Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח טיפ - סיליקון לא יעודי לעבודה יכול להתפורר,ליפול לאגן,לסתום מעברי שמן וליצור נזק שיעלה כמו 1000 חתיכות של סיליקון ב 15 שקל.

אטם מכסה שסתומים גם לרוב לא עולה על 50 שקלים וחבל על המאמץ והסיכון.

סיליקון,בפעם השנייה,לא אוטם לחץ ולא יחזיק מעמד בנקודות שמעבירות נוזלים תחת לחץ גבוהה - מערכת קירור.

את הדבק בלינק קניתי בשביל לאטום ראש מנוע בקטנוע שלי,ניסיון שלא צלח ולא בשביל לאטום מכסיי שסתומים.

ושוב לעניין הסיליקון המלצה חמה - אם מדובר באזור רגיש,לא שווה להתקמצן על סיליקון ב 15 שקל.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מדובר על החומר הבא,

קיבלתי וקראתי המלצות מאוד מאוד חמות.

זאת תמונה מגוגל,אבל מה שאני מעוניין לקנות זהה אחד לאחד מלבד פקק שחור.

זה מתאין לקרטר וכמו ש tribel אמר לא לחסוך ולעבוד רק עם חמרי אטימה יעודיים בכם מקום בו צריך חומר אטימה

פורסם
אותי מעניין למה אתם משתמשים בסיליקון במקום אטמים כמו במשאבת מים, ובבית טרמוסט?

למה לא להישתמש באטמים יעודיים שנועדו כדי לאטום בדיוק במקום שצריך ואיך שצריך?

איפה שיש אטם אז רק אטם ואז אסור השימוש בחומר אטימה ואיפה שאין אטם אז משתמשים בחומר אטימה מתאים

פורסם
כי אין לי אטם ייעודי בקרטר.

גם לי אין אטם יעודי במכסה שסתומים בוולוו, אז משתמשים בסיליקון BY THE BOOK

הכוונה שלי למה להישתמש בסיליקון איפה שכן יש אטם. כמו משאבת מים לדוגמה...

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

גם במקום בו יש אטם אני מורח לרוב שיכבה עדינה של סיליקון למען הסר ספק. לדוגמא בפונטואים למיניהם אטם מיכסה השסתומים לא מספיק לרוב לאטום בעצמו וממשיכות הזעות.

פורסם
גם במקום בו יש אטם אני מורח לרוב שיכבה עדינה של סיליקון למען הסר ספק. לדוגמא בפונטואים למיניהם אטם מיכסה השסתומים לא מספיק לרוב לאטום בעצמו וממשיכות הזעות.

את האמת, אצלי בסובארו האטם מכסה שסתומים נזל שמתי פשוט אטם חדש,( כמובן שניקיתי את זה לרמה שזה כאילו רק עכשיו יצא מהמפעל)

סגרתי הכל בסדר וזה מנוע בוקסר.

האם בפונטואים ניסיתה לסגור את המכסה שסתומים עם טורק?

זה מאוד מעניין אותי, כי לא נשמע לי הגיוני שיצרן שיחרר ככה רכב מהמפעל כשהאטם מכסה שסתומים לא עושה את העבודה שלו...

למרוח שכבה דקיקה בעובי של מחט בערך זה בסדר, אבל ברוב המוסכים לא מבינים את זה ופשוט מורחים לך 2 קילו במקרה הטוב.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

עוד אחד שיוע כמה מורחים סיליקון ברוב המוסכים

מריחת חומר אטימה זה לא תורה מסיני ומתחשבים בעובי השטח שיש למרוח כמו כן מי שממש רוצה להקפיד אז יש גם נתוני יצרן לעובי של החומר אותו משיימים

פורסם

אם נוזל לך אחרי התקנה של אטם מקורי אתה עושה עבודה לא נכונה חד וחלק

• תוכן חדש...