Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה כיף לשטוף לבד מתחת לבית..

חברות שטיפת המכוניות בתחנות הדלק מנצלות את חג הפסח כדי להקפיץ את המחירים עד 150% ■ למה? "זה פסח, והמחירים עולים"

"החברות לשטיפת מכוניות מנצלות את הביקוש הגבוה לשטיפת מכוניות לקראת חג הפסח כדי לגבות סכומי-עתק. חברות הדלק שבתוך מתחמיהן מופעל שירות השטיפה לא מתערבות במחירים הנגבים מהצרכן.149 שקל - זה הסכום שתידרשו לשלם אם תרצו לשטוף מכונית קטנה לפסח בחברת carspa, המפעילה את שירות שטיפת המכוניות בחלק מתחנות הדלק של חברת פז, חברת דלק ובאחת התחנות של חברת הדלק מיקה.אם יש לכם רכב מסחרי, תיאלצו להיפרד מ-199 שקל; ואם חלילה הרכב המסחרי גדול, הסכום ינסוק ל-249 שקל - כמחצית מסל הקניות לחג."

IMG-20150326-WA0000.jpg

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001022713&fid=2

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי שישלם - מגיע לו. זאת לא גניבה , זה שירות ואפילו לא אלמנטרי. אם יש לך את הממון ואין לך את הזמן אז למה לא?

פורסם

אם מכוני שטיפה היו מפרסמים שבפסח הקרוב שטיפה עולה 2000 ש"ח - היית מתרעם? כנראה שלא, כנראה שהיית צוחק, והם היו מפסידים המון כסף.

מה שאני בא לומר, זה שהם חזירים, אבל האשמה לא עליהם - האשמה היא על הצרכן ה'מאותגר נקיונית' שמוכן להוציא פי 3 יותר כסף רק בשביל שהרכב יהיה מנצנץ בחג.

אם הצרכנים לא ילכו - המחירים יהיו חייבים לרדת. זה קטע כזה בשוק חופשי, הוא שואף להגיע לשיווי משקל... :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

"מנצנץ בחג"?

מתי שטפת את הרכב בפעם האחרונה? נראה לי שההגדרה לנצנוץ צריכה לעבור רענון.

ב200 ש"ח אפשר לסגור סל מוצרי דיטיילינג שיספיקו לאיזה שנה.

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
מי שישלם - מגיע לו. זאת לא גניבה , זה שירות ואפילו לא אלמנטרי. אם יש לך את הממון ואין לך את הזמן אז למה לא?

בהחלט מגיע לו.

ראבק למי שאין זמן שיקח דלי עם סבון וזהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא קורה אצלי בחניה הפרטית :twisted:

ובתנאי שאתה לא מכניס אוכל לרכב שבועיים אפשר להתפשר ולקחת את האוטו לשטיפה שבועיים לפני פסח והמחירים עדיין יהיו כרגיל במקום בשבוע האחרון כמו כולם ואז מה שנותר לך זה לבעוט בעמוד תאורה.

פורסם

חחחחח איזה שוד . אני מכיר אחד שלוקח 50 על חיצוני ופנים ועוד שם לי ג'אל על הצמיגים של מגוויר חח פרייר מי שמשלם סכומים כאלה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אצלנו בכפר היוקרתי לוקח 50 , וכשאני אומר יוקרתי ,זאת אומרת שטיפה ידנית עם סבון עדין וsnow foam מרשים ומנקים כל סנטימטר ברכב ועם קוס קפה גם .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

150 שקל על משהו שעושים אותו כול שבוע, פשוט לא נורמאלים.

אהבתי איך עסק אחד פירסם שהוא עושה חידוש פנים ב-150 ש"ח.

שזה כולל הסרת פטריה מהפנס + ציפוי ייחודי של לכה.

מודעה כול כך קיצונית וסופנית שאין דברים כאלה.

דרך אגב, פטריה מהפנס= העכירות שנגרמת ממזג האוויר.

• תוכן חדש...