Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

@ מחפש "הרבה רכב" ב"קצת כסף" @

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה בהכוונה איזה רכב ישרת אותי טוב יותר.

אני רווק באמצע החיים ( רוב הנסיעות סינגל או שני אנשים בעיקר בעיר ומעט מחוץ לעיר) שוקל להחליף רכב. התקציב די גמיש אולם מעדיף להוציא סביב 50000 ₪ .מחפש רכב בהשקעה לא גדולה ויחסית לקבל "הרבה רכב" ב"קצת כסף", לא כ"כ חושש מרכבים עם סטיגמה שלילית (ללא סיבה) בשוק הרכב.

חשבתי על סיאט איביזה, שברולט סוניק 5 דלתות מדיגמי LTZ ומעלה, מזדה 3 5 דלתות או אולי דגמי פיג'ו כמו למשל 308 או אחרים...

אשמח לשמוע דעות מניסיון של אנשים.

פורסם

מה ההגדרה שלך להרבה רכב?

אתה מתכוון לרכב בטיחותי? חסכוני? מה אתה מחפש?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרבה רכב בקצת כסף זה 407, שברולטים למינהן (קרוז למשל), C5-ים וכד'.

מאחר ואתה רווק - הפרט האחרון שחסר לנו הוא אופי הנסיעות שלך וכמה ק"מ אתה נוסע בשנה.

לפי הנתונים הנ"ל נדע אם להמליץ לך על (למשל) ספארק, 407 או כל דבר אחר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ללא ספק קרוז (2011 בלבד).

הרכב מאובזר ברמות גבוהות שמעט רכבים מציעים במחיר שציינת. אולי החיסרון היחידי של ההצעה היא שהרכב גדול יחסית ולבחור רווק זה פחות נחוץ. אבל בהגדרה שלך הרבה במעט זה הרכב.

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

מה הכוונה בהרבה?

הרבה אבזור?

הרבה מרווח?

הרבה בטיחות?

הרבה יוקרה?

הרבה ביצועים?

הרבה איכות?

הרכבים שציינת הם לא בדיוק דגמים מיוחדים או מעניינים במיוחד שעונים על ההגדרה המתבקשת כשאומרים "הרבה אוטו במעט כסף". רכבים שכן נכנסים לקטגוריה הזאת (לפחות איך שאני רואה אותה) הם וולוו S60, סיטרואן C5, פיג'ו 407, ביואיק לה קרוס (או כל ביואיק אחרת לצורך העניין, בזכות שוק שלא מת עליהן מסיבה כלשהי), סאאב 9-5 (בניגוד ל-9-3 שדווקא נמכרת במחירים הגיוניים יותר), אולי פיג'ו 308 עם מנוע הטורבו בגרסת 156 כ"ס.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)
מה ההגדרה שלך להרבה רכב?

אתה מתכוון לרכב בטיחותי? חסכוני? מה אתה מחפש?

אני ינסה להגדיר קצת יותר : מחפש רכב שיהיה מספיק נוח לחניה בעיר (לא גדול מידי) ויהיה מאובזר ונוח לנסיעות מחוץ לעיר. סה"כ לא נוסע הרבה, בד"כ נסיעות קצרות, עושה בשנה משהו בסביבות 12000ק"מ. חשבתי יותר לכוון רכב הצ'בק 5 דלתות אוט', בטיחותי עם אחזקה וטיפולים סטנדרטים.

עריכה אחרונה על ידי דגו
פורסם (נערך)

רכב שמאד יתאים לצרכייך:

הונדה ג'אז טרנד 1.2 ידני, 2010-11.

ללא ספק "הרבה" אוטו, מבחינת מרווח פנימי ואבזור, מתמרן מצויין בעיר, וגם נוח מחוץ לעיר. חסכוני מאד, אמין וכבונוס - נהנה מביקוש גבוה וירידת ערך נמוכה יחסית.

אפשר גם 1.4 אוטומט, גם בחירה מצויינת,

אבל אז ייתכן שתצטרך לרדת טיפה ל-2009 כדי להשאר בתקציב.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם

אם כבר אתה מחפש משהו הצ׳בק 5 דלתות אני הייתי ממליץ לך ללכת לכיוון סיאט לאון 2010 1.8 Tsi יעלה לך טיפה מעל הכסף שאתה מוכן לשלם אבל ממליץ לך בחום לבדוק או לצאת בנסיעת מבחן באוטו ואני בטוח מאוד ממנו:) רכב לא גדול כל-כך חווית נהיגה מהנה מאוד ויש מקום גדול מאחור מרווח ובטיחותי מאוד ... אצלי יש כזה כבר שנה וחצי ופשוט כמעט ואין תקלות רק נכנס למוסך לטיפולים ופעם אחת בגלל מצבר, מחוויה אישית שלי ממליץ בחום , לפחות תלך בנסיעת מבחן מבטיח לך שלא תתאכזב.

פורסם

למה אתם מקפיצים פוסט מלפני שבוע?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...