Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מולטיפלה.

מרווח, בנוי בצורה הגיונית ואינטליגטית, אבל לא ממש מוערך.

החלק העליון שלי די רחב (יש לי ראש גדול).

אנשים חושבים שאני מעולם אחר.

נראה טוב בסגול ובירוק.

פרופורציות טיפה מוזרות.

לא הכי חזק, אבל בשביל הפונקציה העיקרית שלי, זה מספיק :wink:

פורסם

אני? אני פורד F-350HD או שברולט סילברדו. למה?

זאת בגלל שאני כבד וזולל הרבה.

אבל ברגע שלוחצים עלי אני מפיק את המיטב.

חזק ויכול לסחוב טוב מאוד, ולא רק פיזית.

לפעמים אני פוגע ולא שם לב (ניסיתם לעלות על חתולה עם אחד מאלה?)

כוח מתפרץ די טוב.

מסתדר טוב (מאוד) עם השטח.

זה מה שאני. לפחות זה מה שאני חושב שאני...:roll:

רועי.

2006_Ford_F350Reg_ext_1.jpg

chevy_silverado_hybrid_001.jpg

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אופל אסטרה GSI.

מוח גאוני , אחד הטובים בזמנו. אך טעויות בהתנהגות\היגוי הובילו אותי לגמור בתור יד 10 עם פגיעת שלדה , במחיר מאוד נמוך ובלי סחירות ואנשים מעטים יזהו את הפוטנציאל.

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

אני נראה לי סויפט, אני בחור אמין בעל מידות צנועות יש יאמרו "שחיף", ואם מרווח פנימי גדול (לב רחב), אין לי הרבה מה להציע אבל מה שכבר יש לי להציע אני עושה אותו על הצד הטוב ביותר.

פורסם

אני סיטרואן קסנטיה (רק אחרי זמן מה הבנתי עד כמה מתאים לי הרכב הזה).

גדול, כבד, זללן, קצת עצלן, וקצת מוזר, אבל יחד עם זה רגוע ונינוח (כמו קסנטיה בשיוט על 120). יש לי חוש הומור שחור וציני (כמו למהנדסי סיטרואן) וסיבבים אותי מתארים אותי כבן אדם מוזר, אך אני עדיין מסוגל להתחבר לאנשים, כמו קסנטיה שהיא "סיטרואן אנושית", בניגוד לאחותה הגדולה XM, אבל גם לא פושטית מדי כמו אחותה הקטנה ZX. ככה גם אני - חושב את עצמי אינטלקטואל, אבל יחד עם זה אני לא סנוב, ומקבל את האנשים כמו שהם, כלומר אני יכול לא לאהוב את הבן אדם, אבל אני אסתדר איתו.

יחד עם זה אני עדיין סיטרואן - בלי טיפול מתאים יכול להיכנס לדיכאון חזק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מחייך כל הזמן, נמוך ושימושי לפעמים. אותי זוכרים תמיד. נוו.. אני חיפושית.

איזה שירשור הזוי יותר מאלה של פרנקוס.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
אני? אני פורד F-350HD או שברולט סילברדו. למה?

חזק ויכול לסחוב טוב מאוד

(ניסיתם לעלות על חתולה עם אחד מאלה?)

עזוב אותך חתולה, מת לי המצבר באקספרס ברחוב קטן ישר אחרי ירידה עם עליה מלפני, והדבר היחיד שהציל אותי הוא סילברדו אימתני שפשוט דחף אותי משם :oops: מדהים כמה כח.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בוודאי הייתי STI

("כמה צפוי " )

השם הולך לפניי

ואף אחד לא באמת יודע מה יש מתחת

גם בנוי למשפחה (4 דלתות)

וגם אגרסיבי להחריד

התנהגות יציבה ביותר

ואם זאת לפעמיים אם יציאות על הצד

0502222535 לחלקים :-P

פורסם

מאזדה 2 - צפוי כמו זה שלפניי אבל זו האמת - רזה, נראה טוב (יש שאומרות :-P), קומפקטי (יחסית), אנרגטי ועצבני מידי פעם. ולמרות שאני קטן, מבפנים יש דיי מרחב (מספיק ל-5 אנשים מבוגרים :-D). כמובן שכמה קטן ככה עושה רעש (ולמי שמכיר אותי אישית ואת הרכב שלי ספציפית, יודע על מה אני מדבר :wink:).

נ.ב

אלון, הקפצת המאה או לא, אפשר לזרום עם זה. זה לא נושא שעבר זמנו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

משאית זבל של וולבו - בא מבית טוב, אבל אוהב לאסוף גרוטאות

תמיד מתעורר מוקדם בבוקר

ומשום מה כלבים לא אוהבים אותי :)

וכדי שלא תגידו שיש לי הערכה עצמית נמוכה, הייתי יכול לשמש גם כהונדה S2000

(תמיד נתקע בעמודי חשמל) :)

• תוכן חדש...