Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז כרגע יש לי סוזוקי אלטו, וחיפשתי מכונית יותר נוחה יותר מאבוזרת ויותר חזקה,

אבל אני לא רוצה להוסיף על כך יותר מידי כסף ומוכן לרדת בשנתון.

אז כרגע הכיוון הוא מסוזוקי אלטו 2011 עם 47 אלף ק"מ לפיאט בראבו 2009 (לא מצאתי ק"מ נמוך, אז בטווח של 100K)

האם המעבר מוצלח? האם עלויות נוספות אמורות להיות גבוהות יותר? אשמח לעזרה ויעוץ

תודה רבה מראש

***גודל הרכב לא באמת קריטי, כלומר גם סופר מיני הייתה באה בחשבון, כי רק אני נוסע ברכב, אבל לא מצאתי משהו מעניין.

פורסם

האם המעבר מוצלח? לדעתי בהחלט כן, אבל צפה להוצאות גבוהות משמעותית. לא רשמת האם ידני או אוטומט (גם באלטו וגם בבראבו).

טיפולים, דלק, חלקים (הן תקלות והן בלאי רגיל כמו צמיגים, רפידות) הכל יהיה יקר יותר. נראה שאתה נוסע כ13K בשנה, זה לא יותר מידי, אבל עדיין צפה לקפיצה בהוצאות - על דלק תשלם, להערכתי, כ200 ש"ח יותר כל חודש. תקלות קשה להעריך, אבל רכב מ2009 מתקרב ל7 שנים על הכביש - צפה לתקלות ובלאי טבעי.

האם המעבר שווה את זה? רק אתה יכול לקבוע. קח בחשבון שמאלטו יש הרבה לאן להשתדרג, גם סופר מיני תהווה שידרוג משמעותי בכל מה שקשור לנוחות נסיעה ובידוד רעשים.

פורסם

עשיתי מעבר דומה מ 107 ידנית שנת 2011 לסיטרואן C4 אוטומטית שנת 2008. בתקופה שחיפשתי לא הצלחתי למצוא בראבו עם ק"מ סביר ובמצב טוב.

לפי דעתי יש 2 סיבות שיצדיקו את המעבר הזה:

1. צורך במרווח גדול יותר - נניח אם נולד לך ילד ויש עגלה.

2. מעבר לרכב עם יותר "פלפל".

קח בחשבון שאת הרכב שלך יקח זמן עד שתמכור והמחיר יהיה פחות ממחירון כי השוק מוצף במכוניות כאלה. עלויות הדלק אצלי עלו בכ 30%. תוסיף גם טיפולים ותחזוקה שיתייקרו כי ברכב ישן יותר יהיו יותר הוצאות.

אסף

פורסם

דבר ראשון, תודה רבה על המענה...

yev טוב שהזכרת דבר שאני באמת מחפש זה בידוד רעשים יותר טוב, האל טו שלי היא ידנית, ולא איכפת לי מה יהיה הרכב הבא, הייתי שמח לבראבו ידני טורבו, אבל מה הסיכוי שאמצא כזו...

האמת שאני מאוד שוקל את אופציית הc4, אבל יותר מידי אנשים דואגים להפחיד מתקלות חשמל, ושאצטרך להתחיל להשתמש בשרותי הגרירה של הביטוח..

בראבו עם 100k קמ זה הרבה?

יש אולי אופציה לרכב אחר שיענה על צרכי?

סבירות גבוהה שמחר אמכור את האלטו..

פורסם (נערך)

אני מבין שהאלטו מספק את צרכי התחבורה שלך, ושלא צפוי גידול בהם (משפחה, נסועה וכו')

לגבי הסיביק 2006 - צפה שמעבר מרכב בן 4 המוכר לך היטב לרכב בן 9-10 שהינו בגדר חתול בשק עלול להיות מעבר יקר מאד כלכלית.

אם אינך זקוק בעתיד הנראה לעין למשפחתית לצורך ניוד משפחה או מטען או לנוחיות לצורך נסיעות ארוכות, ואם אתה מתעקש להחליף את האלטו כעת חפשלך סופרמיני. תהיה גם צעירה מהמשפחתיות וגם חסכונית מהן, לפחות בצריכת דלק.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוקי האלטו כבר נמכרה, מהסיויק ירדתי.. כרגע חם על הבראבו, הסתכלתי גם על c4 2008 כי המחיר מאוד מפתה.. חשבתי גם על איבו אבל היא לא מספיק חזקה..

פורסם

מה התקציב שלך?

הייתי מנסה להשאר עם רכב ידני, גם חסכוני וזריז יותר וגם על רכב אוטומטי ישן תמיד מרחפת סכנת שיפוץ גיר.

פורסם

מצאת C4 ידנית? יש מעט מאוד ולדעתי כולן עם 3 דל'. באופן כללי ה-C4 מציעה תמורה גבוה מאוד ביחס למחיר. מכיר אנשים שהיה להם את המכונית כחדשה, אבל לצערי לא כמשושמת

• תוכן חדש...