Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים קורולה 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פריג'י התכוון לדעתי לדירוג המהירות בלבד - V.

מצאתי דווקא צמיג עם קוד W (לא בארץ), פירלי P6000 בייצור עבור פורשה - לינק.

בתחום דירוג העומס, יש גם צמיגים עם קוד 95, אבל רובם עם קוד מהירות נמוך יותר, H או T.

פורסם

אם מישהו מכם מבין בדגמים השונים של GOOD YEAR אשמח להמלצות איזה כדאי ולא פחות חשוב איזה לא כדאי.

לגבי הפורשה - חשבתי לקנות אחת, אבל לא בטוח שאני יכול להרשות לעצמי את הצמיגים שלה :-)

פורסם

אני לפני שבוע שמתי גודיר , תענוג נסיעה טובה שקטה , עלה לי זוג 600 ש״ח

נראה לי שהמידה שלך זהה לשלי. 195/65/15 תקן אותי אם אני טועה .

פורסם (נערך)

ומה הועילו חכמים אם הם לא ציינו את הדגם/תת הדגם?

יש לפחות 7 דגמים של גודייר במידה הזו.

אוקיי, בשרשור אחר שלך ראיתי שמדובר באיגל ספורט.

כמעט כל צמיג חדש ירגיש עדיף על אחד ישן בהתחלה.

השאלה היא מבחן הזמן לגבי כל הפרמטרים המעניינים.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אני קניתי השבוע את הדנלופ BLURESPONSE, ב-400 ש"ח לצמיג.

במידה שלך באתר TIRES4U אני רואה פנצ'ריה אחת בלוד שמציעה אותם ב-297, אבל נראה לי חשוד קצת כי כל השאר מעל 400.

http://tires.yad2.co.il/%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA-%D7%A4%D7%A0%D7%A6'%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA?tireID=964&controlSearch=1&diameterID=5&aspectRatioID=15&widthID=17&areaID=2&tireTypeID=1_0

בכל מקרה אפשר לראות במבחן כאן שזה צמיג מעולה :

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2014-Auto-Express-Summer-Tyre-Test.htm

ומהנסיון הקצר שלי איתם, גם בכביש יבש וגם בכביש רטוב - מדובר בפנינה אמיתית, פשוט צמיג אוחז ברמות אחרות, דופן עמידה בסיבובים, נוח ולא מרעיש (לאוזניי לפחות). ממליץ בחום. זה בהשוואה לקונטי פרימיום 5 שהיו לי, ולפני כן טויו T1 SPORT, ומישלין פרמסי HP. ובמחיר שהוא לא בהרבה מעל הפאלקן למשל או אפילו פחות ממותגים נחשבים אחרים - הוא ממש מציאה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

נעול על goodyear כרגע רק מתלבט לגבי איזה דגם.

עכשיו אחרי שאני קצת יותר מבין בזה קצת בלחץ כי גיליתי שכל 4 הצמיגים שלי הם של חברת good ride משנת 2011...

פורסם
ומה הועילו חכמים אם הם לא ציינו את הדגם/תת הדגם?

יש לפחות 7 דגמים של גודייר במידה הזו.

אוקיי, בשרשור אחר שלך ראיתי שמדובר באיגל ספורט.

כמעט כל צמיג חדש ירגיש עדיף על אחד ישן בהתחלה.

השאלה היא מבחן הזמן לגבי כל הפרמטרים המעניינים.

האיגל ספורט לא מומלץ?

פורסם

הצמיג (איגל ספורט) חדש במחוזותינו ו/או בכלל. כך שלא רק שאין לי נסיון איתו, אלא גם קשה מאוד למצוא עליו חוות דעת מבוססות אם בכלל.

מצאתי התייחסות אליו באתרים מדרום אמריקה, ואאל"ט צוין פה בעבר שאלו שמגיעים אלינו מיוצרים בטורקיה.

הגודייר אפישנט גריפ פרפורמנס נמכר במחיר דומה ומדורג מעל האיגל ספורט, והוא היה הבחירה שלי מבין השניים (+1 למה שפריג'י כתב).

(לציין כי גם איתו אין לי נסיון אישי, ויש חוות דעת חיוביות עליו בפורום ובעולם, אם כי גם שליליות).

פורסם

משהו בהתראות לא עבד מצטער על העיכוב,

מקווה שלא איחרתי..

אז שלום ,

אני ירון מITIRE.CO.IL רכישת צמיגים און ליין.

אנחנו היבואנים והנציגים הרשמיים של צמיגי GOODYEAR בישראל.

באתר הייחודי שלנו תוכלו לרכוש און ליין צמיגי גודייר בצורה מהירה ובטוחה והכי חשוב בלי טרטורים ואפילו מהסלולר באתר מותאם,לקבוע את זמן ומקום ההתקנה ורק להגיע ולהתקין.

אצלנו מתחייבים לשלושה דברים:

1. לצמיגים בני מקסימום שנה (אם לא הלקוח מעודכן במקום)

2.התקנות בכל חלקי הארץ אצל מתקינים נבחרים ומומלצים

3.אחריות יבואן על כל פגם ייצור בצמיגי גודייר במקום 4 שנים 5 שנים מיום ההתקנה .

לגבי האיגל ספורט:הרעיוןשל גודייר זה לייצר צמיגים עם דירוג טיפה יותר נמוך ובמחיר אטרקטיבי,במידה שלך הוא גם מגיע בקוד מהירות גבוה יותר V.

ברור שהמלצה שלי/נו זה ללכת על ה דגם היוקרתי יותר עם הדירוג הגבוה יותר-אפישינטגריפ פרפורמנס-

תוכל לרכוש אותם און ליין ובהטבה מיוחדת בלעדית לחברי "קארפורום" :

שובר 5% הנחה* ! על כל מידות הצמיגים ! על כל מותגי הצמיגים באתר! על כל כמות!

(*שווי מינימלי של 100 ₪ הנחה על מידות בקוטר 15" ו 16"

*ההנחה מותנת בקבלת מספר קופון בפרטי)

זמין לכל שאלה,

בברכה,

שבת שלום

ירון

פורסם

לא הצלחתי להיכנס ללינק של היבואן.

אני רוצה להמליץ לך על דגם Goodyear excellence. למעשה זה הדגם שהגיע כמקורי עם קורולה 2008. צמיג מוצלח מאוד. אל תשים לב לארץ ייצור, גם אם זה טורקיה. תראה מי מוכר את הצמיג במחיר טוב ותתקין. אגב, אני מופתע לטובה שהמחיר לצמיגים בחברת טויוטה סביר לגמרי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני רוצה להמליץ לך על דגם Goodyear excellence. למעשה זה הדגם שהגיע כמקורי עם קורולה 2008. צמיג מוצלח מאוד. אל תשים לב לארץ ייצור, גם אם זה טורקיה. תראה מי מוכר את הצמיג במחיר טוב ותתקין. אגב, אני מופתע לטובה שהמחיר לצמיגים בחברת טויוטה סביר לגמרי.

החיסרונות של זה המחיר הטיפה גבוה יותר ודירוג C/C נמוך,

בבקשה לינק לדגם:

http://www.itire.co.il/catalog.php?id=1119

פורסם

הי ירון, התכתבנו גם בפייס וגיליתי שהמשרדים שלכם ואני שכנים , אני מאור עקיבא. תודה על המענה ידידי.

אכן ההתראות לא עובדות :-)

ניראה לי שאני אלך על הצמיג שהמלצת. אני רק צריך לבדוק האם טויוטה חדרה יהיו מוכנים שאני אביא את הצמיגים, ושהם ירכיבו לי אותם כי ראיתי שהם לא ברשימת המשווקים שלכם.

אגב,

במידה וההתנגדות לגילגול נמוכה - איך ההתנהגות בירידות תלולות, האם זה אומר שנצטרך להשתמש יותר בברקסים? (נוסעים הרבה בשומרון)

לגבי אחיזת הכביש - חלק אמרו לי שזה גורם לבלאי מהיר יותר של הצמיג, האם יש בכך אמת?

שוב המון תודה על המענה!

• תוכן חדש...