Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקבל יעוץ לגבי רומסטר דיזל ידני למשפחה. קודם כל האם הוא מומלץ מבחינת אמינות ובטיחות? בהתחלה פסלתי כל מה שלא יפני מסיבת האמינות. דבר שני ראיתי כזה עם 200000 קמ שנת 2008, האם בשביל דיזל זה קילומטראז' סביר לקניה?

פורסם

יש לי תשובה כללית, כמי שמחזיק רכבי דיזל מעל 12 שנים. יותר נכון המלצה - לא לקנות רכבים שעברו 200 אלף קילומטרים.

אולי למנוע זה לא הרבה, אבל למכלולים אחרים זה כן משמעותי.

בעקרון הרכב מוצלח ומתאים למשפחה. ידני זה מעולה. חסכוני מאוד. אבל כל חסכון בהוצאות דלק נמחק אחרי תיקון יקר של מערכת כזאת או אחרת . וזה בלאי טבעי של נסיעות מרובות.

כמה אתה נוסע בשנה?

מה התקציב?

כמה אנשים נוסעים ברכב?

אולי נמליץ לך על משהו אחר שמתאים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למשפחה צעירה עם 2 בנות קטנות בינתיים. עד עכשיו ננעלתי על ניסאן טידה/נוט. תקציב של עד 35k. מחפש רכב אמין וחסכוני וכמובן גם בטיחותי

פורסם

רק אם אתה נוסע הרבה מאוד (בדגש על בינעירוני) אז משתלם לך דיזל. וגם אז למצוא אחת סבירה ב 35 אלף זו בעיה גדולה.

לעומת זאת, למצוא משפחתית אמינה וחסכונית ב 35 זה בהחלט אפשרי.

פורסם (נערך)

בגלל צריכת דלק עדיפה. מי שנוסע הרבה, החיסכון החודשי בצריכת הדלק מצטבר לסכום משמעותי שמכסה טיפולים קצת יותר יקרים וירידת ערך קצת יותר גבוהה.

אבל כל זה לא שווה כאשר הרכב מתקלקל בתדירות גבוהה בגלל בלאי קילומטראז'.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

דיזל עם 200 אלף מתקלקל יותר מאשר, נגיד, ניסן נוט עם 100 אלף.

הוא לא מתקלקל יותר מאשר רכב בנזין עם 200 אלף.

אבל בקלות אפשר למצוא רכב בנזין בן 5 עם פחות מ 100 אלף, ורכב דיזל כמעט בלתי אפשרי.

פורסם

זה מתחיל מתמחור הרכבים החדשים בגלל מיסוי ירוק.

רכב דיזל עולה בתור חדש משמעותית יותר מרכב בנזין זהה.

לכן מי שבא לקנות רכב חדש עושה חושבים, מתי צריכת סולר עדיפה תקזז את המחיר היותר גבוה. באופן טבעי בסוף מי שקונה בסוף רכב דיזל חדש הוא זה שמתכנן לנסוע הרבה. מכאן נובע המצב בשוק רכבים משומשים בו רכבי דיזל רובם נסעו הרבה יותר.

פורסם
דיזל עם 200 אלף מתקלקל יותר מאשר, נגיד, ניסן נוט עם 100 אלף.

הוא לא מתקלקל יותר מאשר רכב בנזין עם 200 אלף.

תאוריה נחמדה, אבל פשוט לא נכונה.

פורסם

מה לדעתך לא נכון בין שני המשפטים שכתבתי.

אני באמת סקרן לדעת - תחדש לי משהו אחרי 13 שנים ו 400 אלף קילומטרים על רכבי דיזל שונים. שבאו לאחר 3 רכבי בנזין.

פורסם

אם היה לך נסיון רע 13 שנים על רכבי דיזל, זה לא אומר שזה המצב תמיד. דוגמאות יש לכאן ולכאן.

עמידות מנועי דיזל גבוהה יותר ממנועי בנזין וזו עובדה. מכלולים נלווים ובלאי זה משהו שיש תמיד - גם בדיזל וגם בבנזין.

בגדול, 200K ק"מ בבנזין זה מנוע עייף הרבה יותר ממנוע בנזין, גם אחרי שבשתיהם החלפת חמישים חלקים כתוצאה מבלאי.

פורסם (נערך)

לא היה לי ניסיון רע. עובדה שאני ממשיך עם רכבי דיזל, אבל אני נוסע מעל 30 אלף בשנה.

כל מה שקרה ברכבים שלי לא היה קשור למנוע או אפילו טורבו. היה בלאי הגיוני ביותר.

בלאי של רכיבים אחרים מספיק גדול כדי למחוק חיסכון בצריכת סולר.

בקשר למה שרשמת לגבי מנועי בנזין עם 200 אלף - כתבת בדיוק את מה שאני רשמתי.

בלאי דומה לכל מה שלא קשור למנוע רק מחזק את מה שאני אומר - רכב בנזין אמין עם 100 אלף יזדקק לפחות השקעה מאשר רכב דיזל עם קילומטראז כפול.

• תוכן חדש...