Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקור במוזיאון פרארי - דצמבר 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפוסט קודם שמתי קישור לרשמים מהביקור במוזיאון למבורגיני בסנטה אגתה באיטליה

מצורף קישור

יצא לי לבקר גם במוזיאון של פרארי שנמצא במראנלו. עולם אחר ומאד שונה

ראשית לפרארי יש 2 מוזיאונים :

1. museo ferrari Maranelo - בו מוצגת כרגע תערוכת California dreaming ובנוסף הוא מוקדש לנושא המירוצים והפורמולה 1

2. Museo Enzo Ferrari Modena - מוקדש למנועים ולהיסטוריה באיטליה וכרגע מארח תערוכה של 100 שנה למזארטי.

בנוסף אם מבקרים במוזיאון במראנלו ניתן לבצע סיור באוטובוס של פרארי לעבר המפעל ומסלול המירוצים

ביקור בתוך המפעל אפשרי רק לבעלי פרארי בתיאום מראש דרך דילר מקומי.

אני ביקרתי רק במוזיאון הראשון ועשיתי את הסיור באוטובוס. החוויה חזקה מאד ומעבר למכוניות אתה לא יכול שלא להתרשם מהגאווה האיטלקית החזקה שעפה עליך מכל כיוון. הם טובים והם יודעים את זה !

הפרארי קליפורניה החדשה היא הבסיס לתערוכה כל שכל המוזיאון בסימן אמריקה.

באופן אישי לא יצא לי לראות את האנזו, F50 וה טסטה רוזה כך שקצת התאכזבתי שלא היו שם אבל מצד שני אי אפשר להגיד התאכזבתי ופרארי באותו המשפט :)

מסביב למוזיאון סוכנויות רבות שנותנות לך לנהוג בסקודריה, 458, 599, אוונטדור והוראקן ! במחיר של 70 יורו ל15 דקות ועוד מספרים כאלה...

קצת תמונות (מה שיכנס) :

20141206_130441.jpg

בכל חור בעיר יש חנות של פרארי ואפשר לקנות פחות או יותר כל חולצה, מעיל כובע וכו' שאפשר לחשוב עליו.

20141206_131455.jpg

באוטובוס הזה נוסעים לסיור. הם מסבירים לך המון על הקבוצה ומתמקדים בפיקנטריות. מדברים הרבה על שומאכר ועל מורשת הפורמולה 1. במהלך הסיור במפעל (מלות למפעל) יוצא לראות את קצה פס הצביעה ובו עשרות שלדות צבועות של פרארי ומזארטי. מרשים בטירוף !!!

אסור בשום אופן לצלם...

20141206_132542_HDR.jpg

דיורמה יפה של אנזו פרארי

20141206_144644.jpg

458 סדרת GT2

בי20141206_143946.jpg

F40

20141206_144158.jpg

20141206_144604.jpg

275GTB הרכב הזה היה השיפור של פרארי ל 250GT המיתולוגית ונחשב כאחד האהובים ע"י מר פרארי

20141206_144632.jpg

פורסם

תמונות נוספות:

20141206_144632.jpg

250GT California - מדהימה !!!

20141206_150601.jpg

20141206_150721.jpg

California T החדשה !

20141206_151127.jpg

612

20141206_151613.jpg

FF המכונית הראשונה של פרארי עם 4*4

20141206_151915.jpg

La Ferrari - המכונית מוצגת בחדר נפרד עם תצוגה אור קולית מרשימה

20141206_152204.jpg20141206_152218.jpg

פורסם

תודה על השיתוף,נראה מוזיאון יפה מאוד!!

מה ז"א רכבים שאפשר לנהוג עליהם? באמת הם נותנים קצת לנהוג? :shock: (כמה זה עולה אם יצא לך לבדוק במקרה?)

ובקשר ללמבורגיני שהיו בחוץ,ממש מתאים פה :

Day 54 : They still think's I'm one of them..

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם
תודה על השיתוף,נראה מוזיאון יפה מאוד!!

מה ז"א רכבים שאפשר לנהוג עליהם? באמת הם נותנים קצת לנהוג? :shock: (כמה זה עולה אם יצא לך לבדוק במקרה?)

ובקשר ללמבורגיני שהיו בחוץ,ממש מתאים פה :

Day 54 : They still think's I'm one of them..

אכן אפשר לנהוג אלו סוכנויות השכרה פרטיות. מחירים לדוגמא לסקודריה:

15 דקות - 70 יורו

שעה - 250 יורו

4 שעות -800 יורו

יום שלם - 1600 יורו

למבורגיני אוונטדור ליום שלם - 2200 יורו

יש שם די הרבה כאלו שמנצלים את זה שאתה יוצא חרמן מהמוזיאון ותופרים אותך...

פורסם

לא חושב ש״תופרים״ אותך.

נכון, עלות גבוהה ובהחלט לא מדובר בחוויה זולה, יחד עם זאת עבור רוב האנשים מדובר בחוויה חד פעמית.

כשאני ביקרתי שם לפני כמה שנים לא חשבתי יותר מדי לפני שהוצאתי 250 יורו כדי לנהוג 10 דקות על 458 שרק יצאה כמה חודשים קודם לשיווק +20 דקות על קליפורניה.

לא היה זול אבל לפחות באותו שלב זו היתה עבורי חוויה חד פעמית שהיתה חרוטה בזכרון לא מעט זמן.

אחלה תמונות ובטוח שנהנתה בטיול.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הזכרת לי את הטיול שעשינו לפני חודשיים.

לא מבין, המחיר הבסיסי של נהיגה ירד? לפני חודשיים הוא היה 110 יורו ל-15 דקות בפרארי קליפורניה.

תמונות יפות.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אכן אפשר לנהוג אלו סוכנויות השכרה פרטיות. מחירים לדוגמא לסקודריה:

15 דקות - 70 יורו

שעה - 250 יורו

4 שעות -800 יורו

יום שלם - 1600 יורו

למבורגיני אוונטדור ליום שלם - 2200 יורו

יש שם די הרבה כאלו שמנצלים את זה שאתה יוצא חרמן מהמוזיאון ותופרים אותך...

המחירים יחסית ירדו אבל זה עדיין יקר לדעתי (2,200 יורו לאוונטדור ליום? ם.O)

פעם אני זוכר שהמחיר ל15 דקות היה באזור ה-100 יורו

את האמת,זה עדיין חוויה שלדעתי שווה את הסכום הזה.

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם
הזכרת לי את הטיול שעשינו לפני חודשיים.

לא מבין, המחיר הבסיסי של נהיגה ירד? לפני חודשיים הוא היה 110 יורו ל-15 דקות בפרארי קליפורניה.

תמונות יפות.

לא יודע... יש שם די הרבה מגרשי נהיגה כאלו. מניח שאפשר למצוא מחירים רבים וגם להתמקח...

מחירים לדוגמא: http://www.ilovemaranello.com/OFFERTE/testdrive/TEST%20DRIVE-ING.htm

כאמור יש עוד הרבה כאלה..

באופן אישי לא נהגתי, זה היה נראה לי מסחרי מדי ותיירותי. (בדיעבד טעיתי... :wink:)

אני כרגע מתכנן טיול נהיגה באירופה וקיבלתי 3-4 הצעות לרכבים. יש מספר סוכנויות שמשכירות רכבים מעניינים.

אולי בצמוד לתערוכת ז'נבה או לפורמולה במונאקו

כרגע אני עומד לשלם כ 2500 יורו לשבוע השכרה של 911 (יתכן שסוג הרכב ישתנה והמחיר יזוז שמאל ימין בהתאם)

אבל זה כבר לפוסט אחר ...

פורסם

הייתי שם לפני כשנתיים בקיץ. המדריך של הטיול המאורגן אמר לי שאני אתאכזב אבל אני ואשתי מאוד נהננו. לגבי מחירי ההשכרות: צבאו עלינו חבורה של איטלקיות חטובות וניסו למכור לנו רבע של נסיעה על פרארי קליפורניה ב 100 אירו. אחרי כמה סירובים זה כבר ירד ל 70, אבל מה לעשות - באמת לא רצינו. הכל שם מלא פסי האטה, ובדרך ראינו הרבה ניידות משטרה, כך שברבע שעה אי אפשר להגיע לכביש שאפשר ממש להנות בו.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

גם אני ביקרתי במראנלו לפני כחודשיים. המטרה העיקרית הייתה להגשים חלום ולנהוג בפרארי בנוסף לביקור במוזיאון לכן טרחתי ונהגתי שעתיים וחצי לכל כיוון על מנת להגיע ליעד הנכסף.

זכרתי מאחד השרשורים שהיו פה בעבר שמומלץ להגיע לשם בימי ראשון בגלל תנועה דלילה וכך אכן עשיתי.

ביצעתי נסיעה גם בקליפורניה וגם ב458 איטליה. היה מדהים! המדריך הבין שיש לי מושג ועודד אותי ללחוץ. הכבישים היו די פנויים והמסלול שהמדריך נתן לי לא כלל באמפרים כלל.

שילמתי 100 יורו לקליפורניה (נהג+נוסעת)

ו100 יורו ל458 לנהג בלבד.

החוויה תשאר איתי עוד המון שנים, לפחות עד שאוכל להרשות לעצמי אחת :)

אחרי שנוהגים ברכבים כאלה פתאום כל מיני וואגיות מוגדשות וכו' מרגישות חלשות ולא מרגשות.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

יש מצב שהשרשור שציינת היה שלי ;)

אני הייתי שם בראשון והכביש היה די ריק וכמובן ללא שום פס האטה.

אגב, באיזור המפעל של למבורגיני המשטרה נוטה להתעלם מרכבים ממהרים עם הסמל של השור הזועם.

בקרבת המפעל של פרארי הם פשוט מתעלמים מרכבים ממהרים עם סמל הסוס הצוהל.

מראנלו מתקיימת סביב הקרנבל הזה שנקרא פרארי, הכל שם סובב סביב המותג כך שלמשטרה אין ממש אינטרס לבוא ולסגור את החגיגה.

דבר שצריך להאמר כאן ועכשיו- להשקיע בנסיעה למראנלו וסנתה אגתה ולא להשקיע עוד טיפה כדי להגיע למפעל של פגאני זו החמצה גדולה.

לאלה האחרונים אין מוזיאון מפואר ומפעל ענק ויחד עם זאת הם מצליחים להשאיר את החותם הכי מרשים אצל המבקרים שלהם.

אפילו אישתי התלהבה מאוד מהביקור אצלהם, היה פשוט מהנה ומרתק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...