Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת טעינה לא דולקת לפני התנעה (סופר לנסר 97)

glmn180
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

נורת הטעינה ברכב טרם ההתנעה אינה דולקת. לאחר ההתנעה , בבדיקת מתח על קטבי המצבר, מראה על 12V והמתח יורד.. נראה לי שהבעיה באלטרנטור. נורית הטעינה לא אמורה לדלוק לפני ההתנעה גם אם האלטרנטור אינו תקין?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן מנורת ההתרעה אמורה לדלוק לפני ההתנעה ולאחר ההתנעה להתכבה. ישנם מקרים שבהם קיים נתק בין ווסת המתח למנורה או פיוז שרוף בלוח השעונים ואז המנורה לא תדלוק.

האם בדקת שהמנורה תקינה ?

האם בדקת שהחיווט בין האלטרנטור למצבר ולגוף הרכב תקי ?

האם באלטרנטור המותקן ברכבך קיים קונקטור בעל שני פינים ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישנו קונקטור..לא בטוח אם שניים או שלושה פינים.. החיווט אכן נראה תקין..יצא לי לבדוק שוב טעינה..באחת הבדיקות יצא שישנה טעינה..המודד הראה 13.7v אבל לאחר כיבןי המנוע והתנעתו שוב. החיוןי ירד מתחת ל 12v

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם בזמן שהמנוע עובד מנורת הטעינה דולקת ?

האם עוצמת האורות תקינה בזמן שהמנוע מונע ?

מתי לאחרונה הוחלף המצבר ?

האם אתה מרגיש קושי בהתנעת הרכב ?

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...