Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בראבו לא באמת מהנה לנהיגה - אולי ביחס למשפחתית אבל הביצועים לא ספורטיביים, הכיוון הוא יותר לנוחות מאשר לכיף והגיר רובוטי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים לחלוטין שהביצועים לא ממש עוצרי נשימה אבל בהחלט מספקים וגם נגישים מאוד בבראבו טורבו. בקשר להנאה מנהיגה מבקש אם אפשר הדרכה איך להיגמל מהחיוך ותחושת הסיפוק שאני מקבל מהאופן בו מתנהגת הבראבו הזו על הכביש ( ושלמרות התגובה האולי מתבקשת היא שאין לי בסיס להשוואה נכונה, כבר נהגתי בכמה מכוניות עליהן יש קונצנזוס של ספורטיביות וכיף ), אולי העדר היומרה היא הבעיה, אולי חוסר ההבנה הפרטי שלי, לא באמת יודע. ואני אגב נוהג בידני.

פורסם

רוני הבראבו אולי לא מהנה ביחס לניסאן שלך... מול כל משפחתית בת השוואה מבחינת מחיר ועלויות אחזקה, לא עולה על דעתי רכב מהנה יותר. וניסיתי כמה וכמה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

נו באמת ערן, אני לא משווה לניסאן. תן לי טיפה קרדיט...

בוא נתחיל בכך שהבראבו האוטומטית שונה מהידנית. האוטומטית היא בעצם רובוטית והגיר בינוני בלבד ולא ראוי להגדרה "ספורטיבי".

מעבר לכך, עם הסטאפ שלה בארץ היא אולי מהנה יחסית להרבה משפחתיות אחרות, אבל היא עדיין רכה מאוד, האחיזה נמוכה (במיוחד עם הג'נטים/צמיגים המקוריים) וההיגוי סביר בלבד (לא מספיק מהיר לטעמי).

המנוע, אגב, אולי גמיש אבל יותר עגלה ממזדה 3 2.0 שהייתי מעדיף אותה מכל בחינה ספורטיבית (או פוקוס 2.0).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תודה רבה לכל מי שענה. האופל אינסיגניה נראית לי גדולה מדי ויקרה מדי. האלפא ג'ולייטה נראית מצויין ומתאימה לצרכיי. בשיטוט זריז ביד2 אין ממש הרבה תוצאות וגם אלו שכבר הופיעו לא ממש התאימו, קילומטרז', מספר ידיים, סוג הגיר. כנראה שזה מסוג הרכבים שצריך לחכות עד שנופלים על משהו ששווה קניה. אני אמשיך לעקוב אחרי יד2 והלוח כאן בפורום.

• אחראי פורום
פורסם

המנוע, אגב, אולי גמיש אבל יותר עגלה ממזדה 3 2.0 שהייתי מעדיף אותה מכל בחינה ספורטיבית (או פוקוס 2.0).

יש לי שעות ארוכות על מאזדה 3 2 ליטר וגם על בראבו. המנוע באחרונה עדיף משמעותית מזה המיושן של המאזדה,

שיודע אמנם להאיץ יפה אך חסר כל תחושת מחץ ועם יותר רעש מתאוצה, עד איזשהו תחום מצומצם יחסית שבין 3 ל-5 אלף סל״ד,

שם כבר יש יותר בשר. אבל גם, אנמי משהו. בבראבו בטווח שבין 1000 עד 4000 סל״ד בערך יש משיכה טובה, אחידה והחלטית.

היתרון של המאזדה הוא בהיגוי יתר טוב ומרכז כובד נמוך יותר, אבל לא הרגשתי הבדלי אחיזה. טובה בשתיהן.

הבראבו בהחלט לא ספורטיבית, פשוט קומפקטית מהנה למדי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

למנוע בבראבו פוטנציאל שיפורים רב, כידוע. אבל בכללי, בסדר, אנשים שונים נהנים מדברים שונים. מאזדה 3 אולי נוסעת לא רע אבל חסרת שאר רוח. החדשה לפחות נראית טוב אבל לא יודע אם בתקציב של פות"ש.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

ערן, שלא תחשוב לרגע שאני ממליץ על מזדה 3 או פוקוס לפות"ש. אלו סתם היו דוגמאות למכוניות עם אופי ספורטיבי יותר מבראבו.

אני יוצא מנקודת הנחה שהוא מחפש משהו יותר מעניין ולכן נשאר בעמדתי המקורית: גולף GTI היא בחירה מצוינת כי היא משמרת את כל או רוב הדברים שהוא מבקש, יש די הרבה אקזמפלרים ממנה והביצועים/הנאה הם משהו הרבה מעבר למה שהוא רגיל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

Subaru b4 spec b שנת 08-09 רכב מדהים שיעלה חיוך על פניך כל רגע שתנהג בו

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• אחראי פורום
פורסם

תיקון בפוסט שלי כמובן ״היגוי יותר טוב״ ולא היגוי יתר, חס וחלילה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ג'י טי איי מכונית מעולה ומהנה מאוד, מניסיון, אבל תיקח את פות"ש שנתיים אחורה, לפחות, במחירון וכמה עשרות אחוזים למעלה בעלויות אחזקה כוללות. אם מתאים לו, סבבה.

פורסם

לא מצאתי בינתיים משהו שמתאים לי. הגולף GTI, אני אצטרך לרדת בשנתונים כדי להכניס אחת בתקציב שלי. לגבי הג'ולייטה, בהחלט נראה כמו רכב מעניין וכיפי, מה שכן, אחרי שקצת קראתי עליו, יש חוות דעת לא טובות לגבי תחושת הנהיגה ברכב, טוענים שהוא לא מרגיש כמו רכב ספורטיבי אמיתי, קצת מסורס יחסית לאלפות אחרות. לא שנהגתי לפני זה על אלפה, יכול להיות שאם הייתי עולה על הרכב זה בכלל לא היה מפריע לי ולא הייתי שם לב בכלל. מעבר לזה, האבזור שלה די דל לדגמי 2011 שאלו הדגמים שנכנסים לי פחות או יותר בתקציב. לגבי שאר הדגמים שאנשים הציעו, הסתכלתי, לא ממש התחברתי.

פורסם

ספורטיבית 5 דלתות אוטומטית משנת 2010 זה פשוט לא ריאלי בתקציב שלך, או שתחכה או שתתפשר או שתקנה משהו קצת יותר ישן ומרגש כרכב סופ"שים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אוף, הבנתי. ממש מדגדג לי לנהוג על רכב מהיר ומהנה. אני אמשיך לעבור על הלוחות עד שיעלה משהו שיתפוס אותי. תודה לכולם על העזרה.

• תוכן חדש...