Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם שוכחיםאת הקוד, מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז היה מקרה מביך, היום בבוקר אחרי שעתיים שעות שינה וערב רווי מכל דברים... :wink:

עולה לרכב ואופס... בלאק אאוט לחלוטין אין לי שמץ אבל פשוט שמץ מה הקוד של הרכב, כאילו מעולם לא ידעתי אותו.

הייתי סגור על כך שזה מתחיל ב4 ומסתבר ש4 בכלל לא מופיע בקוד, הסתדרתי עם הנסיעה לעבודה וגם בחזרה ולבסוף פניתי לבעלים הקודם וכך הוא גילה לי את הקוד מחדש.

כן, הייתי סתום ולא שמרתי אותו בשום מקום למקרה בטחון, לא יחזור על עצמו שנית.

שאלתי אליכם, נניח ואני לא זוכר את הקוד באופן אבסולוטי, אין לא קיים בזכרון את המידע הזה, מה עושים?

אי אפשר לקחת את הרכב לחשמלאי כזה או אחר מהסיבה שאי אפשר להתניע את הרכב (אלא אם כן גרר), יש שירות שמגיע עד לבית? מה העלות? מישהו נתקל בסיטואציה?!

Seat Mii 3Doors

פורסם (נערך)

כשיש בעיה חשמלית, אפשר ליצור קשר עם חשמלאי כל שהוא. יש כאלו שניידים ומגיעים לעבודות קטנות. אפשר גם לרשום על דף או בנייד.

לגבי המקרה הספציפי שלך אני לא יודע לעזור לך, כי אף פעם לא הייתי כל כך חסר אחריות שנתתי לעצמי לעלות על ההגה במצב כל כך F*CKED UP, שאני לא מצליח לזכור ארבע ספרות ברציפות.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קרה לי פעם אחת במוסך, משהו הזוי.

לא הייתי עייף מדי, לא פאקט אפ ולא כלום.

פשוט קצר במוח, ועוד אני בחור צעיר P:

פשוט תשמור את הקוד בפלאפון שלך, ואל תקרא לאיש הקשר "הקוד הסודי" בהכרח.

פורסם

כל חשמלאי אמור לדעת לפרק קודנית.

או שמוצאים חשמלאי שמוכן לבוא אליך או שגוררים לחשמלאי הקרוב.

בכל מקרה עדיף פשוט לשמור את הקוד בפלאפון, כמובן לא תחת "קוד לרכב" כמו שכבר כתבו פה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הכי טוב זה לבדוק עם חברת הביטוח את נחיצות הקודן ולבטל אותו במידה ואין בו צורך.

הרי בכל מקרה גנב שירצה את הרכב יקח אותו ושום קודן לא יעצור אותו.

מנסיון, חברת מגדל מאוד ליברלית בנושא אמצעי האבטחה. רכב בשווי 175,000 ש"ח בוטח אצלם ללא כל דרישה לקודן לפני כשלוש שנים והשנה כששקלנו רכישת רכב במחיר דומה, שלא ניתן להתקין בו קודן (התנעה ללא מפתח), היו מוכנים לבטח ללא כל אמצעי מיגון.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

ברוב המכוניות שמותקנת קודנית על משאבת דלק מספיק לשים גמפר במקום ממסר של משאבת דלק ואתה יכל לנסוע לחשמלי ולפרק אותה.

קודנית תגן במקרה הטוב נגד ילדים.

פורסם

יש אזורים רבים בהם רק צריך לבקש מעוברי אורח לעזור לך לעקוף את הקוד, והם ידעו מה לעשות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

את האמת אני גם לא תמיד זוכר את הקוד שלי, אני פשוט לוחץ על עיוור לפי תחושה על הקודנית שלא נראת לעין שלי לפי רצף לחיצות שאני עושה מתוך אינסטינקט.

כשאבא שלי רוצה להשתמש ברכב שלי ומתקשר לשאול מה הקוד, לוקח לי כמה דקות להיסגר עליו.

אגב אם זה קודן שהוא חלק ממערכת איתור כמו ברכב של אבא שלי, אפשר להתקשר למוקד של החברה והם מנטרלים את הקוד או אפילו דרך האפליקציה שלהם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ברכב הראשון שלי, שילמתי לחשמלאי עבור פירוק הקודנית, לקח 2 דק' (היה ניתוק משאבה).

מאז אני מנתק את הקודניות בעצמי, 5 דק'. (ניתוק סטרטר).

אני בטוח שגנב מיומן מקצר את הזמנים האלה מאחר והוא לא צריך לסדר אחריו.

התקן מיותר.

פורסם

תשמור מספר בפלאפון תחת השם "קודש", או "קודית" או משהו בסגנון, עם תחילת מספר נורמלי כמו 050 ובאמצע את הספרות של הקוד.

פורסם

שכחתי את הרצף מספרים כשהבאתי אותו למוסך, ורק כשהתקשרתי לבעל הרכב הקודם גיליתיאתזה, בהתחלה אכלתי סרטים :)

פורסם
כשיש בעיה חשמלית, אפשר ליצור קשר עם חשמלאי כל שהוא. יש כאלו שניידים ומגיעים לעבודות קטנות. אפשר גם לרשום על דף או בנייד.

לגבי המקרה הספציפי שלך אני לא יודע לעזור לך, כי אף פעם לא הייתי כל כך חסר אחריות שנתתי לעצמי לעלות על ההגה במצב כל כך F*CKED UP, שאני לא מצליח לזכור ארבע ספרות ברציפות.

נו באמת... לא היית צריך לעלות לרכב מעולם אחרי לילה קשוח? קורה ויקרה לכולנו, נהגתי בסוף ברכב אחרת במשפחה ולא סיכנתי אף אחד, פשוט תשוש ובלאק אאוט מוחלט.

את האמת אני גם לא תמיד זוכר את הקוד שלי, אני פשוט לוחץ על עיוור לפי תחושה על הקודנית שלא נראת לעין שלי לפי רצף לחיצות שאני עושה מתוך אינסטינקט.

כשאבא שלי רוצה להשתמש ברכב שלי ומתקשר לשאול מה הקוד, לוקח לי כמה דקות להיסגר עליו.

אגב אם זה קודן שהוא חלק ממערכת איתור כמו ברכב של אבא שלי, אפשר להתקשר למוקד של החברה והם מנטרלים את הקוד או אפילו דרך האפליקציה שלהם.

זהו, כולם אבל כמעט באופן מוחלט לא יודעים לומר את הקוד, מתחילים להראות את התנועה שאותה הם עושים כאשר עולים לרכב, זה מגוחך אבל נכון ביותר.

Seat Mii 3Doors

פורסם

לא מבין למה צריך לשמור את הקוד תחת כל ממני שמות שממילא לא תזכור.

אף גנב לא יתעכב בגלל הקודנית וממילא הוא לא יפריץ לך הביתה, יקח את הטלפון ויתחיל לחפש את הקוד ברשימת אנשי הקשר.

ממילא הקודנית קיימת רק בשביל הביטוח אז שים איזה קוד שאי אפשר לשכוח כמו 1111 וזהו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפות''ש הנכבד והצעיר,

אין לך סיבה לדאגה זה קרה לי גם בקורולה אחרי

5 שנים שאני נסעתי יום יום עליה נהג יחיד.

ערב אחד בלק אווט ושכחתי את הקוד,

שעה שלמה הסתבכתי שם עם קוד שגוי.

הגיע חבר לעזור וחח פתאום ניזכרתי בקוד הנכון,

ופתאום גם ניזכרתי שהבן הקטן שלי יודע את הקוד בע''פ,

שכחתי להתקשר איליו...

זה גם קרה לי כמה פעמים בקוד של הבנקט...

במצב נורמלי לחלוטין,אינני מעשן אינני שותה,וגם לא משחק סנוקר.

:lol:

פורסם
יש אזורים רבים בהם רק צריך לבקש מעוברי אורח לעזור לך לעקוף את הקוד, והם ידעו מה לעשות.

ואז אתה יכול לקבל קודנית חדשה, עם האריזה :)

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...