Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,ותודה מראש על העזרה.

נסעתי והייתי בנתיב השמאלי כאשר הרמזור התחלף לירוק אני נסעתי וניסיתי לעבור חזרה לימין כי מאחורי היו רכבים שהבהבו לי. מסתבר שהרכב שהיה מאחוריי בימני(מודה שנכנסתי די בכוח) היה שוטר ברכב אזרחי. הוא נתן לי הבהובי אורות וזמזום ועבר לשמאלי והצביע ישר,חשבתי שהוא רוצה שאני יעצור בהמשך, בינתיים הוא נתן גז ונסע. כשהיגעתי לכיכר במרחק של 500 מטר הוא לא היה שם בתחנת האוטובוס והמשכתי לדרכי. (לא נכנסתי לתחנת הדלק כדי לחפש אותו) מה נראה לכם יקרה? האם זה נחשב בריחה?(ממש לא התכוונתי) האם יישלח דו"ח בדואר?, על מה?

שוב,תודה מראש.

פורסם

מה שיכול להיות הוא אחד מן השנים:

1. תקבל דוח בדואר על "קיפוח זכות"

2. לא יקרה דבר.

הניחוש שלי: סבירות גבוהה יותר לוילון מס 2.

למה? כי אם לא עצר אותך לאלתר, יותר סביר שלא יטפל בזה מאוחר יותר.

אולי הוא לא בקיא בתעבורה, אולי מיהר למקום אחר? לא יודע, ימים יגידו וגם אתה אם יקרה לך אחד מן השניים.

אני מקווה שדפיקות הלב שחשת יישארו לך לתמיד ויציקו לך לפני שתבצע עבירות נוספות על הכביש.

זכור - כל השתתפות עצמית בנזק זולה יותר מהדו"ח היקר ביותר ואם טעית בכביש לעולם אל תכפר על כך בעבירת תנועה.

סע בזהירות

פורסם

אבי,תודה על תגובתך.

הרצון לחזור לימני הוא עד כמה שאני יודע לפי החוק,אבל השוטר לא רצה לתת לי להיכנס לפניו ונאלצתי להידחף.

כמה זה דו"ח על הידחפות לנתיב? רק שלא יחשוב שברחתי לו ויחפש אותי בכביש מעכשיו והלאה, או לחילופין יוסיף בדו"ח בריחה/אי ציות לשוטר שהן עברות חמורות בהרבה,לא כך?

שוב,תודה מראש.

פורסם

נדמה לי שהוא יחפש אותך גם על מי רצח את ארלוזרוב.

לך ותלמד תיאוריה מחדש

כי אין לך זכות להידחף!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

[h=2]בעניין: חוסר הבנה עם השוטר[/h]

נדמה לי שהוא יחפש אותך גם על מי רצח את ארלוזרוב.

לך ותלמד תיאוריה מחדש

כי אין לך זכות להידחף!!

ישה, לא יכולתי לנסח יותר טוב. באמת שהתאפקתי אתמול וגם כאבה לי הרגל מנסיון המלטות ופגיעה של סוחר סמים על דו"ג. אל דאגה, הסוחר מאחורי סורג ובריח.

אבי,תודה על תגובתך.

הרצון לחזור לימני הוא עד כמה שאני יודע לפי החוק (
ממש לא. הרצון היה שלך. מן הסתם הנתיב ישר היה יותר ריק והחלטת להתקדם לעומת התנועה הכבדה בנתיב הימני.)
,אבל השוטר לא רצה(
איזה בעסה! מה הוא חושב לעצמו להשתלט על הכביש של אבא שלי)
לתת לי להיכנס לפניו ונאלצתי (
על ידי האגו שלי)
להידחף.(
ועל הז*ין שלי כל האנשים שחכו בסבלנות וכל אלה שהפרעתי להם בתנועה ישר (500 ש"ח ו 6 נקודות)בגלל שעכבתי אותם והיו צריכים להבהב לי)

כמה זה דו"ח על הידחפות לנתיב? (
500 ש"ח ו 6 נקודות)
רק שלא יחשוב שברחתי לו (
הזמנה לדין על אי ציות להוראות שוטר)
ויחפש אותי בכביש מעכשיו והלאה, או לחילופין יוסיף בדו"ח בריחה/אי ציות לשוטר שהן עברות חמורות בהרבה,לא כך?

שוב,תודה מראש.

קודם תתחיל אתה לחשוב כשאתה נוהג, מה שלא נראה שעשית.

אני שב ואומר: אין שכל אין דאגה.

במקרה שלך מתקיים (בהפוך על הפוך) " שומר פתאים השם". יצאת בחינם על סל עבירות משמעותי.

בבקשה נצל את זה ואת הביקורת שלי על מנת להשתפר.

פורסם

אני שמח לשמוע ביקורת,ומביקורת על טעויות לומדים. רק לא נראה לי שהבנת נכון את הסיטואציה. מדובר על כביש עם שתי נתיבים, אין תור ולא היה תור בימני מאחר ושני הנתיבים מובילים לאותו מקום. יותר מזה המטרה שלי הייתה לפנות את השמאלי על מנת לתת לרכבים יותר מהירים לחלוף על פניי,לא הייתה לאותו שוטר שום סיבה נראית לעין לנסות למנוע ממני להשתלב בימני.

אה וד"א אחלה הומור יש לכם,אבל כשגרים באזור קטן,וכנראה שוטרים קבועים, אם יראה את הרכב זה לא יעלה לו אסואציות חיוביות מידי...

איך הייתי רוצה לדעת בוודאות איך זה נסגר.

פורסם
ושוב,תודה!.

תפסיק לחשוב בשם אחרים (ובמיוחד שוטרים :lol:) הוא נוסע בנתיבו ואתה חייב לו זכות קדימה בעת נסיון השתלבות בנתיב שלו. מה לעשות, זו לשון החוק. לזכות שלו אין מה לעשות כאן. רק לחובה שלך לציית לחוק יש מקום.

וכמו שאמרתי לך קודם - סבירות די טובה שזה ייגמר בלא כלום.

פורסם
איך הייתי רוצה לדעת בוודאות איך זה נסגר.

לא ניתן לברר זאת.

אל תשב על קוצים, פשוט לעקוב אחר הודעות משלוח דאר רשום.

יגיע - אכלת אותה.

לא יגיע - המשך בחייך.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לא יודע במה אתה פחות חזק, תאוריה או פרקטיקה..

אם ברצונך לזחול, מדוע היית בנתיב השמאלי מלכתחילה?..

כדי לעבור נתיב, לרוב, לא מאטים אלא מאיצים (מהמקרה שלך ברור שהיית צריך להאץ, אבל אתה בחרת להאט, ולהפריע לשני נתיבים, לחסום כביש שלם כי עכשיו חשוב לך להיות בימני, על כך נאמר: תתקשר למשרד הרישוי, תגיד להם שאתה מחזיר את הרשיון למה אתה ***).

אתה זה שעובר נתיב, ועליך החובה לתת זכות קדימה למי שנמצא בנתיב אליו אתה עובר, משמעות הדבר - ברגע שגרמת לרכב שעל הנתיב לבלום או לסטות מנתיב נסיעתו עברת עבירה, כמו כן אתה מפריע לתנועה שמאוחריך.

הרכבים מאחוריך הבהבו, כנראה שנהגת באופן מעצבן או שכלל לא התעסקת בנהיגה.. שים גז ופנה את הצומת.

לסיכום, תשתמש גם בדוושת הגז כדי להחלץ ממצבים, ולא רק בברקס. להאצה יש תפקיד חשוב לא פחות מאשר לבלימה, על פי הסטואציה. ככל שאתה מהיר יותר, כך קל יותר לעבור נתיב.

- לגבי השוטר, לחבר שלי אחרי מקרה כזה פרצו יס"מניקים לבית, ופוצצו אותו מכות. אבל כל אחד מקבל טיפול שונה, תלוי באיזור מגוריו. אנא תעדכן (אם תוכל) :).

**תהיה רגוע, הכל בסדר, תלמד להבא לתכנן את נהיגתך נכון, ולהשתמש גם בדוושת הגז כשצריך. יום טוב ובטוח.**

פורסם
לא ניתן לברר זאת.

אל תשב על קוצים, פשוט לעקוב אחר הודעות משלוח דאר רשום.

יגיע - אכלת אותה.

לא יגיע - המשך בחייך.

גם אם יגיע - תמשיך בחייך.

(ולומדים - מכל דבר).

alfa 156 2.5.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...