Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

מי זה שנים רבות אני חולם על אלפא 156 ידנית

ועכשיו ראיתי אלפא 156 ידנית שנת 2005 , 160 אלף ק"מ, במחיר סביר אבל! מה שמפחיד שהיא יד 6!!

שאני לא יודע מי נהג עליו, איך טופל וכל זה

כדאי ללכת לראות\לבדוק? או לרדת מי העניין?

איך האוטו בכללי מבחינת אחקה? אמינות? חלקים זמינים? אני יודע שהיא לא זולה כמו לנטיס אבל שאלה כמה היא תיהיה יקרה?

אציין שאני נוסע מעט 5000 ק"מ בשנה אבל עדיין רוצה אוטו שכיף להכנס עליו!

מה עדיף יותר ? הדור הראשון של 156 TS2000 או השני (2003-2005)? לא שיש דור ראשון ידני למכירה אבל לידע כללי

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אולי תוכל לקבל מידע ספציפי מועיל מחבר הפורום שפרסם את הרכב הזה בדיוק למכירה ב 11/11- הוא העיד שהוציא על הרכב מעל 20,000 ש"ח בשנתיים - נתון למחשבה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?404517-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90-156-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2005-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA!

פורסם

עדיף חד משמעית את הדור הראשון של מנועי ה-TS. עוד יותר עדיף V6, אבל צריכ(ח)ת הדלק גבוהה, והידניות נדירות ביותר ונסחרות במחירים גבוהים כשהן שוות רכישה ולא לפרוייקט.

ממליץ לך לחכות בסבלנות ל-TS ידנית.

היד לא אמורה לעניין אותך במכוניות האלה, לדעתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה שהוא ^ אמר, בעיקרון יד גבוהה מצביעה בד"כ על רכב בעייתי והיעדר היסטוריית טיפולים, במקרה הספיציפי הזה לרכב יש היסטוריית טיפולים מה שהופך את העסקה ללא רעה, אם אתה מבין למה אתה נכנס (מבחינת עלויות אחזקה).

פורסם

כמו שנאמר לעיל, במקרה הספציפי הזה יש לך דברים אחרים להתחשב בהם לפני שאתה ניגש לעניין היד.

מנוע ה-JTS 2 ליטר לא מומלץ מסיבות של אמינות, למרות המחיר המפתה של הרכישה. אני בזמנו חיפשתי 156 JTS אבל ירדתי מהרעיון מהר מאד ועברתי למנוע V6.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסבלנות משתלמת.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אוקיי תודה לכולם, ארד מי זה ואנסה לחפש בסבלנות דור 1 TS 2000 ידנית עם ק"מ נמוך או משהו אחר

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...