Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה נחמד להפגש במציאות... רכב יפה ושווה ביותר!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

או-לה-לה!

אתה להיות מתחדשת!!

נראה כמו שילוב מנצח בין פרקטי לכיפי, והכי חשוב, זה לא רנו :D!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שוב תודה לכולם, היה כיף להיפגש עם כולם היום.

פיץ' - לא, אני עובד בהרצליה. אני מניח שזאת אחת אחרת, גם אני חושב שראיתי כזאת כמה פעמים באיזור שם (חיפה-קריות-בערך-כזה).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הצבע הזה (אפור פסטל) פשוט יפה! הרבה יותר יפה מלבן מונית. תתחדש ושמור עליה.

אל תחשוב על מה יקרה אם תדפוק את הרכב, פשוט תחנה בחניות איכותיות ומרוחקות.

לגבי ההסבה לאבארט, פשוט תקנה מאיביי 2 סמלים וזוג מדבקות קישוט. כמה דקות עבודה לסמלים ועד חצי שעה לפסים.

פורסם

מדבקות של אבארת נוגדות את הקטע של ה"אנונימיות" האוטו. אני מאוד אוהב את זה שהוא סליפר ואני מתכנן להשאיר אותו ככה. המדבקות היחידות שיודבקו עליו יהיו סט שכבר הזמנתי למראות שבהן כתוב the objects in the mirror are losing, כי אני חושב שזה מצחיק ולא אכפת לי מה אתם חושבים :lol: ואולי איזה fix it again tony איפשהו מאחורה.

כשדיברתי על הסבה התכוונתי רק להסב אותו טכנית, אבל גם את זה אני אצטרך לבדוק מבחינת צורך, כי כרגע איך שהוא, הוא נותן לי בדיוק את מה שאני צריך ואני לא יודע אם בא לי לקפוץ מעל הפופיק.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...