Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז אחרי שעברו כמה חודשיים מאז שכתבתי כאן בעניין חיפוש סופר מיני, בעלת הבית החליטה שאולי עדיף משפחתית ולחלק מילדיי השבט נמאס לחכות להזדמנות.

טוב מתחיל את היום בסוכנות מאזדה - נכנסים למאזדה 3 2.0, הרכב קודר אך משדר יוקרתיות ביחס למחיר, האמת הופתעתי לרעה כבר חשבתי זה יהיה גרמנית. הגוף יושב טוב בכיסא, יש מרווח ראש וכתפיים מאחורה אם כי חסר לי קצת מרווח רגליים. אין מסך מגע אלא יש פטנט של ב.מ.וו, אישית מעדיף את זה, אני יותר איש של כפתורים מאשר טאצ'. יושבים עם סוכן המכירות, אין הנחות מיוחדות לכבוד פסח אלא רק בצבע לבן הנחה מכובדת. נסיעת מבחן רק שבוע הבא. קיבלנו יחס לא פחות ממעולה, אין ויכוחים, מה שאני פוסל ישר לא מנסים לשכנע, יצאנו בהרגשה נפלאה. כאגב שאלתי מה קורה עם מאזדה 2, אמרו מרץ אחרי זה אפריל. סיפר שכולם מחכים לדגם אבל אפריל זה לא יהיה ויש דיבור שככל הנראה יגיע ביוני...:shock: גם CX3 ככל הנראה תאחר הרבה...

נסיעת מבחן שבוע הבא.

מספר לבעלת הבית שיש פוקוס שצריכה להגיע עוד מעט בהנחה והיא רוצה לחכות, אפשר לראות פחות או יותר את הדגם היוצא. נכנסים לסוכנות והלם, אין פוקוס למכירה, יצאו בסדר החבר'ה בפורד. דווקא מאזדה 2 צורה ישנה כן הייתה.

נכנסים לסקודה (רק בגלל שיש מבצע של "חבר"), ישר אומר לה אוקטביה 1.8 נראת לי אטרקטיבית ובאותה המחיר של המאזדה. איך שהיא מתיישבת ברכב יוצא לא "וואו", במיוחד כשהיא ישבה מאחורה והתלהבה מהמרווח, האוקטביה קצת פחות מאובזרת בדברים, שלי אין שימוש בכלל חוץ ממערכת עצירה אוטומטית עד 40 קמ"ש (תצוגת מהירות דיגיטלית ומסך שמראה את המהירות ליד השמשה לא עושים לי את זה, גם סאן רוף לא מתחבר לי).

האוקטביה מאוד פרקטית במיוחד הבגאז'. השירות דווקא בעניין המכירה היה בסדר, התייחסו יפה ענו על כל השאלות, ביקשנו לראות איך מערכת המולטימדיה עובדת כיוון שבתצוגה לא עבד, ישר חיכה לנו רכב בחוץ של עובד חברה שנתן לנו לשחק איתה. רק חבל שהבטיחו לנו נסיעת מכוון תוך X זמן ובסוף קיבלנו בפער של שבוע הבא. התרעתי את בעלת הבית על תקלות כאלה שייקרו עם היבואן.

תחנה הבאה סיאט לאון 1.2, במחיר שלה ובאבזור שלה הכי אטרקטיבית לדעתי. חבל שמבפנים היא נראת פשוטה וצפופה מאחורה.

שירות של סוכן המכירות הייתה מצוינת אבל חוויה כללית הייתה מינוס, לא היה מזגן, מחניק ומסריח. צריך שלט אזהרה לפני כניסה למקום.

טרם קבענו נסיעת מבחן.

אחרונה ובינונית (לאו דווקא דבר רע) טיוטה קורולה - נתחיל בזה שאני לא אוהב את המכונית אבל- האמינות שלה, האבזור, הנוחות והמרווח מכניסה אותה לראש הרשימה לנהג הממוצע, קורולה מרגישה מאוד בינונית, אין לה מינוסים אבל גם אין לי פלוסים וכחבילה כוללת מתאימה בול לנהג הישראלית.

השירות שם היה ביזיון - ניסו להכניס לנו רכב שבאוק' מחליפים אותו ורק אחרי שציינתי שאנו פה בשביל קורולה ולא דגם שעוד כמה חודשים לא קיים הסתיים הניסיון. ניסו להכניס לנו חבילות למרות שאמרתי שאני לא מעוניין ואז התחיל סוג של וויכוח, אני זורק טענה ומנסים לתת לי טענה נגד (וואלה, ללכת נגד הלקוח?), אחרי שהבנתי שנסיעת מבחן זה רק 15 דקות אמרתי שלום ולא להתראות, חבל. אני לא מאשים פה את טויוטה- הם לא צריכים לקוחות כמוני שיש להם מלאי של לקוחות שמחכים בתור לקנות רכב ללא נסיעה מבחן. יש לי חבר שקנה כך רכב:oops:. גם בטיוטה חיכה רכב בחוץ למתן דוגמא על מערכת המולטימדיה.

בינתיים אנו מנסים כל היום לשנות מועד נסיעת מבחן לאוקטביה, אמרתי לבעלת הבית שאם עד סוף היום לא חוזרים אלינו מבחינתי להתראות.

עריכה אחרונה על ידי aka77

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

האוקטביה 1.8 במבצע "חבר" (כמדומני נמכרת ב-145K ש"ח) מהווה רכישה מעולה עם תמורה גבוהה מאד למחיר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני רוצה מאוד את האוקטביה אבל השירות שלהם הטלפוני או יותר נכון קביעת נסיעת מבחן ממש גרוע. נחש מה עוד לא חזרו אלינו....

למזלם למאזדה יש רק שבוע הבא בשבילי את הרכב אז יש לצמפיון הזדמנות לפני שאני פוסל אותם.

הנחה על צבע לבן 5K, ריפוד בהיר.

מאזדה 2 - הסוכן אמר שעוד לא הוציאו מהמפעל אז מאי זה לא. ממש קשה להם לתת הקצאות לישראל?! בכל מקרה לא לחצתי עליו כי מסתבר שהקנייה היא משפחתית ולא סופר מיני.

הצפי ל105K אבל הוא לא התחייב.

אגב ביררתי לגבי פאביה, לטענתם ההנהלה שומרת את מחירי "חבר" לעצמם, העדר יצטרך לחכות רק עוד שבוע :lol:

פורסם

אוקטביה רכישה טובה לכאורה, אבל עם שנתיים אחריות - ושירות "ידוע" - וואללה לא יודע. ידני זה סיפור אחר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מאזדה 2 - הסוכן אמר שעוד לא הוציאו מהמפעל אז מאי זה לא. ממש קשה להם לתת הקצאות לישראל?! בכל מקרה לא לחצתי עליו כי מסתבר שהקנייה היא משפחתית ולא סופר מיני.

הצפי ל105K אבל הוא לא התחייב.

איזה קרציות הם שם. כמה זמן לוקח להביא את זה? בהתחלה דיברו על פברואר מרץ.

כפיר הג'ינג'י

פורסם

אם כבר בדקתה את הלאון,למה לא בדקתה גם את האיביזה 1.2TSI AM5 הגרסה הפחות מאובזרת?נראה לי אחלה רכב המחיר שלו מפתיע

פורסם

אז מה הלאון? מכונית מיני?

הלאון בקטגוריה של גולף, פוקוס, מזדה 3, סיטרואן C4, פיג'ו 308, מיצובישי לנסר, סובארו אימפרזה.... ועוד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

הגיע הזמן לעדכן:

עברנו נסיעה באוקטביה – ת'כלס בנסיעה של 40 דקות (לא הגבילו אותי בזמן), קשה להכיר את הרכב. הרכב מרגיש מוצק ונמרח על הכביש בצורה שקשה להוציא אותו משווי משקל, הנציג רצה שאני הוציא כמה שיותר מהרכב וקצת התאכזב בנסיעה הרגועה שלי (מסתבר שהלקוחות מתלהבים מ1.8 טורבו, אני פחות). התפלאתי מאוד מהשקט גם כאשר מכניסים גז עד הסוף וההגה בכל מצב של נסיעה, נסיעה איטית ההגה מאוד מהיר וקל משמעותית. סה"כ היה בסדר.

קצת התאכזבתי מהגיר, לוקח לגיר שנייה לפני שהוא קולט שאני רוצה לתת גז, אולי בגלל שאני רגיל לאטמוספרי פשוט בלי מחשבה. עניין של הרגל אני מניח.

מאזדה 3 2.0 – הרגשתי יותר בבית (הרכב בבית הינו מאזדה), הגה פחות חד לעומת האוקטביה ויותר כבד אבל אני רגיל לזה, הישיבה מאוד נמוכה והכיסא פחות נוח אם כי יותר תומך. מצערת עובדת בדיוק כמו שאני רגיל, בלי יותר מדי מחשבה גז מלא חצי גז, ישר יש תגובה. המנוע יותר רועש והרבה יותר איטי בכביש מהיר. טוב הגיוני 1.8 עם טורבו באוקטביה חזק הרבה יותר. ההנדסת אנוש נמוכה בדרגה אחת לעומת המתחרה, כנל הפרקטיקה,המרווח מאחור ובאגז' אשר מפצה עם אבזור גבוה יותר במיוחד האבזור הבטיחותי, טוב דיברנו על זה ברשומה למעלה. גם פה הנציג רצה שניתן יותר גז...

לא מבין הלקוח הישראלי באמת חושב שיש לו רכב שיכול לעקוץ? רק האוקטביה יכולה ורק בכביש ישר אבל עדיין.... אני יותר בדקתי האצות ביניים, בלימה (אבל רגועה יחסית), נוחות נסיעה בכביש משובש, שדה ראייה, אלו דברים באמת חשובים לעומת פעם ב-לנסוע בקו ישר ולהתלהב שעקפת רכב ליסינג חבוט.

אתמול תוך כדי בדיקת ביטוח לשתי המתחרות הגיעה עז. על אוקטביה צריך להוסיף כמה אלפים בביטוח.... ממוצע של 10.5K לעומת 8K ממוצע למאזדה. אני משיג על המאזדה בהרבה פחות אבל לציבור זה פחות רלוונטי. התקשרתי גם למבצע "חבר" וצמפיון ביטוח אין הוזלות מהממוצע.

עריכה אחרונה על ידי aka77

• תוכן חדש...