Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים קורולה 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

אני רוצה בלי נדר לקפוץ מחר למוסך יבואן טויוטה שייבדקו לי את הצמיגים ואולי גם החלפה.

במידה ומחליטים שהגיע הזמן להחליף את הצמיגים, מה שנת ייצור שמתחת ממנה לא להסכים?

הייתי במוסך אחר (לא מוסך יבואן) ואמרו לי שהצמיגים שלי לא דורשים החלפה, אבל החלטתי שבכל מיקרה כדאי לקפוץ למוסך יבואן.

הרכב עבר טיפול לפני כמה חודשים וטסט ולא אמרו לי כלום לגבי הצמיגים, אבל לפני כמה ימים ראיתי חתכים בצמיגים - כנראה מאבנים קטנות ולכן החשש.

כשקניתי את הרכב בתחילת 2011 מאלבר לדעתי הצמיגים היו חדשים.

תודה!

צמיגים2.jpg

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

הם מוכרים שם גם צמיגים, ואני מניח ששם יבדקו לי אותם גם.

עד היום הם אף פעם לא דחפו לי דברים שלא צריך, הרבה פעמים למשל ביקשת שייבדקו אם צריך להחליף ברקסים ואמרו לי לא כשבקלות יכלו להגיד לי כן ולעשות כסף.

לא הייתם ממליצים לבדוק את זה במוסך יבואן?

עריכה אחרונה על ידי zolshop
פורסם

לבדוק במוסך אפשר, לקנות ממוסך צמיגים ממש לא מומלץ.

תיקח את המידה ותעשה השוואה באתרי הצמיגים השונים או שפשוט תשאל פה וימליצו לך על צמיגים מבית טוב במחיר סביר.

פורסם

בטויוטה הם רוצים כ442.5 שח כולל מעמ לצמיג יפני (יש דבר כזה?). או צמיגים סיניים בסביבות 342 ש"ח.

באופן אישי, אם מדובר בחיסכון של 50 שח לצמיג אין לי זמן להסתובב ולעשות השוואת מחירים (באמת, טכנית אין לי זמן, ילדים וכאלו).

אם "עוקצים" אותי במחיר הזה ב200 שח הפרש לכל צמיד, בהנחה שאני צריך להחליף 4 אז יכול להיות שבאמת כדאי לעשות סיבוב בין כמה מקומות.

עולם הצמיגים זה עולם שאני לא מבין בו, חוץ מהצמיגים באופניים החשמליים. (כן כן, האוטו לרוב אצל אשתי, ואני עם האופניים לרכבת).

פורסם (נערך)

בהנחה שמידת הצמיגים שלך היא 195/65R15, ניתן לרכוש צמיגים טובים, יפניים או אירופאיים בפחות ממה שמציעים לך צמיגים סיניים.

יש בפורום לפחות 2 ספונסרים לענייני צמיגים (טיירקלאב ו-iTire), שניתן לבצע רכישה ישירות מהאתר שלהם או מוקד הזמנות טלפוני, והצמיגים יחכו לך בבית עסק לבחירתך (כאלו שעובדים מולם כמובן) לאחר יום עסקים אחד.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

גדול עלי להזמין צמיג באינטרנט.

על אילו צמיגים הייתם ממליצים ומאילו הייתם ממליצים להתרחק?

חשיבות שלי לפי הסדר הבא:

בטיחות וזמן החיים של הצמיג

מחפש שקט מהאוטו - לא רוצה צרות הכוונה, לכן הפרש 50-100 שח לצמיג פחות מהותי לי אם מצדיק. בסהכ מדובר כאן בהוצאה שהיא לכמה שנים.

לא בטוח שאצל טויוטה יש מבחר גדול, בגלל זה אשמח להצטייד בשמות כדי שאדע ממה להיזהר ומה לחפש:)

בכל מיקרה, אם יתברר שאני באמת צריך להחליף הרבה צמיגים, יכול להיות שאעשה בדיקה גם באוטודיפו - הם פירסמו מבצע של זוג צמיגי גודיר ב600 וזה נשמע מחיר וזל. לא יודע אם זה כולל גם כיוון פרונט או לא, במידה וכן, רק אם יש להם מותגים מוכרים שתמליצו עליהם וששנת היצור 2015.

אז לסיכום אחרי שחפרתי :-)

על אילו צמיגים הייתם ממליצים?

הכם ידוע לכם האם באטודיפו זה כולל פרונט?

האם הם יבדקו לי האם הצמיגים שלי צריכים החלפה?

האם אחרי כל פירוק צמיגים חייבים פרונט?

כרגע הצמיגים שלי הם גודיר לדעתי, לפחות בקדמיים אם אני לא טועה.

שוב תודה חברים, אתם אלופים.

מבצע צמיגים.JPG

עריכה אחרונה על ידי zolshop
פורסם
גדול עלי להזמין צמיג באינטרנט. זה דווקא הכי פשוט. אתה נעזר בפורום לקבלת החלטה מושכלת, מזמין, והולך לקבל את מה שביקשת בלי בלבולי מוח.

על אילו צמיגים הייתם ממליצים ומאילו הייתם ממליצים להתרחק? - כל מקרה לגופו, רצוי צמיגים ממותגים טובים (ויש הרבה)

חשיבות שלי לפי הסדר הבא:

בטיחות וזמן החיים של הצמיג

מחפש שקט מהאוטו - לא רוצה צרות הכוונה, לכן הפרש 50-100 שח לצמיג פחות מהותי לי אם מצדיק. בסהכ מדובר כאן בהוצאה שהיא לכמה שנים.

לא בטוח שאצל טויוטה יש מבחר גדול, בגלל זה אשמח להצטייד בשמות כדי שאדע ממה להיזהר ומה לחפש:)

בכל מיקרה, אם יתברר שאני באמת צריך להחליף הרבה צמיגים, יכול להיות שאעשה בדיקה גם באוטודיפו - הם פירסמו מבצע של זוג צמיגי גודיר ב600 וזה נשמע מחיר וזל. לא יודע אם זה כולל גם כיוון פרונט או לא, במידה וכן, רק אם יש להם מותגים מוכרים שתמליצו עליהם וששנת היצור 2015. - נשמע מחיר סביר, יש להם מבצעים טובים לפעמים, אבל רצוי לברר שבאמת יש להם במידה שלך במלאי אחרת אתה מגיע ומנסים לדחוף לך את מה שנשאר.

אז לסיכום אחרי שחפרתי :-)

על אילו צמיגים הייתם ממליצים?

הכם ידוע לכם האם באטודיפו זה כולל פרונט? ללא פרונט.

האם הם יבדקו לי האם הצמיגים שלי צריכים החלפה? יבדקו, אם תבקש, אבל אולי יחמירו שלא לצורך.

האם אחרי כל פירוק צמיגים חייבים פרונט? ממש לא. אם השחיקה אחידה אין צורך.

כרגע הצמיגים שלי הם גודיר לדעתי, לפחות בקדמיים אם אני לא טועה.

שוב תודה חברים, אתם אלופים.

תגובותיי בכחול

וכמו שציינתי, פרסם תמונות נוספות, ומידה, ונוכל לעזור לך לבחור.

פורסם

לא צריך כוון פרונט אחרי החלפת צמיגים. את הצמיגים מאזנים על החישוק כשהם לא מורכבים על הרכב.

אין שום סיבה לרכוש צמיג מיבואן הרכב אבל אם זה מפחית את החרדה שלך - תעשה מה שאתה רוצה.

אל תקנה צמיג סיני.

פורסם

לא חייב כיוון פרונט אחרי החלפת צמיגים, מה שכן צריך זה איזון גלגלים.

אם אתה חושד שצריך כיוון פרונט גש למכון פרונט לבדיקה

פורסם

שים לב גם שבפירסומים של אוטו-דיפו, מדובר ב"מחיר לדוגמה" עבור מידת צמיגים כלשהי ודגם לא ידוע.

מהי מידת הצמיגים שלך וקוד העומס והמהירות אם מופיעים (2 ספרות ואות לועזית), כפי שרשום ברשיון הרכב?

אם תוכל בנוסף לציין את דגם הצמיגים הקיים עכשיו (לא רק שם החברה), זה גם יכול לעזור להכווין.

פורסם

פותח שרשור יקר, להחליף צמיגים קל הרבה יותר ממה שאתה עושה ביום יום שלך, וגם לא דורש כלכך הרבה זמן.

נתחיל מזה - שאם אתה באמת מעוניין בעזרתינו, צלם בצורה טובה את הצמיג שלך כך שנראה (עד כמה שאפשר בתמונה) את מצבו.

בנוסף, על הצמיג מופיע תאריך ייצור, זה בצורה של 4 ספרות המציינות שבוע ושנה (נניח 3412 זה צמיג שיוצר בשבוע ה34 של 2012), אם הצמיג הגיע לגיל 4, הגיע זמנו.

בנוסף - האם תוכל להעריך כמה ק"מ הוא עבר?

לקנות צמיגים היום קל מאד, כל מה שצריך לדעת הוא תקציב, דרישות ומידה כפי שמופיעה ברשיון הרכב, באם הצמיגים באמת זקוקים להחלפה, אנחנו כאן בפורום נוכל להמליץ לך על מבחר דגמים, וכל מה שישאר לך זה להזמין את זה שהכי נגיש לך ולקנות.

רק הארה אחת:

חשוב מאד, במעמד הרכישה, לוודא שהצמיג שמתקינים לך הוא אכן זה שהבטיחו לך (כתוב עליו את הדגם) ושתאריך הייצור שלו טרי (מומלץ לקנות צמיגים שעברה עד שנה מייצורם, צמיג שיוצר היום יצויין עליו 1115, לכן נסה לחפש צמיג שיוצר אחרי 1014), בנוסף אם יציעו לך צמיג אחר זול יותר בטענה שזאת 'חברת בת של' אל תתפתה להאמין, בכ"ז בעמנו אנו חיים.

אתה יכול גם לציין את איזור מגורייך כדי שנוכל לכוון אותך לפנצ'רייה מומלצת באיזורך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...