Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן הזמנתי בעבר כבל RCA של חברת רוקפורד,

והגיע ארוז עם קבלה והכל. (תוך פחות משבוע)

הכל בסדר, אתה יכול להיות רגוע לגביהם, הם גם מתקשרים אלייך לפני שמבצעים את המשלוח.

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

הזמנתי חומרי ניקוי משם האמת שהגיע מהר ובאיכות המצופה,

מלבד פתח חשוד בחבילה שלא החסר ממנה שום פריט או משהו דומה..

ככל הנראה פאק של הדואר.

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם

הוזמן גגון לרכב באתר...התקשרו לוודא בקשר לדגם ספציפי של הרכב וקיבלתי 2 מתאמים לגגון ,כאמור אחד ללא חיוב.

מומלץ מקצוענים.

פורסם

אחלה חנות,הזמנתי כ5 פעמים כבר באלפי שקלים.

אף פעם לא אכזבו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה לכולם, הזמנתי מצבר, נחכה שיגיע ואעדכן, לא התקשרו אלי אבל התקשרתי והבטיחו שתוך שלושה ימים יגיע.

אני לא מבין מה הבעיה בזה שהתייעצתי על האמינות של חברה מסוימת לפני ההזמנה?

פורסם

מומלץ מאוד

הגעתי ישירות לחנות בדרום ת"א (סמוך לבלומפילד ושדרות ירושלים), שירות מעולה סבלנות ומוצרים באיכות גבוהה

פורסם

את הריפודים לרכב הקודם שלי רכשתי משם (כיסויים איכותיים מאד של הדר רוזן) שהחזיקו יפה מאד, כל מי שנכנס לרכב ציין שהכיסויים האלו היו מאד יפים)

מומלץ.

פורסם

חנות מומלצת ביותר, הזמנתי מהם לפני שבועיים / שלושה שבועות רמקולים, הגיעו תוך ארבעה ימים עד לדלת הבית שלי ארוזים יפה עם קבלה והכל.

שירות מצוין במקרה שאתה צריך משהו תמיד יש מי שיעזור לך.

פורסם

עדכון- אתמול התקשרתי אליהם בקשר להזמנה כי עברו 5 ימי עסקים ועוד לא קיבלתי את המוצר(הם הבטיחו שתוך 3 ימים יגיע) והנציג אומר לי "אני מבקש סליחה, המוצר לא יצא למשלוח, אין לי מושג למה אבל עכשיו שלחתי לך אותו ויגיע תוך 3 ימים".

נחכה ונראה.

• תוכן חדש...