Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בספר רכב כתוב כל 15K, במוסך של צ'מפיון אמרו לי שההנחיות היום הם כל 30K.

למישהו יש מושג מה הדבר הנכון לעשות?

תודה,

מקס

פורסם

הייתי בטוח שהחלפת מסנן אוויר בכל טיפול נעלמה אי שם לפני שני עשורים, המלצה כזו לא נשמעת לי ראלית לרכב משנת 2005. 30,000 ק"מ זה כבר טווח יותר הגיוני. המתן לתשובתם של מרק או רון.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עלות של פילטר כזה במוסכים של צ'מפיון עומדת על בין 140 ל-200 ש"ח. נכון שזה לא הרבה, אך בתור מישהו שעושה 2 טיפולים בשנה (עושה כ-30,0000 ק"מ). אשמח לא להחליף אותו ללא צורך.

פורסם

פילטר אוויר תחליפי עלול לגרום ליותר נזק מתועלת, גם אם לכאורה הוא מוחלף בשליש מהקילומטרז' המומלץ על ידי היצרן. למה? חיפוש, כתבתי את ההסבר לכך לא פעם ולא פעמיים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן, בעבר פילטר תחליפי (שהוצא לי במסגרת טיפול במוסך של צ'מפיון) גרם לנזק לחיישן מד כמות אוויר.

מאז אני משתמש רק בפילטרים מקוריים.

פורסם
רק אני מחליף כל 10K?

זה אחד הדברים שלא תורם כלום, פרט לבזבוז כסף וזמן שלך.

אלא אם אתה נוסע במדבר על שבילי עפר חלק גדול מהזמן.

פורסם

לא, ההמלצה היא להחליף כל 60K, תראה את תגובתו של מרק שכמו שאני מכיר אותו מתבססת על המלצת היצרן.

רוצה להחמיר? תחליף כל 45.

איתמר

• תוכן חדש...