Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה?

"כי זה לא נח. כי זה חם. כי זה מציק. כי אני מעדיף לראות מה אני עושה."

גם אני חוטא לעיתים בנושא (לרוב, שיוף [מלטשת סרט] עם מגן פנים בלבד ללא מסיכה לנשימה), אבל למדתי שעדיף לשים גם בשיופים הקצרים...

לא תמצאו אותי עובד ללא ציוד מיגון סביר.

לגבי מפעלים, מה שקורה בשטח ומה שאמור להיות אלו 2 דברים שונים. אני מתפלא שלא קורים הרבה יותר אסונות במדינה הזו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עבדתי בחנות אופניים, וצריך להשתמש בכפפות כי פנצ'רים וכל הלכלוך על האופניים ומה שמצטבר על השרשרת

לא בריא, לא יודע למה לא יכולתי לעבדות עם כפפות לא נוח,מחמם,גם היה מוציא אותי מריכוז.

יכול להיות שרק אני ככה.

רועי

פורסם

~

מנסיוני אני יכול רק לומר שזה סימפטום קטן למחלה גדולה - עניין של אופי. כשהתחלתי בתחום הדפוס היו איתי כמה חבר'ה שהקפידו על הנושאים האלה (בעיקר יוצאי חיל האוויר שהורגלו לכך) וכמה שלא. כיום, 7 שנים מאוחר יותר, כל המקפידים התקדמו בחיים ובעבודה ואלו שלא עדיין עובדים באותו מפעל, באותו תפקיד ועם פחות או יותר אותה משכורת. וזה לא שיש להם הרבה למה לצפות בחיים, מתישהו יפטרו אותם מהחברה הנוכחית והם יעברו לתפקיד דומה בחברה הבאה, אך עדיין יתעסקו כל היום באותו דפוס מלוכלך ומסריח. גם זו דרך מכובדת להתפרנס, אבל אני בספק אם מישהו מהם היה בוחר בקריירה הזאת בשביל הכיף.

פורסם

יכול להעיד שלפני עשור שלחו אותי לעבוד במסגריה (חיתוך דיסק וריתוך CO2),

בחיתוך דיסק הכריחו אותי לעבוד עם כפפות ומסכת מגן, הרגשתי כאילו שולחים אותי למלחמה.

זה היה פשוט סבל. הכל מסורבל פי10.

בגלל הכפפות האחזיקה לא מרגישה מדוייקת והמסכת מגן אומנם שקופה אבל רחוקה מלהיות נקיה. שרוטה מאד. הכל נראה מעורפל ומטושטש.

פחות או יותר אותו סיפור בריתוך. העובדים הוותיקים כמובן עבדו עם מסכה מתכהה. וזהו.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

יוסי. זה לא יותר גרוע.

המדינה - מערכת הבריאות, ביטוח לאומי וכו' ישאו בנטל של אותם מסורבי מיגון, וההוצאות הנ"ל לא בהכרח יהיו פחותות מהפסד ההכנסה ממסים.

פורסם

לפעמים עובדים לא רוצים להתעמת עם בעל הבית.

במפעל למקררים מסחרים שעבדתי בו, היינו מדביקים פלטות קלקר לגוף המקרר בעזרת דבק כחול שהיינו מיישמים בהתזה (אקדח אוויר), כשהתחלתי לעבוד, סרבתי להדביק את הפלטות או אף להמצא באיזור אם לא יסופק לי מסיכה, בעל הבית עשו לי פרצופים ולאחר ויכוחים התרצה.

רק שתבינו המפעל היה קיים עשרות שנים ואף עובד לא חשב לעמוד על זכותו להתגונן.

פורסם

מעסיק שמאפשר לעובדים שלו לזלזל בבטיחות הוא פשוט אידיוט.

אצלי אני לא מתעקש על אוזניות כי אין רעש מזיק (נבדק על ידי משרד העבודה) אבל מספק לכל מי שרוצה אטמים. גם על כפפות אני לא מתעקש (מתעקש שיעבדו בלי כפפות על מקדחות כי זה יכול לעלות ביד) אבל על משקפי מגן ונשמיות כשצריך אני כן מתעקש ומסוגל לפטר עובד שמסכן את עצמו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
יוסי. זה לא יותר גרוע.

המדינה - מערכת הבריאות, ביטוח לאומי וכו' ישאו בנטל של אותם מסורבי מיגון, וההוצאות הנ"ל לא בהכרח יהיו פחותות מהפסד ההכנסה ממסים.

זה גרוע מבחינה שונה,

אני תמיד מקפיד שבעל מקצוע יעבוד עם קבלות ובאופן חוקי.

גונב מהמדינה-יגנוב וירמה גם אותך בד''כ.

אין אחריות לעבודה מבחינת חוק!!!

שמעתי/הבנתי שגם אתה (מזמין העבודה) ברגע שלא שילמת באופן חוקי,נחשב

עבריין,לא רק בעל המקצוע.

פורסם
יכול להעיד שלפני עשור שלחו אותי לעבוד במסגריה (חיתוך דיסק וריתוך CO2),

בחיתוך דיסק הכריחו אותי לעבוד עם כפפות ומסכת מגן, הרגשתי כאילו שולחים אותי למלחמה.

זה היה פשוט סבל. הכל מסורבל פי10.

בגלל הכפפות האחזיקה לא מרגישה מדוייקת והמסכת מגן אומנם שקופה אבל רחוקה מלהיות נקיה. שרוטה מאד. הכל נראה מעורפל ומטושטש.

פחות או יותר אותו סיפור בריתוך. העובדים הוותיקים כמובן עבדו עם מסכה מתכהה. וזהו.

אחרי שתעבוד תקופה עם דיסק ללא מגן לעיניים זה כבר עניין של זמן עד שתשים לבד מגן ולא תרצה לעבוד בלעדיו....

• תוכן חדש...