Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. עד כה לא טיפלתי במוסך היבואן אלא במוסכים אחרים ומומלצים שאני מכיר. יש לי שובר הנחה למוסך היבואן, מה גם שיש מצב שרק שם יוכלו לסדר לי דברים מסויימים (ידית מתפרקת, בקלית כלשהי). מישהו יכול להמליץ על משהו באיזור המרכז? (פיג'ו 307)

• ספונסר פורום
פורסם

את הדברים האלו תוכל לסדר גם במוסך כללי, וממש לא רק במוסך מורשה. לדעתי גם עם שובר ההנחה שקיבלת (מהיכן, אגב?) עדיין יצא לך זול יותר לטפל במוסך מתמחה ברכבים האלו.

דבר עם ניצן ממוסך שאפט, הוא מתמחה ברכבים האלו ולדעתי יוכל לעזור לך.

פורסם

ממליץ לך ללכת למוסך כללי לא חושב שאחרי השובר זה יצא לך עדיין משתלם.

תחפש תחלקים בחוץ וכל מוסך יכול להרכיב לך אותם.

אין כמו אלפא :)

פורסם

השובר שמקבלים בדואר בהעברת בעלות... בכל אופן לגבי שני הדברים שציינתי שאני צריך לתקן- באחד החוסכים המומלצים פה בפורום ( שרק מילים טובות אני יכול להגיד עליו) - אמרו לי שהם לא מתעסקים בזה. אולי באמת אנסה בשאפט. תודה.

• תוכן חדש...