Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי סיאט לאון 2004 בצבע צהוב וברצוני לעשות לה שלייפ סבון כי כנראה כשצבעו את האוטו לא חיכו לייבוש הנדרש והצבע לא הספיק להיתפס ועכשיו יש איזורים עם מרקם כמו תפוז,.ואם כן אפשר לעשות את זה לבד בלי מכונה?יחסוך לי המון :lol:

תודה

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם

עבודות שלייף סבון הם יקרות יותר משום שיש לעבוד באיטיות וזהירות יתרה.

רק מכונה חזקה תצליח להוריד שריטות שהשלייף סבון משאיר אחריו.

פורסם (נערך)

חג שמח, אתה מוזמן להגיע אלינו ולקבל הצעת מחיר להסרה של מרקם תפוז.

SHANDOR- העניין בשלייף סבון הוא שאתה יודע איך אתה נכנס לזה ואתה לא יודע איך תצא מזה. כל רכב (הצבע) מתנהג בצורה שונה. יש צבעים שפשוט אוכלים ניירות שיוף והלכה לא זזה ויש צבעים ששפשוף קל כבר מסיר את השריטה או את המרקם. האחריות היא די גדולה וגם העבודה לוקחת די הרבה זמן.

עריכה אחרונה על ידי Swissvax Israel
פורסם
כשצבעו את האוטו לא חיכו לייבוש הנדרש והצבע לא הספיק להיתפס ועכשיו יש איזורים עם מרקם כמו תפוז,

מרקם תפוזי נוצר מיישום עבה ולא אחיד של שכבת לכה .

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

תלך למי שצבע לך ותדרוש שיעשו שלייף. נראה לי לי א'-ב' של עבודת פחחות. אפילו במוסכי מדרכה במקומות שכוחי אל זה חלק מהעבודה כעבור שבוע.

פורסם

אשמח אם תיקח אותי לאותו מוסך מדרכה שעושה את הא'-ב'. BMW ,מרצדס, אאודי ועוד מלא מותגים יוקרתיים מוציאים היום רכבים דנדשים עם מרקם תפוז. מוסכי פחחות של יבואנים גדולים לא עשים שלייף סבון ואדון עכברוני מכיר מוסכי מדרכה שעושים את זה. ראיתי גם עבודה שעלתה 80K (ואני לא מגזים) לצביעה של צד אחד בבימר כולל החלפת דלת וקצת פחחות, תתפלא גם שם לא עשו שלייף סבון.

פורסם

שום פחח לא יתעסק עם שלייף סבון, בטח שלא פחח מדרכה כמו שאתה אומר, אני מספק אם הוא ידע בכלל על מה מדובר.

גם כשצבעתי במוסך מורשה הצבע יצא תפוזי.

פורסם (נערך)

צבעתי סובארו במוסך מדרכה ליד תחנה מרכזית בתל אביב וכעבור כמה ימים חברתי לשלייף סבון. ביוזמתי, אומנם, אבל בלי תוספת תשלום. צבעתי טויוטה קאמרי במוסך הסדר של הביטוח בראשון ושם ביקשו לחזור כעבור שבועיים לשלייף סבון. צבעתי בימר סדרה 7 בסתם מוסך בראשון, שסוכן שלח אותי. עשו עבודה על הפנים, אבל את שלייף הסבון עשו אחר כך בלי דיבורים. לא משנה שאחר כך השארתי עוד כסף אצל יעקב אלטר כדי שישדר את העניין, אבל בכל תיקוני פחחות שעשיתי, עשו לי שלייף סבון כעבור זמן מה ובלי תוספת כסף מצידו.

צבעתי אחר כך מכסה תא מטען של בימר בחברה. הם פירקו את החלק מהאוטו. צבעו. ייבשו לילה לאחר כך עשו שלייף סבון, בטרם הרכבת סמלים וחזרה לאוטו. אני לא יודע מה נסיון של אדון EA עם מוסכי חברה.

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
פורסם

אני מעלה בדעתי כמה אופציות:

א- גבו ממך סכומים מאוד גבוהים ביחס למחיר הצביעה

ב- עשו חרא של עבודה ב"שלייף סבון"

ג- הם הפסידו עלייך הרבה כסף

ד- עבדו עלייך

וסתם הערה קטנה, לפני חודש ביקרה משלחת של מרצדס בארץ ולאחר סיורים ובדיקות איכות הם קבעו שאיכות הצביעה והצבעים בארץ יותר נמוכה מגאנה! 95% מהצבעים בארץ לא יודעים מה הם עושים, וזה נובע מהסטנדרט הנמוך שהלקוחות הורגלו אליו ומצפים לו. לכן קשה לי להאמין שאם תדרוש היום במחיר של צביעה רגילה גם שלייף סבון תקבל את זה.

פורסם

במוסך מדרכה שילמתי 400 שקל על צביעת כנף קדמית בB4. יצא מחוספס עם מלא גרגירי חול. חזרתי לאיוון הפחח ובלי דיבורים הוציא דלי, ניייר שיוף ודיסק.

במוסך הסדר גם לא נראה לי שביטוח שילם את הפרימיום על זה.

במוסך יהודה ולירון או איך שקוראים להם באמת עשו חרא של עבודה ולכן הלכתי אחר כך לאלטר.

במוסך מרכזי של קמור בפתח תקוה שלמתי 3K על מכסה תא מטען שמתוכם 500 שקל רק סמלים ושאר עבודה. מקצןעית ברמה גבוהה מאוד בתהליך שפירטתי.

בניגוד אליך אני הייתי שם יראיתי במו עיני מה עושים עם האוטו.

פורסם

כניראה שאתה מתבלבל בין לעשות שלייף סבון כדי להוריד סימני של חרא של צביעה (גרגירים וכו..) לבין הסרת מרקם תפוז. נכון, בשניהם מעורב שלייף סבון אבל יש הבדל של שמים וארץ בינהם.

פורסם

דיברתי על שלייף סבון. כזה שעושים עם נייר שיוף עדין ומים ואחר כך פוליש עם הדיסק. אם זה לא שלייף סבון - אז אני לא יודע מה זה שלייף סבון.

דיברתי על זה שעשו לי אותו בכל עבודות פחחות שיצא לי לעשות. תמיד. עוד לפני שידעתי איך הפעולה הזאת נקראת.

אתה אמרת שאין מוסכים בארץ שעושים את זה.

עכשיו מתחילים עם הבדלים בין הורדת גרגירי חול מהלקה לבין מרקם תפוז? זה לא היה חלק מהטענה שלך מלכתחילה.

עם כל הכבוד, ויש לי הרבה אליך, ראיתי אותך ואת העבודות שלך אצל אלטר, לפעמים לא כדאי לפתח טענות שאינן נכונות.

• תוכן חדש...