Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בדקתי מספר רכבים ביומיים האחרונים.

למרות שהתרשמתי מאוד מהיכולת של אנשים להדביק בד של גג עם סיכות צבעוניות, או להזניח רכבים בצורה נוראית.

צמצמתי את הבחירה שלי ל2 רכבים:

ניסאן פרימירה 2006

יד 00

147 אלף ק"מ

מזוג פנסיונרים

במחיר של 35 אלף שקלים

מאוד שמור וכמעט ללא שריטות או פגמים (8/10)

והרכב השני הוא סובארו B4 סטיישן 2006

יד 00

169 אלף ק"מ

ללא טסט מחודש נובמבר

המחיר שמבקשים הוא כ25 אלף (כ10 אלף פחות מהמודעה :shock:)

המצב של הרכב מבפנים ומבחוץ פחות טוב מהניסאן אך הפרש של 10K בין הרכבים מטשטש את זה.

מה לדעתכם עדיף? זה לא יהיה מסוכן לקנות רכב בלי טסט?

תודה לכולם, סטיבן.

פורסם

באופן אישי אינני מכיר את הניסן, אך לגבי הסובארו:

רכב אמין מאוד, טיפולים יקרים, לדעתי בק"מ הזה ינדרש להחליף דברים נוספים כגון גומיות לבוקסות \ צריות וכד' שהעלות שם בכלל לא זולה, אולי גם ממיר, חיישן חמצן שנוטה לעשות בעיות בB4

כל 5 שנים או 105K KM יש טיפול טיימינג + פלאגים, סביב ה 4 אלף.

לנו יש במשפחה B4 2007 עם כ 150K ומלבד אחזקה רגילה לא היה משהו מיוחד, לפי המוסכניק הבנתי שבקרוב אצטרך להחליף את הגומיות של המשולים \ בוקסות וזה יכול להיות יקר, השוק של הרכב הזה חלש מאוד, אצלנו עושה לפי מחשב דרך 1:10 בנסיעה שעיקרה בין עירונית רגוע מאוד עם פקקים (ראשון ת"א ב 7 בבוקר)

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

בשני המקרים תבדוק עם לרכב נעשו טיפולים כל שנה וע"פי הוראות היבואן עם עדיפות להוראות יצרן שבד"כ יותר נוקשות.

בכללי לניסן ש שרשרת תזמון שאין צורך להחליף בצורה יזומה לעומת הסובארו שהחלפת רצועת תזמון ידוע כטיפול לא זול בכלל.

האם המוכר יכול תמורת תוספת תשלום להעביר את הרכב טסט לטפל בליקויים במידה ויימצא?

פורסם

הB4 טופלה בחברה.

הדבר היחיד שגורם לי לסגת מהניסאן זה שעל המסך הופיעה הודעה של "SERVICE REQUIRED"

והבעלים אמר שזה ככה גם אחרי טיפולים.

פורסם
זוג שהתגרש, הבעל השאיר את הרכב בארץ ועזב לחו"ל.

האישה לא נוהגת ברכב ולכן רוצה למכור..

יש את הסיפור הזה ביותר דרמה?

תגיד לה/ לו (למי שנשאר בארץ) שאתה מוכן להוסיף את עלות הטסט למחיר בתנאי שהם יעבירו אותו בהצלחה, אחרת תרד מזה.

פורסם
הB4 טופלה בחברה.

יתכן ופשוט שכחו\לא ידעו לאפס את מונה הטיפולים במוסך. תבדוק את זה.

פורסם

רכב זה רכב, לא ניגרי ולא צ'צ'ני, קובעים יום עם המוכרת, הולכים איתה בבוקר לעשות טסט ולראות שבאמת הרכב עובר חלק, משם למכון בדיקה/מוסך שיבדוק את הרכב, ומשם למשרד הרישוי לוודא שאין עיקולים על הרכב + בדיקה ברשם המשכונות (לפעמים בגירושים הרכוש המשותף מעוקל/משועבד/ממושכן בכדי שצד ב' לא יוכל למכור) ואז להעביר בעלות.

כשקיבלתי את הרכב שלי מהעבודה לפני כ 10 שנים, פרסמתי למכירה את הבלנו שהיה לי (בדיוק נגמר הטסט) ומרוב טלפונים כל היום שיגעו אותי אז שמתי אותה במגרש תמורת דמי תיווך. הבלנו המלוקקת שלי נמכרה ללא טסט, לפני טיפול גדול דרך מגרש בנתניה..לא כל הנוצץ זהב ולא כל מה שירוק מרקיב

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הודעה לא נעלמת מעצמה אחרי טיפול.

בגמר הטיפול מוסך צריך לבצע סדרה של פעולות בלוח שעונים או במחשב על מנת לאפס את ההודעה ו"לדרוך" אותה ל 15 או 30 ק"מ נוספים.

אם הרכב טופל במוסך כללי, יכול להיות שלא ידעו איך לבצע את האיפוס או שלא הקפידו על כך.

• תוכן חדש...