמין ליום למחרת, 24 שעות אחרי מועד ההזמנה.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

היי, ראית שמינימום ההזמנה הוא 499?

ומשלוח לישראל 50 ₪.

בהיקפי הזמנה כאלה של הד אנד שולדרס וטונה המכס יזמבר אותי.

• תוכן חדש...