Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 741
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב חברים נפגשתי עם רועי מהכנופיה היום לפי שעה סיימנו טיפול לשתי הרכבים אחד סיווק 99 השני האקורד 06 רציתי להודות לרועי על הטיפול המקצועיות של הבחור הזה מעל לכל רמה שראיתם סובלנות וניקיון חבל לכם על הזמן רועי תודה רבה על הכול איזה כיף לפגוש אנשים כאלה..

פורסם

אומנם באיחור של חודש ...

רציתי להודות לאסף שהתפנה בשבילי ביום שישי , השקיע מזמנו החופשי ועזר לי לבצע טיפול לסנטה פה דיזל .

אסף תיקתק הכל במקצועיות ומהירות , יש לו בגטס הקטנה שלו מוסך שלם ! - כל כלי שצריך יש ! ואפילו שנתקלנו בבעיה קטנה במילוי פילטר הסולר בסולר לפני ההנעה , הוא אילתר מייד מזרק עם צינורית ופתר את הבעייה מייד .

תודה רבה - איש נפלא .

בנוסף העלתי שירשור המתאר את החלפת פילטר הסולר.

פורסם

רוצה להודות לאסף מהכנופייה, שהקדיש מזמנו והחליף לי בהונדה ג'אז בלמים קדמיים (דיסקיות +רפידות). ראשית נפגשנו על מנת שיבדוק אם אכן המצב מחייב החלפה, כמו שנאמר לי במוסך מורשה. אחר כך נשלחתי לרכוש את המכלולים אצל "אבי חלפים" ברחובות ואגב, המחיר שם יצא מעולה!

בפגישתנו הבאה ולאור תאורה מלאכותית, עמל אסף במקצועיות, ובסבלנות על הטיפול וגם הסביר והדגים כל מה שהוא מבצע. שוב, אסף, המון המון תודה, חסכתי לי המון המון המון כסף!

2016-01-05 19.05.22A.jpg

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

באיחור אופנתי...

רציתי להודות לאסף היקר שעשה לי טיפול "קטן" לפני טסט, לסזוקי בלנו.

החליף במסירות נוזל קירור במים העכורים שהיה לי.

החליף יוניט רוורס תקול.

והתעקש לנסות לסדר לי את הטמבון האחורי המרוסק שלי,

השתחל מתחת לאוטו וניסה בכל האמצעים להוציא החוצה את הטמבון האחורי הסורר.

השקיע את מירב הכוחות לנסות לסדר.

השקיע כל כך הרבה כוחות ומרץ, כל זה לאחר יום עבודה עמוס שעבר עליו.

הריץ בדיקה כללית וניקה ארקות שהיו מלוכלכות, מה שהתאפיין בנפילת טורים שהתגלה שעזר ,

והיום הטורים יציבים יותר.

אני ניסיתי לשכנע אותו להביא איזה פיצה או משהו לאכול אבל קיבלתי התנגדות נחרצת מצידו של אסף...

אז מה שיכולתי זה המעט לעשות לחברי הכנופיה מדבקות לשמשה האחורית...

מצרף קצת תמונות

uploadfromtaptalk1452025148927.jpg

המדבקות החדשות של הכנופיה

uploadfromtaptalk1452025107453.jpg

היוניט רוורס שבסוף אחד מהם התאים..

uploadfromtaptalk1452025185389.jpg

ההחלפה של היוניט

uploadfromtaptalk1452025226420.jpg

ההחלפה של נוזל הקירור וניקוי המערכת קירור

פשוט אין לי איך להודות לאסף ולשאר חברי הכנופיה המסורה שעושים הכל במסירות אין קץ.

תודה ושוב תודה

uploadfromtaptalk1452024931568.jpeg

פורסם

רוצה להודות לאסף שטיפל לי ברכב במסירות ובמקצועניות וענה לכל שאלותיי .

הטיפול כלל החלפת מצתים,החלפת שמן מנוע + פילטר , אטם למכסה שסתומים ופילטר אוויר.

פעם שנייה שאני נפגש עם אסף , בפעם הראשונה הוא ורועי החליפו לי רצועת טיימינג + משאבת מים + נוזל קירור לרכב שלי (פיג'ו XS206).

אז תודה רבה לאסף וגם לשאר חברי הכנופייה אתם עושים עבודת קודש וחוסכים הרבה כסף לאנשים.

כן יירבו אנשים כמוכם!

פורסם

קצת באיחור אבל רוצה להודות ליגאל שביום שישי האחרון למרות האובך והרוחות העזות מצא זמן וכוח להחליף פילטר גיר (פנימי) ליונדאי שלי. העבודה בוצעה בזריזות וביעילות, כל הברגים נסגרו לפי "הטורק" המתאים, האגן נאטם ונוקה כראוי ואני זכיתי להכיר בנאדם זהב שעושה הכל לשם ההנאה והתחביב ובכך חוסך כסף לאנשים. לצערי לא הצלחתי תמיד לצלם אבל יש מספר תמונות בודדות מהתהליך:

P60108-114907.jpgP60108-124606.jpgP60108-131806.jpg

פורסם

אני רוצה לפרגן ולהודות לאסף המקצוען שהחליף לי ביום חמישי את רפידות הבלם הקדמיות בטויוטה יאריס שלי.

במוסך רוצו להחליף לי צלחות+רפידות (ודפקו מחיר מחיר). הסתבר בסוף שהצלחות עדיין בסדר וגם ברפידות נשאר כשליש אבל כיוון שכבר קניתי הלכנו על זה.

היה פשוט תענוג לראות איך הבנאדם עובד בצורה סופר מקצועית ומכל הלב!

מדובר פה מעבר לחסכון הכספי, זו חוויה אנושית ולימודית.

לאסף והכנופיה, כל הכבוד ותודה רבה!!

טויוטה יאריס סול 2007 :smilecolr

פורסם

זו הפעם השלישית שאני ואסף נפגשים,

בסיבוב הקודם זה היה עם רכב אחר - היום הוא הפעיל את קסמיו בפעם הראשונה על הפאביה שלי.

עשינו טיפול קטן, שכלל פילטר ושמן, בדיקת תושבות, בדיקת נזילות, בדיקת רצועות טיימינג, צלחות ורפידות.

מיותר לציין שאסף לא רצה לקחת שוב כסף, המודל הזה לא נגמר - פשוט מדהים (ומעצבן בו זמנית, קשה שלא לתגמל את אסף, אבל אני התייאשתי, כנראה שהלב שלו כל כך גדול שלא מאפשר לו לקחת מאום).

אגב,

את השמן אסף קנה עבורי ואני רק החזרתי לו את התשלום בגין השמן, ככה ממש, בלי אפילו לבקש הוא הציע את עצמו!

אספי והכנופייה,

תודה רבה! אין, פשוט אין עליכם!!

IMG_20160114_210319.jpg

IMG_20160114_202445.jpg

IMG_20160114_202429.jpg

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

אני רוצה גם להצטרף לפרגונים לחבורה האדירה הזאת והפעם לאסף. אחרי שלפני שנה יגאל עזר לי להחליף פלגים ושמן+פילטר, הפעם זכיתי לעזרה מאסף.

פניתי פה בפורום בשאלה לגבי רעשים ואסף מיד ידע לענות לי מה גורם לרעש והציע לי עזרה. אחרי ששלחתי לו תמונות של צלחת ורפידה הוא שלח אותי לקנות חדש. ומהר.

IMG-20160111-WA0007.jpgIMG-20160111-WA0002.jpg

קניתי את החלקים והגעתי למקום בו קבענו להיפגש. אסף החליף את הצלחות והרפידות ועל הדרך גם שמן ופילטר.

20160112_210442.jpg20160112_210435.jpg20160112_210425.jpg20160112_210410.jpg

התרשמתי מהמקצועיות ומהסדר של אסף בעבודה. כל חלק שפורק, הוברש לפני שהוחזר וגורז לפי הצורך בגריז מתאים.

התוצאה הייתה מושלמת. נסיעה שקטה ובטוחה, וחסכון של מאות שקלים וזמן יקר.

לשמחתי, אסף הסכים לאכול מעוגה שהבאתי... פרגנו להם בעוגות, הם לא יסרבו!

20160112_210442.jpg

20160112_210435.jpg

20160112_210425.jpg

20160112_210410.jpg

פורסם

רוצה לשבח את אסף מהכנופיה שהגיע עד אלי הביתה, בחדוות עשייה שאין לתאר, בצורה מקצועית, נקייה ומסודרת!

בין היתר החלפנו ברקסים ביחד.

מצ״ב תמונות!image.jpgimage.jpgimage.jpg

פורסם

גם אני רוצה להודות לאסף שאתמול אחרי יום עבודה שלו הגיע ישר אליי ועזר לי בישור קו של ה C4 שלי.

מכסה אטם שסתומים הוחלף בקלילות תוך כדי ניקוי מוקפד של כל האזור והמסילות

ו"על הדרך" הוחלפו גם הפלאגים, שמן מנוע ופילטר שמן.

חוץ מהחסכון המטורף שהיה לי, כרגיל , גם למדתי דברים ואני בראש הרבה יותר שקט מטיפול של הכנופיה מאשר מכל מוסך שביקרתי בו עד היום!.

מדהים, תודה רבה !!IMG_5830.jpgIMG_5831.jpgIMG_5832.jpgIMG_5833.jpgIMG_5834.jpgIMG_5835.jpgIMG_5838.jpg

פורסם

אמנם באיחור של שלושה שבועות...

רוצה להודות לאסף מכל הלב שאחרי יום עבודה התפנה ועזר לי להחליף את השמן ברכב שלי (סוזוקי SX4). הוא גם השיג את הפילטר+שמן איכותי במחיר הכי זול (יורול 5W-30 סינטטי מלא). אגב הפילטר נקנה מאבי חלקי חילוף ב-50 ש"ח.

ומה שחשוב לא פחות, אסף לימד אותי איך לעשות את זה ויתכן מאוד שאת ההחלפה הבאה אני אעשה לבד.

חבל שחלק גדול מן התמונות לא יצא טוב, מצרף את מה שיש.

כלים.jpg

שמן.jpg

בגדול, כדי לעשות את ההחלפה חייבים כמה כלים כמו מפתח בוקסות כדי לפתוח את בורג הריקון ואת מפתח העקרב לפילטר וכמובן בוקים לעבודה בטוחה וג'ריקן שטוח לניקוז השמן המשומש.

לפי הערכתי, אפילו אם לא כל כך מיומנים בפעולה הזאת החלפת השמן לא אמורה לקחת יותר חצי שעה - שעה גג.

תודה רבה, אסף!!! ישר כח!!!

פורסם

טוב אז אני רוצה להקפיץ את השרשור להודות לאסף.

קצת רקע: לפני כשנתיים כשקניתי את ה 206XS שמתי לב שאני צריך למלא מים לרדיאטור בכל כמה זמן. הרבה זמן חיפשתי ולא מצאתי את הנזילה, והאמת שירידת המפלס לא הייתה קריטית ( בהתחלה חשבתי שזו נזילה מאחד הצינורות ). לפני כחודש החלטתי לעשות לזה סוף והנעתי את הרכב לכמה דקות והתחלתי לחפש רמזים. בסוף מצאתי באזור של הפלסטיק העליון. הוחלט על החלפת רדיאטור.

כמו כל חובב PSI - התקשרתי לג'אן חלקי חילוף ( המומחה לPSI בארץ ). שם קיבלתי הצעת מחיר שערורייתית של 1100 ש"ח לרדיאטור מים חדש לא כולל מע"מ! המחיר היה נשמע לי מופרז מדי, למרות שמדובר במוצר מקורי. כששאלתי כמה לא מקורי עולה - התשובה הייתה באזור ה 900 גם לא כולל מע"מ. הבנתי שממנו כנראה אני לא אקנה.

העלתי שאלה פה בפורום, ואסף הפנה אותי לחנות שבה רכשתי את הרדיאטור התחליפי ( עם תקן ISO ואחריות ) ב 450 ש"ח כולל משלוח עד הבית - שאפו!

עכשיו כל שנותר הוא מלאכת ההרכבה. אומנם היא לא מסובת מדי, אך אני לא בקיא בניקוזים שיש לעשות ולכן פניתי לאסף - שנענה בשמחה.

נפגשנו ביום שבת שלפני 3 שבועות ( היה סוער ולכן אין הרבה תמונות ). בכל מקרה אוכל לומר שפירוק הרדיאטור הוא מהקלים שיצא לי ולאסף להיתקל בהם. סה"כ שני ברגים עליונים - ושולפים. העבודה בוצעה תוך מספר דקות ותחת גשם. לבסוף כמובן שפינקנו בנוזל מקורי של PSI.

20160102_170205.jpg20160102_170214.jpg20160102_170504.jpg

• תוכן חדש...