Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים

ברשותי אאודי A4 96

הרכב בקושי עשה 120 קילומטרז

ביום ראשון שבוע שעבר נסעתי עם האוטו ובאמצע נסיעה פתאום הרכב מעביר לי לN לכמה שניות ומחזיר לD ככה כמה פעמים הוא שיחק לי עד שפתאום הוא עבר לי למצב N קבוע והמנוע מסתובב על ריק וכל זה כשהוא על D בהילוכים

כשהכנסתי לR הוא נסע חלק רוורס אבל כשמעבירים אותו לD הוא לא נכנס ולוחצים גז וזה על ריק מסתובב

זה אומר שהלך גיר וצריך שיפוץ?

אם כן יש למישו להמליץ לי על מישו טוב ולא יקר?

פורסם

לא מכיר את הרכב הספציפי, אבל אם יש מחשב גיר, יכול להיות שהוא נכנס לאיזה מוד חירום וצריך איפוס - אולי ניתוק מהמצבר לרבע שעה יעזור - אבל אל תעשה דבר לפני שמישהו שמבין קצת יותר ממני יאמת את זה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בדקתי והיה חסר קצת הרבה ומילאתי ועדיין הוא לא נוסע

הי חסר "קצת" או "הרבה" ?

ניתוק של המצבר לא אמור לגרום לתקלות, נסה זאת בתור התחלה.

במידה ולא מסתדר העניין, הזמן גרר והעבר את הרכב למכון גירים קרוב לביתך.

אם אתה ירושלמי, קובי גירים בתלפיות אמין וטוב.

בהצלחה

Golf 2008 MK5

פורסם

בוא נגיד שטיפה יותר מליטר וחצי

יש מחשב גיר אני ינסה אז לנתק זה לא אמור להיות בעיה

שמעתי על קובי אבל נראה לי שהמחיר שהוא רוצה קצת יקר קרוב ל5K

פורסם

שמעת עליו או שדיברת איתו?

בכל מכון/מוסך אחר שתיגש, הם ישר פונים אליו. כך שבפועל אתה תשלם יותר כסף.

גש אליו עם הרכב לאבחון ראשוני / קבלת הצעת מחיר.

אם אתה מעוניין במטפל אחר ל VAG שברשותך, יש את מוסך רון בת"א.

בהצלחה

Golf 2008 MK5

פורסם

לרוב וגם אם אומרים לך אחרת, מוסכים כלליים לא משפצים גירים אוטומטיים אלא רק מפרקים ומרכיבים אתץ הגיר מהרכב ואז שולחים אותו למומחה שהם עובדים איתו לשיפוץ גירים.

לא מכיר את הגיר הזה ספציפית אבל הצעת מחיר של 4-5 (כולל מעמ) לפו"ה של הגיר מהרכב ושיפוץ מלא שלו הוא מחיר סביר לחלוטין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם אני לא טועה ברכב הזה אין מדיד שמן גיר?

לפי מה שאתה אומר, נסעת הרבה זמן עם חוסר שמן גיר, ושמן גיר לא נעלם סתם ככה, יש נזילות שצריך לתקן.

אז רוב הסיכויים שצריך שיפוץ.

ידוע שזה גיר לא הכי אמין.

פורסם

לפי מה שאתה מתאר זה נראה כמו חיישן בורר הילוכים שאמור להעביר את הפקודה מהידית הילוכים לגיר. קודם תבדוק את החיישן לפני שאתה הורג את הגיר אל תמהר להחליף גיר!

פורסם

+1

משהו נכנס חוץ מפארקינג?

קרה לי שנקרא חוט/זרוע הפיקוד וההילוכים לא עברו(אצלך יכול להיות חשמלי) וזה היה תיקון של כמה עשרות שקלים.

אם יש לך ביטוח גרר, הזמן ניידת חילוץ, הם פותרים את העיה במקום אם זה המקרה.

פורסם

חוץ מפרקאינג נכנס רוורס והוא נכנס חלק בלי בעיות

ויש לי גם אחד שתים ושלוש וגם כשמכניסים אותם הם לא מגיבים רק רוורס מגיב

לי זה נשמע (וגם עוד מישו שהתיעצתי איתו) הדיסקיות חיכוך של ההילוכים קדימה שפשוט נשחקו ועשו את שלהם

עוד מישו חושב ככה?

• תוכן חדש...