Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בהמשך לשרשור קודם מאתמול (האם לקחת למוסך מורשה או למכון בדיקה), לקחנו את הרכב (עדיין באחריות יצרן) למוסך המטפל.

כמו שרשמתי מקודם הרכב עבר תאונה מאחור חצי שנה לאחר שעלה לכביש, ותוקן באותו מוסך מורשה סוזוקי.

לטענת המוסך התאונה היתה תאונה קטנה, המוסך הראה לי את תמונות הרכב לאחר התאונה, וטוען בוודאות שלאוטו אין שום פגיעת שאסי. כמו כן ראיתי את תמונות החלקים שהוחלפו ותמונות תוך כדי העבודה, והמכונאי גם הסתכל איתי באזור התאונה ותא המטען ואמר שהכל מקורי ואין שום פגיעה בשלדה. המוכר טען מלכתחילה שהיתה תאונה והוחלף הפגוש האחורי בפגוש מקורי ובחלקים מקוריים בלבד.

מצרף כאן את היסטוריית הרכב.

הרכב עלה לכביש במאי 2012, 26000 ק"מ יד ראשונה פרטית, דגם GLX, נראה טוב חיצונית ופנימית. הרכב עדיין באחריות יצרן.

האם הייתם נמנעים מרכישת רכב כזה שעבר החלפת פגוש? מה אתם אומרים על מה שהוחלף?

כמובן במידה וארצה להמשיך אקח את הרכב לבדיקה במכון.

המוכר לא מוכן לרדת מ 74000. במידה והכל יצא תקין בבדיקה, האם לדעתכם העסקה כדאית?

S1.jpg[ATTACH=CONFIG]404174[/ATTACH]

תודה

S2.jpg

פורסם

אם הייתי בועט לך בטמבון פעמיים, ככל הנראה היית נדרש לאותו התיקון (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אם אין פגיעה בשאסי, אין סיבה להימנע מרכישת הרכב. סך הכל החליפו פגוש ומגן אחורי; אלו חלקים שאמורים לספוג מכות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כיאה לסוזוקי הרכבים שלהם שומרים על הערך טוב, ולפעמים הרכבים לא מצדיקים את המחיר שלהם.

לא יודע אם הייתי שם 74k על רכב בן שנתיים בקרוב שלוש.

קח את הרכב לבדיקה במכון בכל מקרה, אל תסמוך על אף אחד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
תודה.

מה אתם אומרים על המחיר? סביר?

תראה איפה הוא נמצא ביחס לרכבים אחרים עם נתונים דומים (מבחינת קילומטרז ושנה, מצב קשה לאמוד דרך האינטרנט) ולפי זה תחליט.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בתוספת של 15000₪ אפשר לקנות משפחתית חדשה, ו/או יד ראשונה 0קמ מליסינג. הפרש קטן מידי מכדי לרכוש רכש משומש. במיוחד כאשר ברכב חדש אפשרויות מימון מגוונות יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איזו משפחתית חדשה ניתן לקנות ב 90K ש"ח, פרט אולי לשברולט קרוז?

הרכב הוא לא בשבילי אלא בשביל אבא של אשתי, ו 90K זה כבר יותר מידי בשבילו. הוא מחפש רכב אמין ופשוט עם תא מטען, לא חשוב לו כל מיני תוספות ואיבזור, ולכן המלצתי לו על הסוזוקי.

פורסם

זה המחיר של קרוז סטיישין 1.8 בדילים שיש לאחרונה.

אם גיר ידני ורכב סופר מיני בא בחשבון, אז אפשר בתקציב לקנות פיאסטה חדשה.

לדעתי קצת חבל לשלם על רכב משומש מחיר בו אפשר לרכוש רכב חדש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש בזה משהו, אבל לא חושב שזה מתאים לכל אחד. הקרוז תאכל יותר דלק, סביר להניח שתהיה פחות אמינה, ואני גם חושב שהוא לא צריך אוטו כזה גדול. לעומת זאת הפיאסטה תהיה עם תא מטען משמעותית קטן יותר (יש 2 נכדים להסיע ועגלות), ותיבת הילוכים בעייתית. אוטו ידני לא בא בחשבון לצערי.

פורסם (נערך)

במוטודיל יש פוקוס סטיישין 1.6 במחיר טיפה פחות מ97000₪.

יש מיצובישי אטרז ב77000₪. מדובר על רכב סדאן קטן עם גיר רציף יעיל יותר מאוטומט רגיל לחיסכון בדלק.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

פורסם

97000 ש"ח לא בא בחשבון מבחינתו, ואת האטראז הוא ראה בסוכנות. מחפש משהו קצת זריז יותר. אני אישית הייתי מעדיף את הסוזוקי על האטראז, אבל זה אני.

אבל תודה על העזרה :-D

• תוכן חדש...