Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע אוכל שמן [בלנו 98 ]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על רכב עם 273 אלף קילומטר

לא ידוע לי על בעיות נזילה - סידרתי את כולם [ לפני כחודשיים ]

כמו כן לא ידוע לי על החלפת מנוע קודמת ...

נסיעה רגילה שלי אני נוסע בכיף 100+++++ :wink:

אני נוסע בממוצע על 2500 סלד

800+ ק"מ בחודש ממוצע

אני ממלא לו כל שבוע עד 200-300 מיליליטר ככה

ישנה דרך למנוע את זה ע"י תוסף או החלפה של משהו ( רינגים, אטמים, ? )

פורסם

האם המנוע מעשן? עובר בדיקת גזים בהצלחה?

אם יש דליפה מגומיות שסתומים - אפשר להחליף אותן.

להבנתי איש לא יתעסק בשיפוץ מנוע - החלפת רינגים.

פורסם (נערך)

לא שמתי לב שהוא מעשן, אני אבדוק את זה

אם אני לא טועה בטסט בודקים בדיקת גזים, לא ?

והוא עבר טסט בפעם הקודמת.

כמה עלות של החלפת גומיות שסתומים בכללי ?

אני אלך ואבדוק את הכיוון הזה

עריכה אחרונה על ידי Maor Parizat
פורסם

תן לרכב לעבוד כמה דקות בסרק בטמפרטורת עבודה ואז תן מכת גז תראה אם הרכב פולט עשן לבן למספר שניות. כמו כן לאחר חניה שהרכב חם כבר בהנעה תבדוק אם קיים עשן למספר שניות. סימנים אלה מעידים על גומיות שסתומים בלויות.

פורסם

או שתמשיך למלא כל פעם קצת אצלי הרכב אוכל ליטר לכל 4000 ק"מ וזה כבר לאורך ה 30000 שהוא נסע אצלי . אני קונה מיכל וולליין של 4 ליטר להחלפה בטיפול ועוד אחד שאני משתמש לאורך ה 15000 ק"מ בין הטיפולים כל מיכל עולה לי סביב ה 75 שקל . יותר כדאי מלהתחיל להשקיע ולפרק חלקים שלא ידוע בכלל אם יפתרו את הבעיה. מנוע שעשה ק"מ גבוה יש סבירות גבוהה לבלאי ושחיקה ולכן האכילה של השמן וכל עוד הסחיבה בסדר ואין עשן ועובר טסט אין סיבה להתחיל להשקיע בתיקונים.

פורסם (נערך)
או שתמשיך למלא כל פעם קצת אצלי הרכב אוכל ליטר לכל 4000 ק"מ וזה כבר לאורך ה 30000 שהוא נסע אצלי . אני קונה מיכל וולליין של 4 ליטר להחלפה בטיפול ועוד אחד שאני משתמש לאורך ה 15000 ק"מ בין הטיפולים כל מיכל עולה לי סביב ה 75 שקל . יותר כדאי מלהתחיל להשקיע ולפרק חלקים שלא ידוע בכלל אם יפתרו את הבעיה. מנוע שעשה ק"מ גבוה יש סבירות גבוהה לבלאי ושחיקה ולכן האכילה של השמן וכל עוד הסחיבה בסדר ואין עשן ועובר טסט אין סיבה להתחיל להשקיע בתיקונים.

נראה לי אני יעשה את מה שאמרת וזהו ..

לא יודע אם שווה את הכסף

עריכה אחרונה על ידי Maor Parizat
פורסם

מנועים לסוזוקי יש בשפע אתה עוד גר בסביבות כפר קאסם לכן גם יש לך מכונאים זולים באזור.

שלא לדבר על זה שאפשר כל באלנו נמכרת היום במחירי עלות המנוע שלה.

פורסם

אחרי טיפול 10 אלף אצל הבחור ההוא מהתחנת דלק באלפש ( אחרי שקניתי את כל הדברים אצל אבי חלפים ועוד כמה מקומות )

דיברתי איתו כמה הוא מוכן לעשות החלפת גומיות בשביל בדיקה ...

זרק לי 300 וחצי יום עבודה

בשטחים הכל זול נשבע לך :)

כל הברקסים שלי עשיתי בפונדוק אצל השכנים ב 150 שח

חומרים אני הבאתי מאבי ומשאר ירקות

משתלם לעשות אצליהם ...

אגב לברקסים שלום לכל מי שחושש לחיי

ועשיתי את זה לפני שפרצה אינתיפאדה

היום קצת יותר חושש

פורסם

רק לפני שבועיים החלפתי רמקולים בכפר מתחת לבית אריה אם כל סטיגמות בלי להכנס יותר מדי לפוליטיקה הם די בסדר כשזה מגיע לענייני פרנסה.

• תוכן חדש...