Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה קונים צ'יטה בימנו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יתן לך המכשיר אם תכבה לו את ההתראות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו מכיר/משתמש ב iroad?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מה יתן לך המכשיר אם תכבה לו את ההתראות

למכשיר יש 3 סוגי התראות:

- מצלמות מהירות בלבד

- מצלמות מהירות ומצלמות רמזור

- כל המצלמות ואזהרות בטיחות

ניתן לבחור במצב הרלוונטי ולחסוך כאב ראש.

cheetah_alerts.jpg

פורסם

היעוד של המכשיר זה להתריע מכל אלא, מה הפואנטה אם מכבים את ההתראות?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

התראות בטיחות לווא דווקא מעניינות את כולם ויש מצב שזה יחפור, לגבי רמזור ומהירות מן הסתם שרצוי להשאיר.

פורסם
אני לא יודע איפה אתם גרים ומסתובבים, אבל אפילו במקומות חשוכים בלוד לא פירקתי שום דבר מהשמשה ויש לי שם חתיכת מרכז שליטה ובקרה. פעם אחרונה שפרצו לי לרכב הייתה בשנת 2003 כששכחתי בדיבורית נוקיה שחור-לבן שהייתה לכל עם ישראל. אני לא מפרק לא צ'יטה, לא מצלמת דרך, לא מוביל איי. רק את הוולנטיין כי פשוט אני צריך אותו לעיתים רחוקות.

לפני 10 שנים שברו לפועל שלי שמשה במיצובישי לנסר דור I שלו, בחניה סגורה, מאובטחת ומצולמת של מפעל תכשיטים.

מה שמשך את הנרקומן, שכיכב בסרטונים ממצלמות האבטחה, היתה קופסאת סיגריות "טיים" מותחלת ומצית חד פעמית.

בשביל זה הוא העביר אבן אקרשטיין שהיתה זרוקה שם דרך החלון של המיצובישי.

מתחם הבורסה בר"ג, שעת לפני צהרים.

אם אחפש טוב בבית, ואמצא את הCD של זה אעלה אותו לכאן.

בכל מקרה, מאז אני לא משאיר שום דבר גלוי בתוך האוטו.

לפני שלוש שנים, אני מגיע עם הילד לגן. מול השער ניידת עם כחולים מהבהבים. מלחיץ משהו.

מסתבר, שבדקה וחצי שלקחו לאמא אחת להכניס את הילד לגן, עבר מישהו, שבר חלון, ולקח לה מהמושב שליד הנהג את התיק עם הלפטופ, מסמכים, כרטיסי האשראי והכסף המזומן.

מרכז הרצליה, 8 ומשהו בבוקר. לא לוד ולא בלילה.

עכשיו באמת אפשר להחזיר לך את השרשור למטרה שפתחת אותו :-P

אז איפה מוצאים לעכברוני צ'יטה בזול?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
נסעת פעם עם צ׳יטה? (לא זו עם הנקודות)

אם לא פסיכולוג, צריך 4 כדורי נורופן בכל נסיעה כדי לצאת מהכאב ראש שהמכשיר הזה משאיר.

3 ילדים בוכים במושב האחורי זה פחות רעש וציפצופים מהציטה הזה.

אני עם ציט'ה קבועה ברכב (לעולם לא פורקה למעט עדכונים) עוד בטרם הייתה מצלמה אחת של פרויקט א3.

אצלי היא מוגדרת על מצב מצלמות מהירות בלבד, ברמזור אדום אני כמובן לא מתכוון לעבור וכנגד מארבי לייזר הוויז נותן התראה עדיפה (רכב בשוליים או רכב משטרה במידה והוא לא סמוי) והוולנטיין כהתראה נוספת.

מוצר חובה בכל רכב בימינו, גם אשתי נוסעת עם הציט'ה ברכבה כבר שנים והודתה לי מספר רב של פעמים על הצלה מצילום עקב חוסר תשומת לב.

בשיפוצים

פורסם

טוב לאחר שהדיון הזה עורר בי את החשק לקניית צ'יטה (נמאס להפעיל כל פעם WAZE, לטחון סוללה ולפעמים לשכוח) ולא בגלל שאני נוסע מהר אלא שיש כבישים שלא מכירים ויכולות להיות הפתעות גם לנהג הנורמטיבי.

באמת מהיכן ניתן להשיג צ'יטה במחיר סביר? ולא הגניבה לאור יום הזאת ב 1500 שקל על מכשיר GPS ועברית.

פורסם
מישהו מכיר/משתמש ב iroad?

מצטרף לשא', להבנתי מדובר במכשיר שאמור לתת מענה לכל אמצעי האכיפה, נכון?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מי שחושב שתוכנת-WAZE דולקת מהווה תחליף ראוי לצ'יטה, חולם חלומות באספמיה.

מספיק רק לדעת את היעודים של הדברים, הראשון תוכנת ניווט שמחייבת הדלקה ושימוש בסמרטפון לצורך כך (או המסך ברכב) ושעל הדרך גם מתריאה, לבין מכשיר מיוחד למטרת התראות, קוליות וכתובות, כדי להבין שהמרחק בניהם הוא גדול מאוד.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
כמו כן היום צילמתי את הדש שלי בלי הולנטיין

9ab3769f3116691c6bbc72a4cfd95ce2.jpg

ועוד אומרים לי שהרכב שלי נראה כמו מונית עם הצ'יטה והולנטיין... :D

אם תעשה תמונה עם צ'יטה וולנטיין הרכב שלך ייראה כמו מינימום רכב של בכיר בשב"כ:lol:

אגב, מישהו יודע במה עדיפה (אם בכלל) הצ'יטה החדשה על פני הנוכחית?

• תוכן חדש...