Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות מדהימות כרגיל.

בתמונה עם כל כנפי השחף פתוחות זה נראה כאילו מישהו מאיים עליהן עם אקדח.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

קניתי כבר כרטיסי טיסה רק תעדכן מתי המפגש הבא ואני מגיע :yum:

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אפשר שאלות?

האם כל האנשים המצולמים הם בעלי המכוניות?

האם גם אנשים "רגילים" מגיעים לכאלו מפגשים? ואם כן, האם נותנים להם לגעת במכוניות? (כי מהתמונות רואים שכולם "מתנהגים יפה". לא קופצים על המכוניות ומצד שני כן מתקרבים למכוניות.

האם יש לך חדר מיותר בבית? בפעם הבאה שיש כזה מפגש, אני אשמח להשתכן אצלך... :loco:

פורסם (נערך)

תשובות:

1. ככלל, האנשים שרואים בתמונות הינם בעלי הרכבים, מן הסתם יש כאלה שמגיעים עם אורח שמתלווה אליהם למפגש.

2.אין איזושהי הנחיה לא לגעת ברכבים ובמפגש הגדול בשנה שעברה ישבתי בתוך מקלארן לאחר שביקשתי בצורה מנומסת אישור מהבעלים (לא מכיר את הבעלים).

הסיבה שאין צורך לפחד שיגעו לך ברכב זה שככלל אנשים פה מתורבתים ולא מזלזלים ברכוש של הזולת.

בנוסף, מי שמגיע למפגש כזה הגיע אליו כי הוא חלק מהברנז’ה ומצופה לנהוג בכבוד כלפי רכבים של אחרים.

לפעמים הבן הגדול שלי (4.5) מצטרף אלי לנהיגה השבועית, בתום הנהיגה הוא לפעמים מבקש לשבת ברכב של אחרים (חלקם חברים, חלקם זרים), תמיד מאפשרים לו והוא בעצמו מתורגל- יודע שאסור לפתוח דלת מהר כדי לא לפגוע ברכב איר, הוא לא יעלה עם נעליים על המושבים וכן הלאה (רק ברכב שלי מותר לו אם אין ברירה).

יש המון פרגון ורעות בין חברי מועדוני הרכב השונים, יש המון מפגשים משותפים, ארוחות ערב ובשורה התחתונה- תרבות מוטורית במיטבה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה על השיתוף וההשקעה, כיף לראות.

סופר קארס למינהן לא עושות לי את זה. בדומה לבר רפאלי, למשל,

אתה מביט, מבין שזה ממש יפה ואפילו מושלם, אבל זה לא... מרטיט,

אולי כי זה לא נגיש, אולי כי זה קיצוני. כשאתה... בלילה, יותר קל לך

לחשוב על מרצדס AMG או השכנה ממול מאשר על מקלארן או בר.

כנ"ל גם ברצון לקחת סיבוב.

The first one to get angry loses

פורסם

תודה על השיתוף.

תמונות מדהימות מיקום אחר שעושות חשק וכיף, ואחרי שגמרת מכניסות לעצבים...

סיוויק, אנחנו כנראה לא נריב על בחורות.

מבחינתי זכית, השכנה ממול - שלך!

כן ירבו כמוך :)

פורסם

רק אני התעכבתי על מגאן RS טרופי R?

מפגש מרשים, לחלום או רילוקיישן (לחלום...)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

סיוויק 08,

אני מבין את כוונתך, הן משדרות משהו קצת קר\מנוכר.

יחד עם זאת אני חייב לציין שבניגוד לדעה הרווחת, מכוניות העל כיום אינן קיצוניות, במיוחד אם משווים אותן למכוניות העל שלפני בקרת המשיכה\אחיזה.

הפרארי הכי ביצועיסטית (מבין ה-8 צילינדר) זו הספציאלה- היא נוחה ברמה סבירה בהחלט, נעים לשהות בה וכל עוד הבקרות היא לא תנסה להרוג אותך.

כדי לחזק את זה אני יכול לומר לך שאישתי נהגה בה גם במשך 45 דקות.

הדבר היוצא דופן היחיד שהרגישה זה הדאגה הקלה שחלילה לא יקרה משהו לרכב כי הוא יקר.

בקיצור, עכשיו שנרגעת, לפתוח לך הזמנה?

;)

In flames,

המגאן ממש מדליקה היא הרכש האחרון של חבר שלי לאוסף המגוון שלו (בין היתר פורשה 964, מיני אספנות, פרארי 308 ואלפא ג’ולייטה אספנות).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
סיוויק 08,

אני מבין את כוונתך, הן משדרות משהו קצת קר\מנוכר.

יחד עם זאת אני חייב לציין שבניגוד לדעה הרווחת, מכוניות העל כיום אינן קיצוניות, במיוחד אם משווים אותן למכוניות העל שלפני בקרת המשיכה\אחיזה.

מראה בעיצוב קיצוני לא דיבר אלי אף פעם, אפילו לא כילד כשהבטתי בפוסטרים של קונטאשים למינהם.

באותה מידה לא דיברה אלי נהיגת כביש טכנית של לאפ-טיים, אפילו לא במשחקי מחשב.

כל ה 700 כ"ס שני מקומות האלה מזכיר לי מאוד אופנועי ספורט, בלי להשוות, וגם באופנועים אני מעדיף דו"ש או קאסטום,

להגיע בכ-3 שניות ל-100 קמ"ש ידע לעשות כבר R 'אזרחי' בשנת ...86 ? כנ"ל סגירות.

שומאכר, נניח, זצ"לצל, טכנאי מומחה שבא במיוחד מגרמניה, גאון בתחומו,

להביט בו מזיע תחת אינסוף כוחות ג'י במשך שעות כשהוא כפוף לכל משק כנפי יתוש מקרי על המסלול

בדרך להוריד 00:00:003 מזמן הסיבוב הקודם - ווויףף. נפשך יוצאת אל הבחור-רובוט המסכן.

הבקרות היום הפכו את המכוניות הקיצוניות לברות שליטה, וזה עולם אחר,

אבל בעיקר זאת פשוט המשיכה שלי לסגנון נהיגה שבהכללה הוא בכוון נהיגת ראלי ומכאן

גם למכוניות שנראה שיכולות לאפשר לי הנאה ולא קורס בשרטוט ננומטרי.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...