Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שכתבת זה הסבר משפטי טהור.

בשפת העם, ניתן לכנות 'שוד' כשגובים מחיר מופקע, כשמזהים שהלקוח עם הגב אל הקיר.

נו באמת, אף אחד לא מת עדיין מזה שלא ניקה את האוטו, ואם ממש לחוצים על פירורי חמץ שנשארו מתחת למושבים מהמימונה שנה שעברה, אני בטוחה שאפשר למצוא אח\דוד\שכן כדי לחבר את השואב אבק הביתי לשקע ולשאוב לבד.

בדוגמא זאת, לקראת פסח אם כל השוטפים יתאמו מחירים, אז ללקוחות המפונקים לא תהיה ברירה והם ישלמו.

הלקוחות בוחרים להיות מפונקים, על פינוק משלמים, מבחירה.

אני לא אומר ש150 ש"ח לשטיפה רגילה זה מחיר הוגן, אבל יחד עם זאת לא מדובר במוצר צריכה בסיסי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואז נשאלת השאלה, למה לשטוף מנוע בכלל?

חוץ בשביל שייראה יפה, פנים בשביל ההרגשה הטובה, אך מנוע?

למה להתחיל להסתבך ולחשוש שמה תגיע רטיבות לאן שלא צריך.

זה כבר עניין אישי לחלוטין. מבחינתי רכב נקי כולל מעבר לחוץ ופנים

גם מנוע/תא מטען מבריק/מסגרות חלונות/פנים הגלגלים/סמלים וכד'

נכון שהיום אני יותר זהיר בניקוי מנוע- יחד עם זאת לא יכול לוותר

על פתיחת מנוע ולראות שהכול נקי שם. גם מעבר עם מטלית רטובה מעט שומרת על מנוע נקי.

ואת זה אני מרבה לעשות כל חודש לערך - במיוחד שאין חשש לפגוע ברכיב רגיש בשיטה זו.

מי שלא מבין אין לעשות את זה? עדיף שיוותר על התענוג הנ"ל.

פורסם
זה מה שאני עושה, הבעיה שתמיד נשארים חלקים שהם קצת מלוכלכים שקשה מאוד להגיע אליהם, אז אני משתמש לפעמים במברשת שיניים כדי להגיע למקומות האלו יחד עם קצת APC מדולל, עוזר, ולבסוף אופטי בונד שמשחיר את כל הפלסטיקה בפנים וכו'..

מכיר את כל השיטות האלו. יש לי "בעיה" של רגישות לריחות חריפים - לכן APC

מבחינתי לא בא בחשבון. העפתי (אחרי שימוש אחד) גלון שלם של מגס בגלל הריח החריף שלו.

הדיגריזר של CG שיש ברשותי לא מריח ככה. (גם בו אני ממעט להשתמש -גם לא למנוע)

הדרך הטובה ביותר לשמור על מנוע נקי? זה לשמור שם על ניקיון קבוע.

אגב יש מברשת בכמה שקלים שעדיפה על מברשת שיניים- גם גדולה יותר

ויש בה ידית אחיזה ארוכה יחסית.(חיוני למקומות נמוכים ומלוכלכים כמו מנוע)

פורסם
נו באמת, אף אחד לא מת עדיין מזה שלא ניקה את האוטו, ואם ממש לחוצים על פירורי חמץ שנשארו מתחת למושבים מהמימונה שנה שעברה, אני בטוחה שאפשר למצוא אח\דוד\שכן כדי לחבר את השואב אבק הביתי לשקע ולשאוב לבד.

הלקוחות בוחרים להיות מפונקים, על פינוק משלמים, מבחירה. .

לשם הבהרה: ברור שהפוסט לא נוגע לחברי הפורום שמתרחקים ממכונות השטיפה כמו מאש. אבל מסתבר שאנחנו מיעוט, ולראיה ראי את תורי השטיפה הארוכים המשתרכים במכונות השטיפה בכל שישי, ובחג הפסח זה בכלל היסטריה, הזוי ומוזר אבל ככה זה.

אני לא אומר ש150 ש"ח לשטיפה רגילה זה מחיר הוגן, אבל יחד עם זאת לא מדובר במוצר צריכה בסיסי

בהשפעת הפורום התחלת לדבר בלשון זכר ? איך זה מסתדר לך עם החתימה ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אני לא יודעת איך מה שכתבתי קשור לעובדה שחברי הפורום מתקרבים או לא למכונות, הכוונה הייתה שעל פינוק משלמים ואל תציג את זה כאילו סוף העולם יגיע אם האוטו לא יעבור שטיפה לפני פסח. אבל העיקר שמצאת טעות כתיב בגוף ההודעה. נגיד שנתתי לחתול שבסמלון להשלים את הטקסט, בסדר?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

Murzilka היא בחורה ולכן spring כתב

בהשפעת הפורום התחלת לדבר בלשון זכר ? איך זה מסתדר לך עם החתימה ?

הוא לא התכוון לשגיאת כתיב, או לשיבוש זמנים.

העיקר, מה שם החתול?

פורסם

ניסיתי להסביר שמחוץ לפורום ישנם אנשים, והרבה, שבשבילם שטיפה עצמית היא פעולה מורכבת ומסובכת והם 'חייבים' לשטוף במכוני שטיפה. לשטוף לבד זה לא אופציה עבורם.

איזה הסבר יכול להיות שלפני פסח אדם מוכן לחכות שעתיים בתור לשטיפה ועוד שעה לשטיפה עצמה כשהוא יכול לעשות זאת?

נוסע בפריוס 2008

פורסם

יש הרבה הסברים ללמה הוא לא שוטף לבד, אין שום הסבר למה לעמוד שעה בתור בשביל שטיפה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

העיקר, מה שם החתול?

פנדה :)

שוב, בשביל שלא יהיה חמץ באוטו מספיק שואב אבק פשוט, מאמינה שזה לא ציוד נדיר כל כך, מה הבעיה לחכות עם השטיפה החיצונית כמה ימים?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...