Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שהבנתי זו בעיה די ידועה ברכב הזה,לפני כן הנורות היו נשרפות כל חודשיים בערך,פעם שמאלית,פעם ימנית.

לאחרונה הוחלפה נורה (של HELLA) ותוך שבועיים נשרפה שוב...:x דיי נמאס להחליף נורות ברכב,שנה וחצי הרכב אצלנו ונשרף לו בערך בכל צד כ 5 נורות.

אשמח לייעוץ מה אפשר לעשות בעניין.

נ.ב הייתי אצל חשמלאי והוא לא ממש עלה על הבעיה,החליף נורה והפיוז נשרף,הוא החליף גם אותו.

Scan Speak

פורסם (נערך)

בדרך כלל ברכבים (לא בטוח לגבי האימפרזה 2004) יש על בית הנורה סוג של זרועות מתכת שמחזיקות את הנורה הרמטית בשביל שלא תזוז בנסיעה.

תבדוק אם יש אצלך ברכב דבר כזה, ותבדוק טוב שלא היו פעם ונשברו עם השנים (זה רגיש יחסית הזרועות הללו)

יש מצב שבגלל שהנורות לא יושבות הדוק במהלך הנסיעה זה משבש לך את הנורות והן נשרפות.

שווה בדיקה:wink:

אצלם לך תמונה בהזדמנות שיהיה יותר קל להבין.

H4M3.jpg

זה ספציפית ממאזדה 3 2007

אבל העיקרון הוא אותו דבר בכל הרכבים, תבדוק שיש/אין לך כזה.

עריכה אחרונה על ידי TheBox
פורסם

בד"כ תשובה 3 ש רשם TheBox היא האפשרות לבעיית שריפת המנורות .

הכנסה לא מלאה ומגע לא טוב בין זרועות בית המנורה , גורמת למגעים רופפים ושריפת המנורות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

איך בדיוק מגע רופף של מגעי החשמל של המנורה גורם לשריפה מוקדמת של המנורה ?

הסיבה העיקרית לשריפה מוקדמת של המנורות במקרה הזה היא בדרך כלל מתח מוצא גבוה של האלטרנטור או פנס שלא מתאוורר והחום הרב שנוצר בתוך הפנס מזרז את שריפת המנורה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

סוג הנורה הוא H4?

גש לחשמלאי אחר ותתעקש שיבדוק את המתח שמגיע לנורות במצבים שונים כאשר אתה מדליק אור גבוהה או כאשר הסל"ד עולה לחלופין.

אם ברשותך פלוק (רב מודד) חסכת הליכה מיותרת לחשמלאי.

8)
פורסם

אם התושבות לא היו תקינות או המנורה הייתה יושבת בצורה לא מהודקת לבית המנורה הנהג היה מבחין בזמן נסיעה בחושך שאלומת האור רועדת/קופצת/לא יציבה בחר את התשובה הנכונה.

פורסם

ברכב הקודם שלי, הנורות דרך היו נשרפות בהמוניהם גם כן.

פירקתי את הפנס וגילית כי הבידוד של החיווט החשמלי, התפורר ולכן הנגיעות והקצרים - שרפו את המנורות.

עשיתי בידוד מחדש עם איזולירבנד, וזה פתר את הבעיה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
ברכב הקודם שלי, הנורות דרך היו נשרפות בהמוניהם גם כן.

פירקתי את הפנס וגילית כי הבידוד של החיווט החשמלי, התפורר ולכן הנגיעות והקצרים - שרפו את המנורות.

עשיתי בידוד מחדש עם איזולירבנד, וזה פתר את הבעיה.

לא שמת לב בזמן נסיעה שהמנורה כבית או נדלקת כתוצאה מקצרים או מגע רופף ?

פורסם

לגבי בדיקת מתח יש לי פלוק בבית אני אבדוק,לפי הפעמים הקודמות שהייתי מחבר אותן הנורה יושבת ממש טוב ולא רופפת.

סוג נורה זה H1 מגיע עם הזרוע ש THE BOX רשם,הברזל שלם,לא סדוק לא עקום.

חשבתי אולי יש לו בעיות התנגדות וחסר לו מינוס ? חשבתי אולי להוסיף מינוס לכבל המקורי...

Scan Speak

פורסם

מרק,ומה עם כל הנהגים שמסנוורים? גם הם שמים לב?

דן,לדעתי אם כבר אתה עושה את כל זה תרכיב קונקטור חדש (3 שקלים) עולה חדש.

פורסם
לא שמת לב בזמן נסיעה שהמנורה כבית או נדלקת כתוצאה מקצרים או מגע רופף ?

א. במשך הנסיעה, אין לי אפשרות לראות אם נורה נשרפת או לא, כי זה מקדימה.

רק כאשר אני עומד מול חלון\קיר או משהו כזה, אני יכול לזהות שיש לי נורה שרופה.

ב. לראות את החיווט ברנו סניק II עם מנוע 2.0 זה מאוד קשה.

המנוע הוא גדול והשטח הוא קטן וצפוף ומאוד קשה לראות את החיווטים.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...