Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים קורולה 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד, מה יש לך מהמוסך המורשה?! אין להם ציוד להחלפת צמיגים והם בטח שולחים אותך או את הרכב לעבודת חוץ.

גודייר עובדים עם צמיגיה באזור התעשיה הצפוני בחדרה (סופר פרונט צמיגים).

ירון יוסיף אם יש מקום קרוב יותר.

התנגדות לגלגלול נמוכה תורמת לחסכון בדלק. אין פגיעה בהכרח באחיזת הכביש.

בירידה תלולה עליך לשמור על הרכב במהירות המתאימה ע"י האטה באמצעות הבלמים אליה ושמירה עליה באמצעות ההילוך המתאים ולא "ישיבה על הברקסים".

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

פשוט ביקור במורשה הוא יותר נעים, אני יודע שלא יעבדו עלי, יש תור מסודר ולא צריך לריב עם אף אחד וההתייחסות נעימה. אני בטוח שיש גם פנצריות כאלו שנותנות שירות לא פחות טוב ואוהב ממורשה - אין לי ספק, אבל ליפול על אחת פחות נעימה לא בא לי.

לגבי התנגדות לגלול וברקסים - השאלה שלי היא יותר מעשית, האם זה שהוא פחות מתנגד לגלגול לא אומר שהנהג למעשה צריך להשקיע יותר בבלימות בירידה כדי להוביל את הרכב למהירות הנכונה להילוך נמוך יותר. (לגבי ההילוכים בוודאי, זאת אחת הסיבות שאני אוהב את הרובוטי, עם אוטומוט יש לך חצי הילוך ובירידות קשות זה לא נעים).

לגבי האחיזת כביש - יש כאלו שרשמו שצמיגים שאחיזת הכביש שלהם טובה יותר מהדור החדש נוטים להתבלות הרבה יותר מהר. לא ברור לי אם יש בזה אמת.

אגב, בדקתי את הצמיג ספייר - צמיג GOOD YEAR EXCELLLENCE - מבריק, ניראה כמו חדש, אין סימני יובש בכלל, ממש ניראה חדש כנראה החלופי המקורי שהגיע עם הרכב.

אבל למעשה הוא משנת 2008. :-(

לקנות 5 צמיגים כבד עלי, מקסימום 4, מה לדעתכם כדאי לעשות?

1) לזרוק את הצמיג החלופי מ2008 לפח למרות שהוא ניראה חדש (באמת הוא ניראה מדהים) ולשים במקומו את אחד הסיניים הקיימים המשומשים שיש לי מ2011 כרגע ברכב(האמת לא יודע אם זה סיני או משהו אחר - חברת GOOD RIDE) ?

2) לקנות צמיג סיני זול ולשים אותו כחלופי?

מרגיש לי מבאס לזרוק צמיג שניראה כזה טוב ולהחליף אותו בצמיג פחות טוב :)

עריכה אחרונה על ידי zolshop
פורסם

ההבדלים בהתנגדות לגלגול זה ממש לא משהו שאתה מסוגל להרגיש, מדובר במשהו זניח שמשפיע רק על צריכת דלק וגם זה בקטנה מאד.

לגבי הצמיג ספייר - אם הוא לא נראה יבש אין סיבה לזרוק אותו, צמיגים מתייבשים בגלל שמש בעיקר, צמיג שיש בתא המטען אמור להיות תקין, גם אם הוא מ-2008, בהנחה שהוא יהיה בשימוש זמני בלבד במקרה של פנצ'ר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תניח לספייר. כמה כבר משתמשים בו? רק שמור עליו במצב תקין מבחינת לחץ אויר, ובדוק אותו פעם בכמה חודשים לראות שלא התעוות.

לגבי המורשה, טוב, כל אחד והסטייה שלו... אני חושב שצמיגים קונים מצמיגייה, וטיפולים ותיקונים עושים במוסך.

וגם בצמיגייה מסודרת יש תור וחוויית שירות. אני בטוח שאם תשאל את ירון הוא ישלח אותך למקום שיוציא אותך מרוצה גם מבחינת חוויית הקנייה!

ולא יזיק לך להכיר צמיגיות באיזור שלך במידה ויש תיקון שצריך לעשות לצמיג...

פורסם
הי ירון, התכתבנו גם בפייס וגיליתי שהמשרדים שלכם ואני שכנים , אני מאור עקיבא. תודה על המענה ידידי.

אכן ההתראות לא עובדות :-)

ניראה לי שאני אלך על הצמיג שהמלצת. אני רק צריך לבדוק האם טויוטה חדרה יהיו מוכנים שאני אביא את הצמיגים, ושהם ירכיבו לי אותם כי ראיתי שהם לא ברשימת המשווקים שלכם.

אגב,

במידה וההתנגדות לגילגול נמוכה - איך ההתנהגות בירידות תלולות, האם זה אומר שנצטרך להשתמש יותר בברקסים? (נוסעים הרבה בשומרון)

לגבי אחיזת הכביש - חלק אמרו לי שזה גורם לבלאי מהיר יותר של הצמיג, האם יש בכך אמת?

שוב המון תודה על המענה!

היי אביב חזרתי אליך גם בפייס -אני יוכל להפחית את מחיר ההתקנה ותשלם כבר למוסך המורשה על הסטייה שלך (: (ההתקנה) של הצמיגים (אזהרה!בטוטל ייצא טיפה יותר יקר)לשיקולך.

פורסם
הי חברים,

אני רוצה בלי נדר לקפוץ מחר למוסך יבואן טויוטה שייבדקו לי את הצמיגים ואולי גם החלפה.

במידה ומחליטים שהגיע הזמן להחליף את הצמיגים, מה שנת ייצור שמתחת ממנה לא להסכים?

הייתי במוסך אחר (לא מוסך יבואן) ואמרו לי שהצמיגים שלי לא דורשים החלפה, אבל החלטתי שבכל מיקרה כדאי לקפוץ למוסך יבואן.

הרכב עבר טיפול לפני כמה חודשים וטסט ולא אמרו לי כלום לגבי הצמיגים, אבל לפני כמה ימים ראיתי חתכים בצמיגים - כנראה מאבנים קטנות ולכן החשש.

כשקניתי את הרכב בתחילת 2011 מאלבר לדעתי הצמיגים היו חדשים.

תודה!

המוסכים הרשמיים של כל החברות מזמינים את הצמיגים ויבואנים ומשום שכביכול מדובר ב"קהל שבוי" מוכרים אותם ב 10-15% יותר מאשר בפנצ'ריות רגילות, לצערי גיליתי את זה על בשרי כשהחלפתי אותם צמיגים במוסך מורשה בשבילי ואח"כ אישתי החליפה בטאייר קלאב

• תוכן חדש...