Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברכב שעל הכוונת מותקן צג מגע, יש קישוריות BT ויש מצלמת רוורס. בעל הרכב התקין אצל מתקין מורשה. את רישיון הרכב יש לי, הרכב הוא עם כ 50k ק"מ, מה שאומר שהוא עשה טיפול אחד.

מה הסיפור עם הפוקוס 2 ליטר? יש טעם להשוות בכלל לג'ולייטה?

כן, יש למה להשוות. הפוקוס אומנם לא ספורטיבית (לפחות כל עוד לא עוטה תגי ST), אבל היא משפחתית עם הכי הרבה פאן שניתן לקבל (לטעמי, רק הסדרה 1 מעט מהנה יותר). מעבר לכך, הפוקוס נוחה, נעימה ומאובזרת מהותית מהג'ולייטה (בהשוואה בין הפוקוס שלי לבין ג'ולייטה 170 די בסיסית שיש במשפחה).

רק קח בחשבון שה-TCT בג'ולייטה עובדת טוב יותר מ-PowerShift בפוקוס. בנוסף, הג'ולייטה תהיה בשרנית יותר בביצועים - בזכות מנוע הטורבו (המצויין, ד"א). כמובן שלג'ולייטה גם פוטנציאל חיזוק נאה (קופסא / תוכנה וכו').

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני רק אשים פה כמה תמונות.

נחתם היום זכרון דברים. הרכב הוא כמובן אלפא רומיאו ג'ולייטה 2011 (עליה לכביש 12/2011) 170 כ"ס, אוטומט, יד ראשונה, כ 50K ק"מ. כמו שניתן לראות, פאנל הרכב הוחלף לצג מגע, יש בלוטות' ומצלמת רוורס.

השלב הבא, בדיקת הרכב. מה לדעתם כדאי, ללכת למוסך מתמחה אלפא או למכון בדיקה? אם אלך למוסך מתמחה אלפא זה עדיף?

תודה על כל העזרה חברה, עזרתם לבחור קשיש (בן 36) לעלות חיוך :)

IMG-20141007-WA0006.jpg

IMG-20141007-WA0005.jpg

IMG-20141007-WA0004.jpg

IMG-20141007-WA0002.jpg

IMG-20141007-WA0001.jpg

פורסם

רק תרשה לי בבקשה לציין שהג'וליה שלך היא. א. כליל השלמות. ב. פסגת היופי. ג. משוש כל חיי..

בנצלחה בבדיקה! תתחדש

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם (נערך)

תודה רבה, מקווה שהבדיקה תעבור כמו שצריך.

אנקדוטה קטנה. קבעתי עם הבחור אצלו בבית כדי לראות את הרכב. בדרך אליו אני מקבל טלפון ממנו והוא אומר לי שהוא נסע לשטיפת רכבים כדי לשטוף את הרכב לכבודי ושנפגש שם, אמרתי לו שאני מקווה שהוא לא נכנס למכונת שטיפה כי זה גרוע לצבע הרכב. הוא אמר לי לא לדאוג, הוא נמצא בשטיפה ידנית, נרגעתי קצת.

הגעתי ליד שטיפת הרכבים, החנתי את הרכב והתקדמתי לעבר הכניסה לעסק. פתאום אני רואה כמה עובדים משפשפים מרצדס שחורה עם מטאטא, חשכו עיניי. כשהוא אמר "שטיפה ידנית' חשבתי משהו עדין, לא מטאטא. הבחור מבין ברכבים, חבל שהוא לא שמר על הצבע.

בכל מקרה, אם אקנה את הרכב מחכה לי עבודת פוליש ארוכה ארוכה[emoji4]

כשיצאתי ממנו ביקשתי ממנו שלא ישטוף שוב את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי adidas1

פורסם

הרכב הזה באמת מעלה חיוך (אני בטוחה שגם אישתך תתאהב בו), שיהיה בהצלחה בבדיקה!

קודם כל תבדוק היסטוריית טיפולים (גם שכולם בוצעו בזמן וגם שאין דברים חשודים שחוזרים על עצמם) וכמובן אל תוותר על בדיקה אצל פחח (אם תבחר שלא לגשת למכון בדיקה).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

הרכב עבר טיפול אחד. לפי הוראות יצרן צריך כל שנתיים או 30 אלף ק"מ. דעתי האישית שזה מרווח גדול מדי, אחרי הקניה אכניס את הרכב לטיפול ומשם אמשיך לטפל כל 10 או 15 אלף ק"מ. ידעתם שבג'ולייטה מחליפים פלאגים כל טיפול?

בעיות נוספות שיש ברכב, יש שפשוף בדלת נוסע קדמית ומעיכת סף (ניתן לראות בתמונה הראשונה של הרכב למעלה פגיעת פח ליד הגלגל הקדמי ואת מעיכת הסף והפגיעה בדלת במושב הנוסע הקדמי), הבעלים אמר שזה מפגיעה בעיגול בטון. אני רוצה לוודא שקורת אורך לא נפגעה שם. בנוסף, כנראה צריך לעשות כיוון פרונט, צריך להחליף 2 צמיגים (שניים הוחלפו לפני כשנה), כנראה צריך לעשות בלמים וזהו בינתיים מה שידוע לי.

עדיין צריך את עזרתכם האם לקחת את הרכב למוסך מתמחה אלפא כמו למשל "אוטו איטליה" או מיכאל או ללכת למכון בדיקה. במוסך יעברו על כל הדברים הרגילים? גיר, מנוע, שלדה, מערכת היגוי, סריקת תקלות, בדיקת קומפרסיה וכו'?

עריכה אחרונה על ידי adidas1

פורסם

לא בטוח שבמוסך יעשו לך בדיקת קומפרסיה, כן בטוח שבמוסך יתנו לך אינדיקציה מהימנה הרבה יותר על מצבו האמיתי של הרכב. אני ממליץ על "אוטו-איטליה".

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני יודע שאני נכנס פה לפינה כי עכשיו אני אקבל תגובות כמו "דפקו אותך" או "דוד של אח של חבר הוציא בעשר פחות". המחירון לאחר שקלול כל הפרמטרים הוא 112k, סגרנו מחיר בסיס לפני בדיקה 105k. אם יהיו ריג'קטים קריטיים יהיה על מה לדבר. למחיר הנ"ל צריך להתחשב גם בזה שמותקן צג מגע בעלות של כמה אלפי שקלים.

פורסם

אני דווקא לא הייתי מתחשב בצג המגע לטובה. האמור לעיל הוא דעתי האישית אבל מדובר באביזר מכוער להפליא שחסרונותיו העיצוביים עולים על יתרונותיו (ניווט? יש ווייז, מצלמת רוורס? ב-99.99% מהזמן מספיק חיישנים). מה גם שתבדוק טוב טוב אם הוא באמת עלה אלפי שקלים, ואז תוריד לפחות חצי מהעלות לצרכי מיקוח (זה לא שאתה קונה אותו חדש).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני יודע שאני נכנס פה לפינה כי עכשיו אני אקבל תגובות כמו "דפקו אותך" או "דוד של אח של חבר הוציא בעשר פחות". המחירון לאחר שקלול כל הפרמטרים הוא 112k,.

אין סיכוי. זה רכב שהתאהבת בו ( מי לא?) הוא נסע פחות מ 60 אלף, כך שלא ממש נגעו בו במוסך, ואם בבדיקה הוא עובר חלק, כל מחיר הוא מחיר טוב בשבילך, כי אתה הולך לצאת אליו לחניה כל בוקר ולחייך. כל מי שיכתוב לך שדפקו אותך, ככל הנראה הוא זה שעדיין עם המאזדה 2 ..

תתחדש, כמה אלפים לפה או לשם זה ממש לא אישיו. העיקר שאתה מבסוט

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...