Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני דווקא לא הייתי מתחשב בצג המגע לטובה. האמור לעיל הוא דעתי האישית אבל מדובר באביזר מכוער להפליא שחסרונותיו העיצוביים עולים על יתרונותיו (ניווט? יש ווייז, מצלמת רוורס? ב-99.99% מהזמן מספיק חיישנים). מה גם שתבדוק טוב טוב אם הוא באמת עלה אלפי שקלים, ואז תוריד לפחות חצי מהעלות לצרכי מיקוח (זה לא שאתה קונה אותו חדש).

אני לא יכול לדמיין את חיי בלי מצלמת רוורס,על מה אתה מדבר?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא יכול לדמיין את חיי בלי מצלמת רוורס,על מה אתה מדבר?

עכשיו אני מדבר על זה שאני מרחם עליך. אתה יודע, רק לפני שנים בודדות לאף אחד לא הייתה מצלמת רוורס ברכב...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
עכשיו אני מדבר על זה שאני מרחם עליך. אתה יודע, רק לפני שנים בודדות לאף אחד לא הייתה מצלמת רוורס ברכב...

ומאז התרגלתי לזה וממש לא מתחשק לי לחזור לסובב את הראש.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

לי אישית אין בעיה לוותר על מצלמת רוורס או חיישנים, להפך, אני מעדיף לסובב את הראש ולראות מה קורה, לא סומך 100% על טכנולוגיה.

פורסם

אם כך, ממליץ לך בכל זאת לפנות לסמל"ת ולבקש היסטוריית טיפולים למרות שהוא אומר שהוא עשה רק טיפול אחד.

עברתי את זה עם שני מוכרים שהבטיחו שהאוטו מלוקק ועבר רק טיפולים סדירים וכשקיבלתי את הפירוט טיפולים חשכו עיני.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לי אישית אין בעיה לוותר על מצלמת רוורס או חיישנים, להפך, אני מעדיף לסובב את הראש ולראות מה קורה, לא סומך 100% על טכנולוגיה.

מאוד משעשע לשמוע את זה מאדם שנוהג בחתיכת טכנולוגיה עם 4 גלגלים ומנוע. :wink:

פורסם

אל תדאג לגבי בדיקות. פניתי לסמל"ת ושלחו לי את רשימת הטיפולים שהוא עשה. בנוסף, היינו במכון בדיקה, במוסך מתמחה אלפות, מכון פרונט ופחח :)

פורסם

האם רשימת המטלות כוללת ביקור במפגש מועדון אלפא רומיאו בהרצליה ביום שישי ??? אם לא אז תוסיף! לא ממש מטלה, יותר בשביל להציג את הכלה, להכיר חברים, לקבל טיפים, לדעת כל מה שצריך על הרכב החדש שלך ולהצטרף לקפה עם עוד חבר'ה שנפלו על הראש כמוך :)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

עד לפני כמה שנים גם דיברו עם טלכרט וראו כדורגל לא בHD. היום אני לא רואה את עצמי בלי פלאפון ולא מסוגל לראות משחק אם הוא לא בHD. כנ"ל לגבי מצלמת רוורס. ברגע שיש לך מצלמת רוורס ברכב אתה לא מבין איך הסתדרת בלי זה עד עכשיו.

וכמובן מזל טוב על הרכישה החדשה לפותח השרשור. אין ספק שהוספת קצת פלפל לחייך והבקרים שלך יהיו הרבה יותר מחוייכים מעכשיו. רק נסיעות טובות ובטוחות :)

• תוכן חדש...