Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא יותר פשוט לפתוח גוגל/יוטיוב ולהריץ חיפוש?!

זה אומנם בגרמנית, אבל מפורט מאוד (אפשר להבין ויזואלית על מה הוא מדבר):

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא יותר פשוט לפתוח גוגל/יוטיוב ולהריץ חיפוש?!

זה אומנם בגרמנית, אבל מפורט מאוד (אפשר להבין ויזואלית על מה הוא מדבר):

כן אבל יותר נחמד לראות תמונות וסקירה ממישהו שקנה את זה

פורסם

אהלן חברי פורום

אני לא חושב שהקנווד הוא "אלטרנטיבה "לפיוניר.הגעתי למסקנה שהקנוודים עומדים בפני עצמם.אחלה מכשירים .לדעתי גם הממשקי תיפעול יותר נוחים ופשוטים מהפיוניר.והעיקר מה שחשוב לי -"סאונד(ללא מגברים).לשים סטים של רמקולים ברמה טובה ואפשר להנות סוף.כמובן שהדגם הספציפי הזה הוא מדיגמי 2014 כך שהוא גם מהמתקדמים- כולל,ואני חוזר אנדרואיד ​מלא.

פורסם (נערך)

הוא כבר רשם - 3000 ש"ח.

אני דווקא כן חושב שההשוואה במקום. התכונות בין הקנווד DDX7025BT לפיוניר AVH-X8650BT דומות מאוד.

ויכולות החיבוריות של הקנווד מתעלות (ממה שעולה בפורום ובכלל) על אלו של פיוניר. ובמחיר דומה עד זהה.

אגב, איציק, אני עדין חושב שאתה טועה ולא מדובר בממשק אנדרואיד מלא. למרות היכולות שהתייחסת אליהן.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

במפרט של המכשיר לא עולה שום דבר כזה. ונראה לי שאם אכן מערכת ההפעלה היתה מבוססת אנדוראיד זה היה מצוין בריש גלי.

זה שהוא מתממשק בצורה פנטסטית מול מכשיר אנדרואיד זה כבר סיפור אחר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הי איציק ואחרים,

קיבלתי הצעת מחיר להתקנת הקנווד 7025, הרבה יותר גבוהה מ-3000 ש"ח.

האם מישהו התקין את המערכת הזאת לאחרונה במחיר סביר? ואם כן, איפה?

תודה.

פורסם
הי איציק ואחרים,

קיבלתי הצעת מחיר להתקנת הקנווד 7025, הרבה יותר גבוהה מ-3000 ש"ח.

האם מישהו התקין את המערכת הזאת לאחרונה במחיר סביר? ואם כן, איפה?

תודה.

אתה נעול על הקנווד? כי יש לך את הפיוניר שבעיני מבחינת סאונד הוא יותר טוב- יש יותר ערוצים בקאולייזר ועוד רכיבים של אודיו ברמה גבוהה.

מחיר הפיוניר צנח ל-3200 ש"ח.

פורסם

גם הקנווד מכיל רכיבי אודיו מתקדמים. שני המכשירים מכילים DSP של חברת AKM (אם כי הדגמים כנראה שונים).

בא נסכם שלכל אחד מהמכשירים (שנראים כמתחרים די ישירים) יש יתרונות וחסרונות זה מול זה, ועל הרוכש הפוטנציאלי לדעת אותם ולהבין אם הם משמעותיים בפניו או לאו.

פורסם

אני לא נעול על כלום, אבל מכיוון שיש לי מגבר חיצוני, ואני לא אודיופיל מטורף, רכיבי אודיו סופר מתקדמים הם לא השיקול הכי חזק שלי.

בעיקר מעניין אותי חיבור בלוטוס יציב וטוב, שני אזורים, וחיבור טוב (מאוד) לגאלקסי S4 שלי.

לפי איך שזה נראה, הקנווד טוב יותר מהבחינה הזאת.

השאלה היא, איפה אפשר לקנות ולהתקין ב-3000 ש"ח?

דיברתי הבוקר עם היבואן א.ד.י. מערכות, אבל הם אמרו שיחזרו אלי. אני עדיין ממתין.

פורסם
אני לא נעול על כלום, אבל מכיוון שיש לי מגבר חיצוני, ואני לא אודיופיל מטורף, רכיבי אודיו סופר מתקדמים הם לא השיקול הכי חזק שלי.

בעיקר מעניין אותי חיבור בלוטוס יציב וטוב, שני אזורים, וחיבור טוב (מאוד) לגאלקסי S4 שלי.

לפי איך שזה נראה, הקנווד טוב יותר מהבחינה הזאת.

השאלה היא, איפה אפשר לקנות ולהתקין ב-3000 ש"ח?

דיברתי הבוקר עם היבואן א.ד.י. מערכות, אבל הם אמרו שיחזרו אלי. אני עדיין ממתין.

אם אתה רוצה משהו "בסיסי" שיותר זול

כמו הפיוניר AVH-X8550BT שאני חושב שיש לו חיבור לגלאקסי

פורסם

יש לפיוניר

AVH-X8550BT חיבור לגאלקסי דרך כבל + שליטה על המכשיר דרך התצוגה של המערכת. (הקיט של הכבל הוא:

CD-AH200 שמחירו בארץ 600 ש"ח.)

לפחות לפי מה שאני רואה הפיוניר נמכר ב -2800 ש"ח, כך שזה לא הבדל גדול בינו לבין הקנווד. (בהנחה שבאמת מישהו יוכל לענות לי מי מוכר אותו ב-3000)

כנראה שאני אלך על אחד משניהם, נראה מה בסוף יהיה זמין יותר.

• תוכן חדש...