Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואם הוא לא יוצא נקי?

רכב כזה לא בודקים רק במכון (אם בכלל) אלא הולכים למוסך מתמחה פיאט שיוציא רשימת ליקויים שצריך לסדר (מה שנקרא ישור קו) ולפחח שיבדוק אם היו תאונות רציניות.

בד"כ בשלבים האלה המוכר יתחיל לחרטט אותך שאין לו זמן ללכת לבדיקה במוסך שלך ושיש מכון בדיקה קרוב ליד המגרש שלו וכל מיני סיפורי סבתא.

את זה כבר פות"ש צריך לראות לבד, את התגובות של המוכר ואם הוא מתחמק.

קשה לי להאמין שהכל בסדר עם הרכב אבל תמיד אפשר לבדוק.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הבדיקות האלה עולות כסף ומכון בדיקה רגיל לא מתמחה בדגמים ספורטיביים של פיאט כך שחוות הדעת שלו לא הכי רלוונטית. אם הסוחר מתחיל לגמגם על ההתחלה סימן שעדיף לחסוך את הכסף של הבדיקות ולוותר על הרכב.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לצערי הרב, אין שום דבר ספורטיבי בפונטו איבו המדוברת :(.

בכל אופן, גם אם הרכב מושלם בבדיקה, ליד הגבוהה תהיה משמעות מסחרית גבוהה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חברי המעגל הראשון
פורסם

WTF?! למה נדמה לי שאני קורא HGT בכותרת?

שכח מכל מה שכתבתי מקודם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השאלה כמה הוא הולך להחזיק את הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב 5-6 שנים ומעלה, אין עם זה בעיה שאתה תהיה יד 4, רק קח בחשבון שאם תרצה למכור אותו עוד שנתיים/3 אז הרכב ירד משמעותית במחירון.

אבל שוב...לא לשכוח לבדוק את הרכב ולבקש הסטורית טיפולים ורשימת ליקויים (כמו שרשמו מעלי).

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

בבדיקה שעשיתי כעת במחירון מודפס מחיר שורה של הדגם הוא סביב 60 אש"ח (שים לב להפחית 4% על דגם 150 TH). מפה יש לך הפחתה נוספת של 10% על היד השלישית, כבר הגעת ל-54. זה עוד לפני בדיקה ולפני שבררת בעלויות קודמות במשרד הרישוי (מקווה בשבילך שלא תמצא שם חברת ביטוח באחת הבעלויות..שזה אומר אובדן להלכה). בקיצור לא מציאה בכלל ומאוד מחשיד למה רכב בן שנתיים וחצי+- עבר כבר 3 ידיים בדרכו ליד הרביעית.

לדעתי אין מתנות חינם (ופה אין מתנה בכלל, אתה משלם כמעט מחירון). המלצתי- היזהר.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

רכב בן שנתיים שעבר כבר 3 ידיים ומצא את עצמו במגרש רכב

enough said

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

תוכניות לחוד ומציאות לחוד, אולי תמצא את עצמך בעוד שנה במצב שאתה חייב/צריך למכור את הרכב, תפסיד עליו הרבה יותר ממה שאתה "מרוויח" היום, במיוחד כשהראו לך שבפועל מבקשים ממך את המחירון המשוקלל של הרכב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

היד השלישית הורידה את רוב הסכום + תוסיף את העובדה שלמגרש מכרו את הרכב במחירון משוקלל מינוס 20% והוא מוכר לך אותו במחירון מינוס 5% ותקבל את המחיר שהוא מבקש ממך. יש עוד מקום להתמקח.

אני לא הייתי פוסל את הרכב, אבל רק אחרי בדיקה ורק עם הבנה שיהיה קשה מאוד למכור אם תצטרך להעביר אותו הלאה עוד שנה שנתיים ולא עוד ארבע שנים.

פורסם
(שים לב להפחית 4% על דגם 150 TH)

להפחית על דגם נדיר ומאובזר בצורה יוצאת דופן?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
... זה עוד לפני בדיקה ולפני שבררת בעלויות קודמות במשרד הרישוי (מקווה בשבילך שלא תמצא שם חברת ביטוח באחת הבעלויות..שזה אומר אובדן להלכה)......

אגב, האם קונה פוטנציאלי יכול ללכת למשרד הרישוי ולברר בעלויות קודמות? האם הוא חייב את בעל הרכב איתו במשרד הרישוי?

פורסם
להפחית על דגם נדיר ומאובזר בצורה יוצאת דופן?

מוזר מאוד,גם ביד 2 הדגם הזה יותר זול מהACTIVE שהוא הכי פשוט,למרות שה150 דגם הרבה יותר מאובזר....

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...