Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לחברים

מתלבט ביין הקנווד סידרה 7 דגם 7025 לבין סידרה 8 של פיוניר.סופית החלטתי ללכת על אחד משני חברות אלה.

אפשרי לקבל ממי מחברי הפורום עצה?

תודה מראש

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שבת שלום לחברים

מתלבט ביין הקנווד סידרה 7 דגם 7025 לבין סידרה 8 של פיוניר.סופית החלטתי ללכת על אחד משני חברות אלה.

אפשרי לקבל ממי מחברי הפורום עצה?

תודה מראש

הדאבל דין הנ"ל הוא ברמה גבוהה ורק הפיוניר AVH-X8650BT משתווה אליו (מסדרת ה 8 מבחינת פונקציות ואיכות (TA, אקולייזר רחב, וכו')

מבין השתיים אני הייתי הולך על הפיוניר (אבל אני כבר נעול על הפיוניר הרבה זמן) כי יש לו כל מיני פייצרים כמו DSP, קבל אקוסטי ועוד.

פורסם

גם לקנווד יש פיצרים לרוב.סאונד מטורף,אקולייזר גרפי רחב ביותר.גם אני נעול בדרך כלל על פיוניר אבל שמעתי את הקנווד וזה "מדליק".יש לו גם אנדרואיד. מה מתלבט מאוד.הקנווד זה גם מדיגמי 2014,כלומר חדש חדיש ביותר

פורסם

למה אתה מתכוון שיש לו גם אנדרואיד?

ממה שעלה בשרשור אחר שדן במוצרים הנ"ל, עשה רושם שההתממשקות של טלפון חכם ל-HU פשוטה יותר ופחות מוגבלת בקנווד. בדוק את הנושא.

פורסם

הדגם הזה בא אם "אנדרואיד כלומר,אפשר לראות את הסלולרי במכשיר+waze יו טיוב.בעצם המכשיר מסונכרן אם האינטרנט.מסך hd ,כולל מלא פיצרים לסאונד חןץ מהאקולייזר.חיתוכים,הגבהות והנמחות רמקולים וחלוקה ביניהם וכהנה וכהנה.בזה לא נופל לפי דעתי מהפיוניר .הממשק כולו בעברית (לא רק ספר טלפונים)בעצם כל הmenu הוא בעברית.תצוגה ברורה מאוד(מסך איכותי) ומאוד וקלה לתפעול.

מה אגיד -מי שחולה פיוניר תמיד יהיה מה להגיד.טוב חברה .שוב לדעתי 2 המכשירים ברמה אחרת,פצצה,ויכול להיות הפעם שהקנווד לוקח......

פורסם

גם הפיוניר מאפשר לראות את הסלולרי. זה לא קשור לאנדרואיד.

כמו שאמרתי, צריך לראות איך כל אחד מהמכשירים מסתנכרן מול הטלפון ואם הוא מתאים לזה שברשותך.

בהחלט עושה רושם שהקנווד הינו מכשיר טוב מאוד.

למען הגילוי הנאות, מעולם לא הייתי חסיד גדול של פיוניר, אם כי אני בטוח שהמכשירים שלהם טובים ונותנים תמורה טובה ברוב המקרים.

פורסם

לי יש סמסונג ובניסיון לחיבור הפיוניר זה טיפה פחות ניקלט .בקנווד ציק צק .אחלה סינכרון ביניהם.דרך אגב לקנווד יש חיבור hdmi בגב המכשיר אליו מחברים את הסלולר והתצוגה על המסך יוצאת "סוף".אפשרי לחבר אייפודים מצלמות וכו' ולראות על המכשיר .מקבלים בהתקנה כבל hdmi

פורסם (נערך)

מה המחיר של הקנווד והפיוניר בארץ?

את הקנווד אין באמזון ארה"ב במלאי.

אבל באמזון בריטניה הוא עולה 359 פאונד (2146 ש"ח)

הוא נראה אחלה, אפשר להתקין עליו אפליקציות של אנדרואיד.

מישהו יודע באיזו צורה הוא מתחבר לאינטרנט ?

61GiI8I70PL._SL1024_.jpg

הפיוניר יותר יקר ועולה באמזון 789$ (3011 ש"ח)

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

שבת שלום לחברים(ושקט בארצינו)

חוזר אני לשרשור שפתחתי.התחדשתי בקנווד.קודם הוא "אנדרואיד"מלא,כלומר אפשרי להורדת אפליקציות וכו".מתחבר לwaze( רואים על מסך הקנווד) ועוד .

רבותי סאונד ברמה גבוהה(ללא מגבר)כיווני סאונד ברמה,מסך פול hd ברמה גבוהה,תיפעול פשוט ולעניין,תצוגה ברורה ביותר(כולל כתוביות).כניראה ש"נפלתי טוב"

מבסוט מהקנייה.יש גם 3 שנים אחריות של א.ד.י. מערכות.מחובר לקומפוננט לנזר מקדימה ומורל טמפו מאחור(קומפוננט).

• תוכן חדש...