Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלבים בשר ודם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ראיתי סרט תיעודי על בחור בשם יובל מנדלוביץ' ופועלו למען כלבים "מסוכנים" - פיטבולים, אמסטפים וכו'.

פשוט סרט מצמרר, יש שידור חוזר של הסרט ביום שבת בערוץ 1 ב12:00.

מומלץ בחום. אני יודע שיש פה הרבה בעלי כלבים שיזדעזעו מהסרט, אבל הוא פשוט חובה לכל מי שיש בליבו פינה חמה לכלבים.

פורסם

לצערי, התופעה הזו לא חדשה בארץ וזה שהיא לא נמצאת לידי הבית שלי, לא אומר שהיא לא קיימת.

אתמול כיסיתי את הכלבה שלי במיטה, כאשר היא ישנה על שמיכת פוך והיא כוסתה בשמיכה דקה נוספת. מיותר לציין, שהכלבה ישנה טוב.

עצוב לחשוב שישנם כלבים ועוד מאותו הסוג של הכלבה שלי, שהמזל לא האיר להם פנים והחיים שלהם אחרים לגמרי.

פורסם

שמעתי על הסרט ולצערי לא הייתי בבית,יש דרך לראות אותו מבלי לחכות ליום שבת בבבוקר? (להורדה,לצפייה ישירה,סטרימינג איפה שהוא וכו')

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

אומנם לי יש רק חתולים ( 8 ) אבל אין הבדל במקרה של בעלי חיים. ראיתי חלק ניכר מהסרט (מהאמצע אולי), פשוט מעלה את הסעיף.

כזו התעללות ועבירות הקשורות לבעלי חיים צריכים להיות מטופלות כמו לבני אדם.

מי שמתעלל ככה לבעלי חיים, רוצח אותם וגם פורץ למקום כדי לגנוב בעל חיים יעשה זאת גם בנסיבות אחרות.

בן אדם לבד ככה צריך להתמודד עם זה, זה פשוט לא הגיוני.

המשטרה רק מחכה לקרוא למז"פ כשתהיה גופה ולסגור את התיק. לא יעשו שום דבר בנידון.

פורסם

על מה מדובר? שמעתי גם על הסרט אבל לא כלכך רציתי לראות כדי לא להזדעזע.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בחור מדהים , יש חווה כרגע שהוא מקים לכל הכלבים המסוכנים. למי שיש זמן וידיים טובות מוזמן ליצור קשר https://www.facebook.com/YwblMndlwbyzLmnHgzymHmswknym

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הכוונה שלו, בהחלט מרגישה לי כאמיתית, הוא באמת רוצה להקדיש ומקדיש את חייו לגזעי הכלבים הללו.

התהייה שלי, היא היכולת. האם באמת יש לו יכולת כלכלית לכך? (פיזית ומנטאלית, להרגשתי לפחות, בהחלט יש).

פורסם (נערך)

רק אצלי משודר עכשיו ב12 עד 13 כאוס הומניטרי בערוץ 1 דרך עידן פלוס?

אגב זה אשכרה גרם לי לנקות אבק מהשלט ולהדליק את הטלויזיה בחדר שינה, 2 דברים שלא קרו כמה חודשים ;)

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מסרתי פיטבול גזעי,ענק, ויפיוף לבחור בשם דודו ממושב על כביש 40 לא זוכר בדיוק.

ניסיתי בהתחלה למכור את הכלב, כי חשבתי שמי שישלם על כלב כנראה ישמור עליו( מסתבר שמשתלם להשקיע 1000 בכלב ולהרוויח יותר)

בקצרה,בחור מקסים ,תוך יום אחד הכלב כבר אומץ והגיע לידיים טובות.

• תוכן חדש...