Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה קונים צ'יטה בימנו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

והWAZE גם מתריע על שוטרים וכו'. וב1500 ש"ח אפשר לקנות גם טאבלט מעולה עם WAZE, אם כבר מכשיר נוסף על השמשה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

והוא מסתנכרן על מצלמות חדשות בכל הפעלה, OTA.

ויש לו עוד איזה שימוש או שניים כשהוא בכיס.

חייבים להוריד את הכובע בפני מי שמשווק את הצ'יטות האלה. זה אשכרה למכור קרח לאסקימואים, או מכונה לאכילת גזר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

וואי, כמה שאני אוהב את המטיפים בסגנון של: למה לקנות למבורגיני כשאפשר לקנות משאית וגם לעשות קצת חלטורות על הדרך.

פורסם

לא מטיפים, חביבי.

באמת מנסה להבין מה הופך את הצ'יטה ללמבו ואת הגלקסי החבוט שלי לנשאית

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
וואי, כמה שאני אוהב את המטיפים בסגנון של: למה לקנות למבורגיני כשאפשר לקנות משאית וגם לעשות קצת חלטורות על הדרך.

אתה רציני? הטענה הפשוטה היא שבאותו מחיר אתה מקבל מוצר שעושה יותר ויותר טוב. המוצר הזה ממש לא למבורגיני אלה נראה כבזבוז כספי רציני (במיוחד ובמיוחד עם מחירו בארץ כמובן).

8)
פורסם
צ'יטה בלי נקודות זו סתם פומה. :-P

אני באמת מנסה להסיט את הדיון לכוון של מה הצורך במכשיר הזה, לא כשהתחליף הוא נסיעה "בטוחה" על 90 קמ"ש.

יותר בקטע של מה העדיפות שלו, על ההתראות של תוכנת הניווט שלי.

חסרונות אני יכול לתת לך בשפע.

קודם כל עלות של מכשיר נוסף.

עוד מכשיר שצריך טעינה, תופס מקום על השמשה הקדמית, חוטים משתלשלים ממנו, הוא מצפצף ומהבהב.

צריך לזכור לקחת אותו הביתה מידי פעם ולסנכרן אותו לשרתי החברה אחרת הוא הופך לסתם מטרד לא יעיל.

עוד משהו שאם שכחת על השמשה, מהווה טרף קל לכל נרקומן מזדמן שיכול עדיין להרים אבן קטנה ולזרוק.

העלות של המכשיר תהיה בערך כמו העלות של קבלת הדו"ח מהמצלמה החביבה עלינו, רק שני הבדלים / יתרונות:

1. על הצ'יטה סביר להניח שתשלם רק פעם אחת.

2. הצ'יטה לא מוסיפה נקודות לרישיון :-P

זה גם לא בהכרח נכון להגיד שהתחליף הטוב ביותר למכשיר הוא לסוע 90 קמ"ש.

"לצערינו" אנחנו בני אדם וטעויות קורות. תמיד יכול להיות מצב שלא תשים לב רגע למד המהירות, או שלא תראה את מצלמת המהירות המוצבת בדיוק 10 מטר ממך. גם אם אתה הנהג הכי זהיר וטוב שיש, רצוי שיהיה לך כזה מכשיר ברכב. מספיק רגע אחד של חוסר תשומת לב והעלות של המכשיר שווה הכל.

לגבי שאר החסרונות שרשמת:

1. יש כבל אחד שצריך לחבר בזמן הנסיעה (של החשמל). התקנה יפה ואתה לא תראה שום כבל או משהו שיפריע לך בעין, במיוחד אם זה התקנה קבועה.

2. לא חייב להרכיב אותו על השמשה, יש לו מגנט שניתן להדביק על הדאשבורד ועליו הצ'יטה תונח בקלות ובלי בעיה.

3. צ'יטה בנויה, מתופעלת ומשתדרגת בשביל דבר אחד בלבד שהוא מצלמות מהירות, בעוד שבתוכנת הניווט שאתה משתמש בה זה סתם עוד שירות כלשהו שהתוכנה מספקת. אני לא יודע באיזה תוכנה אתה משתמש, אבל אני מאמין שהיא לא יותר טובה מהצ'יטה, במיוחד אם זה נמצא בטלפון האישי שלך ולא במכשיר נפרד, שדרך אגב גם הוא יודבק על השמשה ויפריע בעין הרבה יותר.

4. המכשיר מצפצף ומהבהב ? טוב אנחנו עדיין לא בעידן שאפשר להחדיר מידע למוח בלי לגרום לחושים שלנו לפעול...

5. להוציא את המכשיר מהרכב לוקח בדיוק 2 שניות וככה תמנע מה"נרקומן המזדמן" לגנוב את המכשיר.

6. העינין עם העדכון הוא באמת חסרון מבחינתי אבל זה דבר שאפשר לחיות איתו, בקלות אפילו הייתי אומר.

עומר :-)

פורסם
...

באמת מנסה להבין מה הופך את הצ'יטה ללמבו ואת הגלקסי החבוט שלי לנשאית

רבותי היקרים

אין מה להשוות את ההתראות בוויז להתראות שבצ'יטה.

בוויז כאשר נכנסת שיחה לטלפון, הוויז מושבת . אצלי לפחות, הצ'יטה אינה מושפעת משיחות נכנסות

הוויז לא מודיע מהי המהירות המותרת כאשר אתה מגיע למכמונת, הציטה כן.

הצ'יטה "צועקת ומהבהבת" וקשה להתעלם ממנה גם כאשר אתה עסוק בשיחת טלפון או כל עניין אחר.

הצ'יטה מודיעה לך בקול רם מהי המהירות המותרת ומראה לך בהבהוב את המהירות שלך באם היא חורגת. גם מראה, גם מהבהבת, גם מודיעה בקול רם

הוויז לא מודיע לך אם מותר לנהוג 50 או 70 או 90 או 100 או 110. חסרון גדול ביותר לוויז.

עוצמת השמע של הוויז עלולה בהחלט להבלע בעוצמת השמע של רדיו הרכב . הצ'יטה תצעק ותגבר על ווליום אף גבוה יחסית של מע' השמע.

לא צריך להפעיל את הוויז. הצי'טה מחוברת לסוויץ' ומופעלת אוטומטית. אין סיכוי לשכוח להפעילה. את הוויז אפשר לשכוח להפעיל. רק שמרפי לא יבוא לבקר את מי שמסתמך על הוויז.

עדיף הוויז משום דבר, אבל הציטה עדיפה ובהרבה על הוויז.

הפעלתי רבות את שני המכשירים גם יחד. אין בכלל מה להשוות לטובת הצ'יטה.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה לא גם מגלה מערבי משטרה עם אקדחי לייזר? או שזה מכשיר אחר רק בגלל זה אני יכול להבין את הסיבה לרכוש אותו :)

פורסם
זה לא גם מגלה מערבי משטרה עם אקדחי לייזר? או שזה מכשיר אחר רק בגלל זה אני יכול להבין את הסיבה לרכוש אותו :)

הצ'יטה היא לא גלאי רדאר / לייזר.

עומר :-)

פורסם

יש לי ברכב מכשיר מובנה עם וויז. אני לא צריך גלקסי חבוט או טאבלט, אבל עדיין אין תחליף לצי'טה מסיבה פשוטה שהוא תמיד עובד. הוא לא משאיר לך מקום לטעות שאם אתה נוסע הביתה בלילה 60 במקום 50 בציר ז'בוטינסקי הוא תמיד יתריע לך על מצלמה שיושבת לצד כביש בעל 6 נתיבים בעיר ולא רק כשאתה במצב ניווט בטלפון. בנוסף לכך יש לי מלא מקומות מסוכנים שסימנתי לי בצ'יטה והוא מזכיר לי שיש צמתים שבהם אנשים לא נותנים זכות קדימה וכדומה. אני לא יודע על מה אתה נוסע, אבל אצלי פשוט מאוד בטעות להגיע למהירות שמסכנת רשיון. גם כאן צ'יטה בא לעזרה ומתריע כאשר אני עובר 130 בכביש.

אני לא יודע איפה אתם גרים ומסתובבים, אבל אפילו במקומות חשוכים בלוד לא פירקתי שום דבר מהשמשה ויש לי שם חתיכת מרכז שליטה ובקרה. פעם אחרונה שפרצו לי לרכב הייתה בשנת 2003 כששכחתי בדיבורית נוקיה שחור-לבן שהייתה לכל עם ישראל. אני לא מפרק לא צ'יטה, לא מצלמת דרך, לא מוביל איי. רק את הוולנטיין כי פשוט אני צריך אותו לעיתים רחוקות.

חוץ מזה איש באמונתו יחיה. אני אוהב את צ'יטה, מסוגל לשלם עליו וטוב לי. עכשיו, אחרי שדיברנו על זה, אני אחזור על שאלה מקורית.

האם מישהו יודע איפה קונים ברשת צ'יטה במחיר יצרן ןלא במחיר עושק של יבואן?

פורסם
לא, שעת פסיכולוג בעקבות נסיעה ב90 קמ״ש באחד מהכבישים המצויינים שבמקרה משרד האוצר החליט לשים בהם קופה מצלמת עולה יותר מציטה וזה עוד בלי הנקודות!

נסעת פעם עם צ׳יטה? (לא זו עם הנקודות)

אם לא פסיכולוג, צריך 4 כדורי נורופן בכל נסיעה כדי לצאת מהכאב ראש שהמכשיר הזה משאיר.

3 ילדים בוכים במושב האחורי זה פחות רעש וציפצופים מהציטה הזה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אמרתם כבר כמעט את כל היתרונות, כולל סוג ההתראות. רק עוד דבר אחד, לקחתי אותו לחו"ל כבר כמה פעמים. שפתיים ישק.

עם ווייז צריך חבילת גלישה, ועם תכנת ניווט ייעודית צריך מפה וקובץ מצלמות רלוונטי.

צור קשר עם היצרן ושאל מתי יחודש המלאי. הם עונים תוך 24 שעות למיילים.

• תוכן חדש...