Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קרה לי בפעם השנייה מצב די מסוכן. כאשר אני משתמש בבלמים שימוש רציף לדוגמה במצב של ירידה תלולה וכדומה נהיות לי רעידות די חזקות בעת בלימה.

ברגע שהבלמים מתקררים המצב חוזר לשגרה אבל כשהם מתחממים לאחר שימוש אנטינסיבי הרכב רועד בעת בלימה.

די מפחיד האמת,קרה לי היום בירידה ממעלות.

הבלמים הקדמיים כבר בני 40 אלף קילומטר אבל לא מצאתי זמן לבדוק אותם מאז השרשור הקודם שפתחתי בנוגע לבלמים.

מה אתם אומרים? הבלמים אשמים?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בהחלט לדעתי הצלחות מראות סימני עייפות, גם ביונדאי שלי היה בדיוק אותו הדבר וזה נפתר ע"י החלפת צלחות+רפידות כמובן לחברה איכותית.

האם מדובר בצלחות מקוריות/חברה טובה או משהו תוצרת סין/טורקיה?.

פורסם

כמה עולה זוג? או שמחליפים את כל ה4?

מכיוון שאני מטפל בקיה אני מניח שאני אתקין מקורי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

צלחות מאחורה לפי מה שזכור הצלחת היא בלי איורור אז לא תהיה בעיה לעשות חריטה (כל עוד זה בגדר הנורמה)

לגבי מחיר אין לי מושג כמה זה בקיא..

פורסם

השאלה הגדולה היא האם זה יכול לחכות עוד כמה חודשים לטיפול 120 אלף או שזה מסוכן להמשיך ככה?

פורסם

^ ההבדל במחיר זניח אם אתה מתקין תחלופי.

אפשר בחלט לחרוט. שאלה מה מצב של הצלחות הקדמיות כי הם ניגמרות הרבה יותר מהר מאחורה.

פורסם

ניתן לחכות או לא זה מאוד תלוי במצב הצלחות ובדפוס הנהיגה (למרות שזה לא נכון להגיד דפוס נהיגה, זה כמו לאמר לא להחליף צמיגים כי אתה לא נוסע מהר), ובכל זאת, אם אתה ממשיך לנהוג באזור עם ירידות מרובות זה יכול להיות מסוכן.

הרעידות מתריעות על מצב הצלחות הירוד, אי אפשר לדעת כמה ירוד.

אם היה עוד חודש הטיפול הייתי מחכה, אבל כשאתה אומר כמה חודשים זה כבר זמן להחליף צלחות ומומלץ גם רפידות יחד איתן, במיוחד בגלל שאנחנו נכנסים לעונת הגשמים, סך הכל מדובר בבטיחות שלך ושל שאר משתמשי הדרך.

Miata ND2

• תוכן חדש...