Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם אתה לא צריך את כל הפונקציות "האודיופיליות", למה לא להסתפק ב-AVH-X2650BT (או במכשיר מקביל מתוצרת אחרת), מתוך הנחה שהוא יודע לעבוד עם ה-S4?

עריכה: אני עונה לעצמי - ממה שאני מבין הסדרות הנמוכות יותר לא תומכות בהצגת אפליקציות ממכשירי אנדרואיד אלא רק ניגון מוזיקה.

עריכה 2: במכשיר AVH-2750BT (או הגרסה האירופאית 2700BT) אמורה להיות תמיכה בכל זאת ב-APP MODE, גם לאנדרואיד. שוב, להבנתי.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן, גם אני בדקתי את הנושא ונראה שהתמיכה באנדרואיד (וספציפית ב S4) היא לא מלאה. (נראה ש MIRRORLINK הוסר ב S4 ; היה ב S3)

בקיצור, גם ככה הכל יקר, פער של 20% בשביל לקבל תמיכה טובה ויציבה, עדיף.

עכשיו רק נמצא מקום אמין.

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר מ א.ד.י מערכות לרכב של 5900 ש"ח כולל הכבל לטלפון.

מחיר גבוה מאוד. (מאוד)

המעניין הוא, שאני לא רואה אף אחד אחר שמוכר את הדגם הזה של קנווד בארץ.

הייתכן?

פורסם

הקנווד x7025bt הוא דגם חדש

ועדיין לא נפוץ בארץ ,מכשירי מולטימדיה של קנווד הם טובים מאוד.

אבל ברוב המיקרים הם מתומחרים משמעותית יותר מהמתחרה מבית פיוניר.

פורסם

אדי מערכות זה היבואן הרשמי

המחיר הוא תמיד גבוהה {מאוד} גם כאשר מדובר במכשירי פיוניר מעוזי רדיו

השאלה היא מה המחיר ביבוא פרללי ,ומי מוכר.

פורסם
שבת שלום לחברים(ושקט בארצינו)

חוזר אני לשרשור שפתחתי.התחדשתי בקנווד.קודם הוא "אנדרואיד"מלא,כלומר אפשרי להורדת אפליקציות וכו".מתחבר לwaze( רואים על מסך הקנווד) ועוד .

רבותי סאונד ברמה גבוהה(ללא מגבר)כיווני סאונד ברמה,מסך פול hd ברמה גבוהה,תיפעול פשוט ולעניין,תצוגה ברורה ביותר(כולל כתוביות).כניראה ש"נפלתי טוב"

מבסוט מהקנייה.יש גם 3 שנים אחריות של א.ד.י. מערכות.מחובר לקומפוננט לנזר מקדימה ומורל טמפו מאחור(קומפוננט).

המחיר 3000

הבנת הנקרא שלי עדין בסדר לדעתי.

פורסם

גם הבנת הנקרא שלי בסדר, אבל עם זה לא הולכים למכולת... :wink:

טרם התקבלו הוכחות מאיציק+ לגבי המחיר.

נשמע לי לא הגיוני שמכרו לו ב א.ד.י ב 3000 ש"ח, וזמו קצר אחרי זה נותנים לי הצעה של 5900. זה נראה ספק רציני, ולא אחד ששולף מחירים לפי הרוח.

פורסם (נערך)

אני עדין חושב שנתנו לך הצעת מחיר בטעות על ה-DNR8025BT ולא על ה-DDX7025BT.

לצורך הענין באירופה, הפיוניר 8600 (המקבילה האירופאית ל-8650) נמכר בכ-500 יורו, הקנווד 7025BT רק סביב 400 יורו, וה-8025BT קופץ למחיר של כ-700 יורו.

אני מאמין שהיחסיות במחירים נשמרת פחות או יותר גם בארץ.

מצד שני, הפיוניר נמכר אצל היבואן הרשמי ב-4600 ש"ח, וזה עוד מוגדר כרגע כ"מבצע מיוחד". ועדין...

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
אני עדין חושב שנתנו לך הצעת מחיר בטעות על ה-DNR8025BT ולא על ה-DDX7025BT.

לצורך הענין באירופה, הפיוניר 8600 (המקבילה האירופאית ל-8650) נמכר בכ-500 יורו, הקנווד 7025BT רק סביב 400 יורו, וה-8025BT קופץ למחיר של כ-700 יורו.

אני מאמין שהיחסיות במחירים נשמרת פחות או יותר גם בארץ.

מצד שני, הפיוניר נמכר אצל היבואן הרשמי ב-4600 ש"ח, וזה עוד מוגדר כרגע כ"מבצע מיוחד". ועדין...

יש איזה שהוא הבדל בין AVH-4000NEX לבין AVH-X8650BT? ראיתי שהם נראים אותו הדבר..

פורסם

מכיר את האימרה, "אל תסתכל בקנקן, אלא במה שיש בו"?

צריך לעבור על המפרט המדויק ולבדוק.

ממבט ראשוני מאוד נראה שה-NEX בעל קישוריות מתקדמת יותר בכל מה שנוגע לסמרטפונים, בעיקר התוספת של CarPlay מבית אפל.

אולי מלך האודיו ידע להרחיב יותר בענין.

פורסם

המכשירים הנ"ל כמעט זהים או זהים לחלוטין גם ה 8650 מגיע עם קארפליי.

ה NEX היא סידרה חדשה לחלוטין כאשר ה-AVIC-8000NEX נחשב לספינת הדגל הנוכחית בסידרה זו.

• תוכן חדש...