Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבארט 500 או רנו קליאו 1.2T החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לך תביא נראה כמה יעלה,קדימה (את כל הסט מ TMC).

חוץ מהסט בולמים הנואש והמתרסק והמקפץ כמו עז. אפשר להתחיל שם. (אפשר גם ללא הבולמים)

ככה זה גם רשום ברשיון ולא מעסקים איתך כשצריך לעבור טסט בכל שנה.

סט בולמים קפיצים של בילשטיין עדיף .

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עזוב TMC ו190 סוסים. זה לילדים.

http://www.scara73.com/web1/it/abarth/407-500a-500a-ss-500a-tributo-ferrari-500a-assetto-corse/turbine-it/91-kit237-2.html

זה כבר לכיוון 260 סוסים.

אחרי זה שיפור בלימה ובולמים

גם לTMC יש קיט כזה TMC 250 BHP Engine Upgrade Abarth 500 Abarth Tuning & Accessories Engine | TMC Motorsport . כנראה נמכר יותר מהקיט של סקרה 73. שיפור בלימה ובולמים רצוי לעשות לפני. בכל מקרה אחרי 250 BHP, רצוי כבר להחליף בוכנות .אבל צריך כיסים מאוד עמוקים. מי שרוצה יש גם חברות כמו G-TECH ו G-Tech Fiat 500 Sportster rear details. Tuning Cars, Fiat 500: G-Tech Fiat 500 Sportster with 340HP Top. Fiat 500 Modifications, Fiat 500 Tunings, G-Tech Fiat 500 Sportster, Tuning Cars, Fiat 500 - Roogio או [h=1]

[/h][h=1][/h]
פורסם

אלו כבר ממש פרוייקטים נרחבים ומטורפים,שצריך להחליף אנטי ליפטים ומשולשים קדימה שיחזיקו וחיזוקי שילדה אחורה קדימה ושלדה תחתונה.

יש כאלה 3 שאני מכיר פה בארץ.

אבל למה ללכת רחוק, קיט אסה אסה ללא הסט בולמים ולהמשיך עם בילשטיין המוצלחים ולסיים בחיזוק קל מTMC במנוע (190 כס),לי זה נראה מספיק לגמרי!!!

פורסם

אין צורך בקיט SS ,כי הבולמים לא משהו ,הניהול מנוע מיותר כי את ה190 כ"ס של TMC אתה מקבל אם יש לך 135 או 160(SSׂ) בכל מקרה . אז מה נשאר לך מהSS , בלמים שאפשר להביא אותם יותר זול מח"ול. ועוד להישאר עם עוד כמה שקלים בכיס. בכל מקרה את המשולשים רצוי להחליף מ180 סוסים ומעלה . או לפחות לחזק אותם בקיט פווארפלקס שחור.1.4 T-Jet Abarth 135 HP Suspension Parts / www.gazzellaracing.com

פורסם

עד לאחרונה, ואולי עדיין, סמל"ת הציעו קיט אסה אסה בהנחה שהפכה אותו לדיל באמת שווה, תכל'ס במחיר של הג'נטים והצמיגים... כדאי לבדוק. בכל מקרה כשבוחנים את תכולת החבילה הכוללת והיתרון שבקיט שמכוסה באחריות יצרן, שרשום ברשיון ומכוסה בביטוח, גם במחיר המחירון זה עסק טוב, לטעמי. כמובן שיש מי שנהנים מעצם הקומבינה, לייבא מפה ולהתקין שם ועבורם הקונספט של קיט מקורי פשוט לא מספיק מחתרתי :)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מי שמפחד ומסתפק בקיט SS אולי שווה לו .אבל מי ש

הקונספט של קיט מקורי פשוט לא מספיק תחרותי

:twisted:. רצוי שידלג על הקיט.

פורסם (נערך)

הי תמיר וערן.

מכיוון שהרכב משמש אותי כרכב יומיומי לנסיעות ארוכות, עם דגש על חיסכון בדלק ואמינות, ולא כרכב מסלול, אני לא רוצה ללכת לכיוונים קיצוניים מידי, ולכן, החלטתי להישאר עם חישוקי ה 16" (והתקנתי השבוע רביעיית yokohama s. drive חדשה וטרייה) כי גם ככה הרכב קשה בטון, הבנתי שהגירסה שאצלי (2012) קשיחה הרבה יותר מהדגמים של 2013 ואילך - האם נכון ?

בנוסף, ומכיוון שנשארתי במידה המקורית, ולא החלפתי חישוקים, אי אפשר להחליף לבלמים משודרגים, ואני מניח שבטיפול הבא, כשאצטרך להחליף רפידות ודיסקים, אלך על סט רציני יותר מהמקורי, האם יש לכם הצעה טוב מהאתר של TMC ?

ניהול מנוע - מתלבט בין קופסאת TMC חיצונית ולא יקרה (350 פאונד) , האם יש לכם נתוני הספק ומומנט שלה ?, לבין גירסאת תוכנה אחרת של אפסולוט (E&A) , או שיש לכם המלצות נוספות ., שוב, לא צריך 190 כ"ס, מסתפק גם ב 160-170 סוסונים.

שאלה אחרונה - ספייסרים... האם ניתן להתקין ספייסרים 10-12 מ"מ בגלגלים, או שיהיו נגיעות בכנפיים תחת עומס ?

מה עוד מומלץ בהתחשב שאני לא רוצה רכב קיצוני מידי ?

ליאור

עריכה אחרונה על ידי 4Runner

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

חשבתי שהרכב יותר חדש... אסהאסה כבר לא רלבנטי. TMC זה אחלה שדרוג פשוט שעושה את העבודה, יש לי בבראבו ובהחלט מומלץ. הקופסא ניתנת לכוונון, יכולה להביא אותך ל160-170 שאתה מבקש.

ה500 אכן עברה שיפור מסויים למתלים בשלב מסויים, לא בטוח מתי בדיוק, החדשות יותר סופגות - הראשונות היו שוברות שיניים בכל מפגע מע"צ מזדמן.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הכי טוב שתקפוץ ל

E&A .הם גם מתעסקים אם הקופסאות של TMC , וגם עשו ב500 אבארט תוכנה של אפסולוט. אני חושב ( ולא רק אני) שתוכנה עדיפה על קופסה שמרמה את מחשב הרכב. בכל רכב לא ספציפית באבארט.

פורסם

שמעתי שהתוכנה של אפסולוט לא מנגנת מוצלח על מנועי ה 1.4T של קונצרן פיאט, יש למישהו תובנות אחרות ?

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...