Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה חברה. הסתכלתי על הסובארו והיא בהחלט לא נראית משהו. אני מעוניין ברכב שיגרום לי להסתכל עליו מהחלון בבוקר, לא רק הידיעה איזה מנוע יושב מתחת למכסה המנוע. לגבי האינסיגניה, נראה בהחלט רכב מאוד מאוד מרשים, הקונסולה עמוסה בכפתורים כמו שאני אוהב ויש לרכב הרבה מאוד כח. מה שכן, הוא קצת גדול מדי לטעמי, החלטתי שאני מעדיף את דגמי ההאצ'בק ולא משפחתית גדולה. לצורך העניין, האופל אינסיגניה על מרכב האצ'בק היה מושלם מבחינתי. יש משהו כזה?

פורסם

כבר כתבתי לך לנצ'יה דלתא, כתבו לך גולף GTI, יש אלפא בררה (קצת נדיר), או שאולי רכב יותר קטן כמו יונדאי ולוסטר טורבו (לא יודע אם נכנס לתקציב)

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לאנצ'יה דלתא, קראתי קצת, ממש קצת, אין ממש חומר על הרכב כאן בארץ, עלויות טיפול, אמינות, מחלות מיוחדות. גם לא ממש מצאתי התרשמויות של אנשים, יש ממש מעט. אני אומנם רוצה רכב מעניין וחזק אבל אני לא מעוניין להכנס להרפתקאה עם רכב שאין עליו ביקורות.

לגבי ה GTI, לא סגור לגביו. לגבי הוולוסטר, יותר מדי מנקר עיניים, לא משך אותי.

פורסם

לדעתי הוא יצטרך רכב כמו מאזדה 3 ספיריט 2.0 האצ'בק. רכב נחמד, אמין, זול לאחזקה, סחיר ועם סאנרוף ):-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

האמת, עם רמת האמינות שהמאזדה מפגינה עד עכשיו, יש מצב שהיא תחזיק לי עד גיל פרישה [emoji4]

לעניינינו, מבין ההצעות שהעליתם עד עכשיו, הרכבים שמשכו אותי אלה הגולף GTI והאלפא ג'ולייטה, אולי פשוט אני צריך לחכות לאקזמפלר טוב שיצוץ כאן בפורום או ביד2. אמשיך לעקוב.

פורסם

אם ג'ולייטה נכנסת למשוואה (ולדעתי בצדק), אזי חפש לאון טורבו/FR. אבזור גבוה, שנתון גבוה והמון פוטנציאל.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עדכון קטן, עשיתי שוב חושבים ואני חושב שאני מעדיף פחות כוחות סוס אבל רכב חדש יותר. כרגע על הפרק הרנו קליאו החדשה 120 כ"ס אוטומט דגם קולקשן. אומנם הג'ולייטה מאוד קוסמת לי ועושה רושם שזה רכב מהנה מאוד, אבל כשאני מציב אותה מול הרנו קליאו אני חושב שאני מעדיף רכב חדש יותר, אני מעדיף רכב פחות חזק אבל שנת 2014 ולא 2010 או 2011.

פורסם

בקיצור ירדת מעניין הרכב הספורטיבי וחזרת לרכב קומפקטי מודרני...תתחדש הקליאו החדשה אחלה רכב

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

כן. כשאני עושה השוואה בין הגולייטה שנתון 2010, ק"מ כנראה גבוה, מחיר באזור ה 85k, פחות אבזור עם 170 כ"ס מול קליאו שנתון 2014-13, אבזור גבוה, ק"מ נמוך, מחיר כ 85k עם 120 כ"ס אני נוטה לכיוון הקליאו למרות שהרגש רוצה אלפא. אולי בעתיד הרגש יגבר על ההיגיון[emoji4]

פורסם

3 עמודים של הצעות לרכבים שעושים טוב בלב ובסוף אתה הולך על קליאו? לך עם הרגש, הג'ולייטה/גולףGTI מכונות ניהוג מרטיטות שיגרמו לך לחייך כל בוקר גם אם השנתון הוא 10-11. הקליאו אחרי 4 חודשים תרגיש לך כמו המאזדה 2 :( . בכל מקרה שיהיה בהצלחה במה שתבחר 8)

פורסם

לדעתי ה3 שנים האלו לא יתנו לך כלום.

שווה לרדת בשנתון בשביל ביצועים,נראות,אבזור וכו

פשוט תחפש רכב במצב טוב.

They are trying to ban me...

פורסם

יצא לי להתרשם מהקליאו החדשה וגם לעשות נסיעה קצרה, ה120 סוסים האלה נראים הרבה יותר טוב על הנייר ממה שהם מרגישים בנהיגה. אחרי שהרכב התחיל בנסיעה (השהיה די ארוכה ומציקה) הוא מאיץ בצורה זריזה גם בעליות, אבל החבילה הכוללת של הרכב קצת איכזבה אותי. אחרי שקראתי כל כך הרבה ביקורות טובות ברשת ציפיתי ליותר.

אם שווה לך למתוח את התקציב שלך ב30 אלף ש"ח בשביל הקליאו, רק אתה תדע להחליט אחרי נסיעת מבחן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...