Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי,יש שם תוצאות שבתנאי אמת לא הגיונים וזה מניסיון מ3 רכבים שם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לכתבה הזו יש ריח רע מאוד מכל מיני סיבות.

קודם כל, מה זה כתבה של YNET? מי כתב אותה? מי חותם על הנתונים?

התיזמון קצת מוזר, יוצא עכשיו בדיוק קמפיין של סיטרואן על המיניוואן החסכוני בישראל, שמתם לב כמה סיטרואן ופיג'ו מככבות בכתבה? כנראה שזה צירוף מקרים.

ואיך הם הצליחו להשיג תוצאות כלכך שונות בין ה-107 ל C1? ולמה צריך להכניס C1 דור נוכחי וC1 דור קודם??

פורסם

קשקוש בלבוש, אין שום סיכוי בעולם לנסוע בפיג'ו 2008 ולהגיע לתוצאה המופרכת של 1:16.1!

אפילו אם נוסעים כמו סבתא שזו צורת הנהיגה המועדפת על אישתי, היא מגיעה ל 1:14.9 (משולב) ואני מדבר איתכם על נהיגה בדרכים בין עירוניות מהירות ב 85 קמ"ש :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הc1 ידנית 2014

ה107 רובוטית 2012

האייגו ידנית 2012.

בגלל זה יש הבדל בין הדגמים...

יש שם גם מבחן של הC1 דור קודם. גם ידנית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הייתה פעם כתבה ב"וואלה" שהצהירה שהפיזו 207 היא הרכב האמין ביותר באירופה( ע"פ נתונים של חברת ביטוח בריטית)

הסתבר שאותה כתבה בכלל אמרה שהפיזו היא היצרן האירופאי הכי אמין(שזה שווה ערך למקום 10 בערך באמינות הכוללת)

זה אומר אחת מה-2:

1. או שב-"וואלה" לא יודעים אנגלית

2. או שהכתבות שם ממומנות

אני לתומי חושב שזאת אפשרות מס' 2, מכאן והלאה המסקנות שלי לגבי כול הכתבות הללו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
במילים אחרות, הכנו למפרסמים אצלנו את הציתות הבא" YNET קבע ..... הכי חסכונית".

זה הכל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כרגע אני נוהג על אייגו ידנית 2013. אחת מתוך בערך 6 רכבים שהיו לי בחצי שנה האחרונה (רכבי עבודה קטנים), הכי חסכונית שהייתה לי. עושה לי 1 ל16 עם רגל מאוד כבדה על הגז.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

בגדול אני כמעט בטוח שאחת המכוניות החסכוניות ביותר בארץ היא פיג'ו 107 ידנית של שכן שלי שהסב אותה לגז :roll:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היא באמת בין החיסכוניות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...