Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור על החניות על הקוים הלבנים, רציתי להגיד כמה נמאס לי שדופקים לי את הרכב בחניה.

בשנה האחרונה דפקו לי את הרכב כבר פעמיים בחנייה. בפעם האחרונה לפני חודשיים, המכה הייתה קשה כ"כ שהייתי צריך להפעיל ביטוח ולהחליף את 2 הדתות בצד הנהג. עלות התיקון - 16000 ש"ח לביטוח, 1000 ש"ח לי + עליה של הפרמיה משנה הבאה.

אחרי זה נמאס לי והלחטתי להשקיע קצת כסף ולהתקין מצלמת דרך.

בשבוע שעבר, שוב שריטה, הפעם אמנם קטנה, אבל זה פשוט מרגיז כמה לאנשים לא אכפת.

הוידאו הנ"ל הוא מהמקרה. מה שהסב את תשומת ליבי היה שכשהגעתי העגלה הייתה מונחת לגמרי על האוטו שלי (שריטה נוספת) לאחר שהאישה פשוט הניחה אותה עליה אחרי ששמה את מצרכיה ברכב.

השריטה הפעם קטנה אז בטח זה לא שווה את הטרחה, אבל כעקרון, מה ניתן לעשות במקרים אלו?

פורסם

לי יש כבר 4 דפיקות מעגלות סופר - לא סריטות , ממש מעיכות קטנות ומעצבנות , ואני תמיד משתדל לחנות רחוק ומבודד , מדיי פעם אני מפספס , חונה באיזור שגם אחרים חונים ואז באה המכה ....:evil:

פורסם

כלום. קצת פוליש.

אם היתה מכה קצת יותר רצינית, אולי היה כדאי לך לעשות סיבוב ולראות אם יש מצלמה עם זווית טובה יותר.

פורסם

בעקבות בעיה דומה:1. אני משתדל לרכוש כמה שפחות בסופרמרקטים, עברתי לרמי לוי באינטרנט.2. אם כבר אני מגיע לסופרמרקט, אני חונה רחוק ככל האפשר. עדיף ליד עמוד כך שלפחות צד אחד של הרכב אינו חשוף לפגיעות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תופעה ידועה.

כשיוצא לי לערוך קניות עם עגלה, אני מרחיק אותה כמה שאפשר מרכבים חונים.

זה החינוך שלי, לכבד רכוש של אחרים.

מצד שני, כמו החולירע שלפני כשנה בערך דפקה לי את האוטו במהירות 0 ועוד לכלכה עליו שהוא ישן, הייתי זורק את העגלה כמה שיותר חזק.

פורסם (נערך)

הגעה לחניון היא תחרות להתמקמות הטובה ביותר, בחניה הטובה ביותר. גם בחניה בקצה של חניון גדול או בחניון סמוך לא תאריך את ההליכה ביותר ממאתיים מטר, אך תקטין את הסיכוי לפגיעות.

עדיף חניה בין שני עמודים ואבן שפה להגנה משלוש כיוונים, אך אם זו כבר תפוסה ניתן להסתפק בחניה פינתית שמספקת הגנה בצד אחד לפחות.

בחניה בין שתי מכוניות יש להעדיף חניה ריקה ומרוחקת או לפחות מרווחת יחסית. רצוי שהכניסה והיציאה יהיו בנסיעה קדימה, או לפחות כזו שבה הרכבים השכנים פונים אל היציאה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

את המכה הראשונה קיבלתי מאיזה זקן בטרנטע שנכנס לחניון אחרי והחליט לחנות צמוד אלי, בחניה צפופה, ולא ממול איפה שהיה הרבה מקום. פשוט פתח דלת כאילו כלום. כשאני עדין בתוך הרכב.

הרכב היה בן פחות מחודש מהסוכנות.

פות"ש- איזה מצלמה זה? (אם אפשר לינק בפרטי)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אישה מגעילה.

אני בוחר לקנות דברים בסופר עם המגרש חניה הכי גדול אפילו שזה יותר רחוק מהבית ותמיד חונה הכי רחוק מכולם וכמובן דואג להחזיר את העגלה למקום.

שמתי לב שבד"כ אלו שחונים רחוק גם שומרים על המכוניות שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני רואה ת'סרטון של הבהמה המגעילה הזו. לא יודע מה להגיד.

עד היום יש אצלי שתיי לחיצות מאוד בולטות בכנף, זה קרה בחנייה בשכונה שאני לא מכיר ולא זוכר ליד איזה רכב חניתי.

בגלל זה בחנייה של הסופר תמיד רחוק מכל הצלוויזציה, ובחיים אבל בחיים לא במקביל בין רכבים.

פורסם

הסרטון הזה כל כך הרגיז אותי, אני בטוח שאם היית מעיר לה היא בטח הייתה עונה משהו בסגנון "בסך הכל עגלה".

וגם אם פיזית היית דופק לה עגלה ברחוב זה כנראה לא יעניין אותה בכלל.

קשה לי לקבל את העובדה שיש גם אנשים כאלו שלא שומרים על רכוש של אחרים.

בכל חנייה ולא רק של הסופר אני מחנה באיזור המבודד ביותר ואם אפשר צמוד למשהו כמו קיר שאי אפשר לחנות ליידי לפחות מצד אחד.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

מכיר את התופעה, מה שמרגיז אפילו יותר זה שאותם אנשים לא מתביישים לעשות זאת אפילו כשהנהג נמצא ברכב.

במקרים מסוג זה, ה"ערסיות" הזאת בד"כ אופיינית יותר לנשים, שמתי לב שגברים משתדלים יותר שלא לפתוח

דלתות על רכבים שכנים ולא להתנגש בהם עם עגלת הסופר.

מה שהכי "מצחיק", זה שאם תעיר לאותה גברת, תקבל ממנה הרצאה שתסביר לך שזה כולה ברזל ולאוטו שלך יש

גם ככה מכות וכו' וכו'... שלא נדבר על "איך אתה מעז לחנך אותי מול הילדים שלי".

פורסם

אין בכלל טעם להתעצבן , קבלו את העובדה שמדינה הזאת לאנשים אין כבוד לאחר, ולא לרכוש שלו.

• תוכן חדש...